radefr 3 Napisano Septembar 12, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YAMAHA FZR1000 EXUP Prijavi odgovor kao problematičan pozz. dali neko zna za kawasaki koji lanac odgovara,ili mora orginal da nadjem.Mislim na lanac bregaste, u pitanju je kawasaki zx6r-2000 godiste ninja.. Ako neko zna kako da mi pomogne oko toga,jer znam da na nekim agregatima odgovara isti lanac za vise njih...ali sto se tice ovog motora stvarno neznam.. Hvala vam unapred.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Septembar 12, 2017 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lanac 35 eur, klizac 1 40 eur, drugi 50 eur, treci 21 eur, spaner lanca 95 eur. Dakle 250 eur za delove da se odradi kako treba plus neciji rad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radefr 3 Napisano Septembar 13, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YAMAHA FZR1000 EXUP Prijavi odgovor kao problematičan ako sam te dobro razumeo lanac je 35 eur.? za kawasaki zx6r,2000 god... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 13, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan au! pa to džabe lanac! ja platio duplo, plus dva lanca za moj moped! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Septembar 13, 2017 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan http://kawasaki.cradleykawasaki.co.uk/ idi na parts- izaberi svoj model i tu su ti sve cene .... pozoveš Beru i otprilike za iste pare + poštarina u srbiji imaš delove na kućnoj adresi, pri tome ne moraš menjati klizače jer gotovo nikada ne crkavaju a i pitanje kakva je španer ako je španer dobar ne moraš ni njega menjati.... zašto menjaš lanac? kada se čuje? kada je motor hladan ili topao ili uvek? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Septembar 13, 2017 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kawasakioriginalparts.com/road-bikes.html?blockref=99912-1078.B-10&machineid=4755&year=2002&model=ZX636-A1H u krajnjoj liniji evo ti link pa pogledaj sam cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano April 12, 2021 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde bih mogao da nadjem nosac desnog fuzastera za ZX6R 2003-2004? Zvao sam 3-4 moto otpada koja sam nasao po oglasima i niko nema Samo ovaj trougao mi treba bez ovog sa rupicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano April 13, 2021 (promenjeno) 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 13.9.2017. at 19:24, grof je napisao: http://kawasaki.cradleykawasaki.co.uk/ idi na parts- izaberi svoj model i tu su ti sve cene .... pozoveš Beru i otprilike za iste pare + poštarina u srbiji imaš delove na kućnoj adresi, pri tome ne moraš menjati klizače jer gotovo nikada ne crkavaju a i pitanje kakva je španer ako je španer dobar ne moraš ni njega menjati.... zašto menjaš lanac? kada se čuje? kada je motor hladan ili topao ili uvek? sta predlazes ako se cuje samo kada je hladan da zvecka a kada je topao sve je ok tako da se ne cuje uvek Promenio April 13, 2021 član floyd032 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 511 Napisano April 17, 2021 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan R motori na hladno rade kao traktor.Ako se malo cuje na hladno ne diraj nista.Verovatno ga retko vozis u zadnje vreme, pa zato. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...