Jump to content

Moto Zajednica

Juce sam gledao kacige (Nolan)odmah iza Simpa kod autobuske...

Recommended Posts

• U prolazu, 54 postova

Ima lepih modela, ali velicina koja meni pristaje i nema neku sharu, ne ide mi nikako uz motor.....Ona sto mi se svidela nema velichine.....Nadam se da tako nije svuda gde imaju kacige i oprema da imaju po jedan na lageru........ :(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 54 postova

Vidi sada na sajmu u Novom Sadu za kacigu, a verovatno će i biti neki popust

Pa ako me put bude vodio ka tamo, posto da se cimam samo zbog kacige mrzi me:P

• Drug član, 2143 postova

Vidi sada na sajmu u Novom Sadu za kacigu, a verovatno će i biti neki popust

Pa ako me put bude vodio ka tamo, posto da se cimam samo zbog kacige mrzi me:P

Ma ajte molim vas, sta je 90 km do NS-a za takvu mashinu - pola sata sa sve kafom na OMV-u....

;)

• Svrati ponekad, 204 postova

Ma neviđeni kreteni. Danima se dogovaramo da dođem kad im stigne isporuka kaciga da bih probao i kupio N103. Zakažu mi da ih nazovem danas u dva a kad sam ih zvao oni su sve kacige lepo odneli na sajam.

Sad me boli za njih. Ima da odem i probam veličinu a onda ću da lepo naručim donošenje preko motobunkera.

Eh da najbolji prodavac na svetu mi savetuje da ja odmah preko telefona kod njih naručim kacigu, ja kažem da moram da probam jer neću da se igram sa veičinom, njegov komentar - pa to je vaš problem ne naš. :o  Toliko o radnji iza Simpa.

• U prolazu, 54 postova

Ma neviđeni kreteni. Danima se dogovaramo da dođem kad im stigne isporuka kaciga da bih probao i kupio N103. Zakažu mi da ih nazovem danas u dva a kad sam ih zvao oni su sve kacige lepo odneli na sajam.

Sad me boli za njih. Ima da odem i probam veličinu a onda ću da lepo naručim donošenje preko motobunkera.

Eh da najbolji prodavac na svetu mi savetuje da ja odmah preko telefona kod njih naručim kacigu, ja kažem da moram da probam jer neću da se igram sa veičinom, njegov komentar - pa to je vaš problem ne naš. :o  Toliko o radnji iza Simpa.

jos je to kod nas amaterski........idem sledece nedelje za Nemacku pa cu tamo sve da pokupujem...... ;)

• U prolazu, 90 postova
jos je to kod nas amaterski........idem sledece nedelje za Nemacku pa cu tamo sve da pokupujem......

Prosle godine u Italiji sam kupio N83. Redovna cena, 214 ili 204 evra, ali  posto je Juni mesec, proslo vreme kupovina, nemaju jos mnogo od tog modela i cena je 114 evra.

Ove godine, kod nas, za vreme trajanja sajma automobila i motora, vecina radnji za motoopremu nisu ni radile. Razumem ljude koji imaju male radnje, pocinju, bore se, ali primetio sam da mnogi "napucani" uvoznici motoopreme, zvucna imena, bogati sajtovi  imaju puno stvari po jedan, dva komada, a na cene utice slabo sezona i vansezona. Ne znam sta je u pitanju, moguce je da istrazuju trziste ili je traznja toliko velika.

• U prolazu, 54 postova

jos je to kod nas amaterski........idem sledece nedelje za Nemacku pa cu tamo sve da pokupujem......

Prosle godine u Italiji sam kupio N83. Redovna cena, 214 ili 204 evra, ali  posto je Juni mesec, proslo vreme kupovina, nemaju jos mnogo od tog modela i cena je 114 evra.

Ove godine, kod nas, za vreme trajanja sajma automobila i motora, vecina radnji za motoopremu nisu ni radile. Razumem ljude koji imaju male radnje, pocinju, bore se, ali primetio sam da mnogi "napucani" uvoznici motoopreme, zvucna imena, bogati sajtovi  imaju puno stvari po jedan, dva komada, a na cene utice slabo sezona i vansezona. Ne znam sta je u pitanju, moguce je da istrazuju trziste ili je traznja toliko velika.

Ma sta istrazuju trziste.....pa motorista je sve vise koliko ja primecujem iz godine u godinu...........ne mozes da udjes u radnju, a on od jednog modela kacige ima tu jednu........jebes onda taj biznis........ne idem ipak u nemacku nego za italiju sledece nedelje pa da vidim tako kako nema izbora;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja