vortex4borg 391 Napisano Septembar 4, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi, danas je kod mene dosao covek koji je prosao preko 120 000km za 6 godine sa ovim motorom. Yamaha YBR125, covek je ludilo Njegov blog http://mundoenmoto.blogspot.mk/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Septembar 4, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13562 Napisano Septembar 4, 2017 Ne silazi, 7582 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba puno za srecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Septembar 4, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Au brate, to je pravi entuzijazista!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Septembar 4, 2017 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da sublimiram u jednu prostu i vulgarnu ali istinitu rečenicu: Nije toliko bitno šta ti je pod dupetom (i koliko to košta) koliko je bitno šta ti je u grudima, a i u gaćama… 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6093 Napisano Septembar 4, 2017 Drug član, 4165 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Boj ne bije svijetlo oružje......Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 4, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svaka mu čast, a i Jamahici - prešla 136.000 km . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14086 Napisano Septembar 4, 2017 Cool tip, 3028 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mislio to samo ovi sa Gs ovima... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 4, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sad baš gledam , izgleda da je po dolasku u Evropu morao da preregistruje motor na evropske tablice ( rekao bih da su ovo francuske ) . Na ovoj slici sa Nord kapa . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Septembar 4, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, drumskalisica je napisao: Sad baš gledam , izgleda da je po dolasku u Evropu morao da preregistruje motor na evropske tablice ( rekao bih da su ovo francuske ) . Na ovoj slici sa Nord kapa . spanske su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Septembar 4, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Meteorolog je napisao: Au brate, to je pravi entuzijazista!!! lud je 100% ... ali u pozitivnom smislu koje samo price ima ..... a znam da je rekao samo manje od 2% ...... ludilo je covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Septembar 4, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan nego, covek putuje balkanom, tako da ide preko Ohrida, Albanije do Kolasin u CG, tamo ostaje par dana. od tamo, preko Lovcena (moja preporuka) nastavlja prema Dubrovnik (ima smestaj on nekog kluba), a od tamo do Sarajevo i Banja Luka. zatim Zagreb i Slovenija (Maribor i Ljubljana) .... e posle toga ..... nismo stigli da popricamo .... sutra ostatak uz rucak. AKO bilo ko od vas je voljan da ugosti ovog coveka ili upozna neka kaze/pise .... P.S. covek putuje bez ikakvog sponzora, sve je na svoju ruku. Pravi one narukvice koje prodaje gde moze. P.P.S. covek upoznao Hells Angels, bio u bosovu kucu (citaj kartel), presao gde se ne prelazi, gde nema ni put, ... ma svega i svacega ima covek da isprica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 5, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ova njegova Yamaha YBR 125, kolko se sećam - pričalo se da se taj model proizvodi u Kini. Ako je zaista napravljena u Kini, onda kinezi postaju ozbiljni igrači u svetu motocikala - ovo im je najbolja reklama ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Septembar 5, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, drumskalisica je napisao: Ova njegova Yamaha YBR 125, kolko se sećam - pričalo se da se taj model proizvodi u Kini. Ako je zaista napravljena u Kini, onda kinezi postaju ozbiljni igrači u svetu motocikala - ovo im je najbolja reklama ! Ne znam gde se pravio, ali kupio ju je u Argentini. Ja mu dao ideju posto se sve sam finansira, da kada napravi 200 000km da im javi da je morot ovo i ono, i da BI verovatno Yamaha sama ponudila da mu otkupi ili zameni za novi ...... a oni da tu masinu stave u muzeju. Juce gledao sam nalepnice koje ima, i svaka ima svoju pricu, ali odusevila me jedna iz Portugala gde taj klub pravi zurke krajem Jula i da je totalno ludo. Kaze da je njemu najbollje iskustvo od tog tipa. ..... A kako je vec video puno toga, moram da mu verujem na rec, smao jos da vidim i pisem ime kluba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 5, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan I sa ovih 136.000 bi trebalo da im se javi, za tako mali motor i ovo je puno ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Septembar 5, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, drumskalisica je napisao: I sa ovih 136.000 bi trebalo da im se javi, za tako mali motor i ovo je puno ! da, znam ali covek nije u tom filmu i ne pada mu na pamet. cak i kada sam mu ovo predlozio, saslusao me i reakcija bila MEHHH .... LOL meni smesno palo jer svi mi "normalni" jurcamo svega i svacega, dok on zivi svoj san ....... i srecan sa malo onoga sta dobije/zaradi da bi mogao da prodje jos koji kilometar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...