perkestefan 2 Napisano Septembar 2, 2017 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drustvo, imam ktm sx 380, i planiram da mu ugradim svetla, on ima ostavljeno za namotaje da se namotaju pa me zanima da li zna neko koja zica ide i kako se namotava da mi objasni ima 4 polja ostavljeno bas za to... hvala unapred svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel85 3 Napisano Jul 13, 2018 U prolazu, 36 postova Lokacija: Wien/Pozarevac Motocikl: R1 prodat... uskoro, vrlo uskoro nesto novo/polovno..... Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drustvo, imam ktm sx 380, i planiram da mu ugradim svetla, on ima ostavljeno za namotaje da se namotaju pa me zanima da li zna neko koja zica ide i kako se namotava da mi objasni ima 4 polja ostavljeno bas za to... hvala unapred svima pozz... Da ne otvaram novu... Jel reseno svetlo i ako jeste kako...? iam sx525 pa mi se ista ideja mota po glavi vec par dana... Gesendet von meinem Nokia3310 mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...