darko dav 710 Napisano Novembar 17, 2017 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ujkaalbert 28 Napisano Novembar 18, 2017 U prolazu, 78 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 18, 2017 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Uuu, extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Novembar 21, 2017 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam u prvom redu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 21, 2017 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Obilazak glavnog grada, Baku,ili kako ga zovu istočni Pariz, mali Dubai i grad vetrova.Ovo je i grad formule 1 nasta su jako ponosni.Grad je savrsenstvo, nismo hteli motorima,već smo ga obišli kolko smo mogli pešaka. Kolko smo krenuli u šetnju prvo što smo videli je spomenik, i to ne bilo čiji,nismo mogli verovati Nikola Tesla.Videcete i sami na slikama,prelepe zgrade,šetališta i parkovi. Ono što smo najviše voleli da vidimo uživo su tri zgrade,tornja koji su građeni u obliku plamena.Kompletne zgrade su opremljene led rasvetom,tako da uveče izgledaju kao da gore,dok u nekim trenucima plamen se menja i zgrade izgledaju kao da se viori Azerbejdžanska zastava.Jos par zgrada se prave takvog oblika, neke su gotove,a neke su još u izgradnji. Sta je zanimljivo u ovom gradu,da je on 28 metra ispod nadmorske visine, i da ovde uglavnom konstantno duva vetar. Uživajte u slikama, pošto ih imam bas dosta ubacivacu ih svakog dana po nekoliko 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 21, 2017 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zašto, ali sliku Nikole Tesle ne mogu da ubacim.Samo ovo izadje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Novembar 22, 2017 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ispunio si bonusGesendet von meinem S8 mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 23, 2017 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je to onda od putopisa, šteta ima još mnoooooogo lepih slika.Poslao sam poruku i Pablu ali verovatno nije video,čim mi nista nije odgovorio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 28, 2017 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nikola Tesla http://imgbox.com/FE9oGNDs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 5, 2017 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje, još par slika, Baku,Azerbejdžan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 6, 2017 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 10, 2017 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U povratku na Azerbejdzanskoj granici nismo imali nikakvih zadrzavanja,vratili papir za privremeni uvozo vozila,pljas pecat i teraj dalje.Gruzija ko Gruzija,uvek dobrodosli,i fini carinici..Na samo par metara od granice,put se racva ,pravo za Tbilisi,levo za Jermeniju.Stajemo i Oliver pocinje nesto da mi mrda,dal da preskocimo Jermeniju,zbog toga sto imamo pecat u pasosu da smo bili u Azerbejdan.Gledam ga i ne verujem.Ja resio da idem,pa makar i sam,i tako mu i predlazem,ako mu se ne ide ,da me saceka u Tbilisi.Ipak odlucuje da krene,Granica je relativno blizu.Na granici,nema guzve,odlazimo odma do kucice i Oki predaje dokumenta,jako ljubazni ljudi,pitaju kao i svi ostali,odakle smo,kuda idemo i td.Ali eto problema sa Oliverovom vizom.Datum rodjenja mu se ne uklapa na vizi i pasosu,sve lepo pise,ali je greska kod njh kad su radili odobrenje vize.Proveravam ja moju,sve je ok.Kazu nam da moramo kupiti novu vizu.Kolko para i vremena,5 dolara i par minuta.Ok,nije problem,menjamo pare ,predajemo pasos,i viza je gotova za par trenutka.Takodje radimo privremeni uvoz motora,i posle granice kupujemo njihovo osigranje za vozila,jer zeleni karton ovde ne vazi nicemu.Kolko smo prosli granicu,salecu nas sa svih strana,ovaj pokazuje vozi ovde,ovaj ovde,treci bukvalno trci ispred tebe i navodi te na trece mesto.O cemu se radi,postoje par kucica koje prodaju osiguranja,a ovi za neke sitne novce,to jest proviziju dovode im musteriju.Zavrsavamo i to,i krecemo za Vanadzor.Put rupa do rupe,a i za policiju nas upozorili da su jako rigorozni,naravno,vole novac.Posle nekih 50km,treba da skrenemo levo,kad ispred nas tabla,zatvoren put,radovi u toku.Na raskrsnici stoji decko i pokazuje nam da ima obilaznica desno,ali da mi motorima mozemo levo,i ako nam nije problem da ga povezemo.Naravno da je problem,nemas ni kacigu.Ubedjuje nas da je to ok,ali ne prihvatamo da ga vozimo.Posle par metra krece prava avantura,put prokopan,rupcage,blato,mulj,ludilo,i tako skroz do Vanadzora.Da smo znali,isli bi obilaznicom.Mrtvi gladni nalazimo na neki lokal gde se priprema hrana,ali trenutno ne radi,sprema samo za putare.Pitali dal moze da spremi i za nas,nije problem,postacemo putariNaravno,covek je spremio ekstra ukusni kebab,i nije nam naplatio punu cenu.U smestaj smo dosli bas kasno,cak na par km od njega pukne mi nosac zadnjeg kofera.Nije ni cudo gde smo prosli.Lokalci su nam pomogli da nadjemo hotel,vidi se da je bio u svoje vreme elita,vrh,ali kao i sve ostalo u ovoj zemljije propalo.Jermenija je definitivno naj siromasnija zemlja u kojoj smo bili,ovde je sve stalo pre 40 godina 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 12, 2017 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kakav off-auto-road! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Decembar 14, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ipak ima nade za ljudski rod,vise je dobrih nego zlih ljudi.Iskreno divljenje momci . Ako ne zaboravis osvrni se na kraju na troskove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano Decembar 14, 2017 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci !!! Prava avantura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1431 Napisano Decembar 15, 2017 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo svaka cast . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Januar 7, 2018 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki problem je kad u toku putovanja ne praviš beleške.Posao ne dozvoljava vremena za pisanje i postavljanje slika,i iskreno bas sam se odaljio od ove teme. Posle onog puta,gledamo na karti kako se vratiti za Tbilisi a da ne idemo kroz onaj jucerasnji.Nalazimo resenje nekih 30km nam ispada dalje,ali sigurno ce biti brze.Krecemo tim putem,i zaista ne verovatno za Jermeniju,put kao staklo,priroda nestvarna.Dolazimo do kruznog toka i po karti trebamo na prvo isključenje desno, a znak stoji Gruzija Tbilisi drugo isključenje levo.U glavi nam logično bilo da pratimo znak , verovatno je to bolji glavni put,nego onaj nas sa karte.Predeli sve lepši i lepsi.Na granici zavrsavamo brzo i ako ovde strance ne vide svaki dan.Pitaju nas da li smo uplatili karnet za motore kad smo ulazili u zemlji i ako je on vec godinu ukinut.Tu krece sala kako jesmo i da slobodno mogu da nas isplate.Kolko god daju, dobro je.Na granici i jednoj i drugoj osim carinika i nas, nema nigde nikog.To mi se vec nije svidelo.Kad smo prošli granicu sve mi je bilo jasno.Ovo je neki mini granici prelaz i skoro pa ga niko ne koristi,pretpostavite kakav je onda put.Gori nego onaj juce. Posle ne znam kolko sati vožnje dolazimo na isparenjima iz rezervoara na pumpi.Ubrzo i do glavnog grada.Smestaj koristimo isti ,uz naravno dobrodošlicu i vince,presvlacimo se i pravac u drugi po redu,najvislji pravoslavni objekat na svetu.Gruzija je puna lepih manastira,crkva i dvoraca. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Januar 7, 2018 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hristos se rodi prijatelji, srećan Božić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Januar 7, 2018 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu se rodi!!Hvala ti što si s nama podilija utiske s vašeg putovanja. Jako jako zanimljivo!!Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Januar 27, 2018 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Oвај путопис ми је баш требао, планирам сличну руту па ме баш занима. Читам и пратим све. Ајде настављај па да питам на крају све што ме интересује Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1306 Napisano Januar 27, 2018 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ljepota!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Januar 29, 2018 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li to zaboravio na nas ili se naljutio? Oćemo nastavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Januar 29, 2018 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tek ima lepih slika iz Turske,bice nastavak,samo pusto vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Januar 29, 2018 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, bas si ga oteglio, zaboravi sta se sve zbilo na predhodnim stranama.... cekam da zavrsis pa ajd jovo nanovo s'citanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 5, 2018 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde darko ja sam mislio da si zavrsio putopis pa sam kasnije krenuo da citam, kad ono ti jos nisi Ajde ajde nestrpljivi smo. Kako sam razumeo od "Jermenije" ste samo videli rupe i blato, nista spektakularno?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...