teambmotors 0 Napisano Septembar 17, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Makedonija Motocikl: Yamaha Majesty 250, BMW 1200RT,Kawasaki Z 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moje ime je Blagoj i zivim u Kocanima malom gradu na istoku Makedonije.Vozim bmw-a ali imam i japance za svaki slucaj.Ovo je najbolji moto forum na BalkanuImao sam profil ranije al sam zaboravio mail na koji sam bio registrovan .Pozdrav svim bajkerima i da se sto vise druzimo i vozimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7788 Napisano Septembar 17, 2017 -, 1763 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan "Idet vozot od Kocani i vozit deca pomocani..." Kad sam bio mnogo mali, baba iz Mk me mracila sa tim, al ne pada mi napamet sto... Dobrodosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Septembar 17, 2017 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10625 Napisano Septembar 17, 2017 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao daj neku fotku masinerije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Septembar 17, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Ej Kocancanec, dobro dojde, daj nekoj slika od toa maKinata da ja vidime @ser ova tvoja baka ko da je iz Ohrida? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7788 Napisano Septembar 17, 2017 -, 1763 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan @vortex4borg iz Kiceva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Septembar 17, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, ser je napisao: @vortex4borg iz Kiceva... to je taj reon MKD gde je ideT=ide i voziT=vozi ...... to T se dodaje u tom reonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7788 Napisano Septembar 17, 2017 -, 1763 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam i neke rodjake u Stipu i Velesu i nemam pojma sta pricaju A znam makedonski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Septembar 17, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, ser je napisao: Ja imam i neke rodjake u Stipu i Velesu i nemam pojma sta pricaju A znam makedonski... e bogami NE znas .... ti ces najlakse da se snadjes u Kumanovo ...... to ti dodje ko da si u Vranje hihihii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 18, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Septembar 18, 2017 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...