drdejanm 0 Napisano Avgust 30, 2017 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Imam Yamahu cross 125cc, desilo mi se da normalno vozim, prva brzina, druga brzina, pa prebacio u petu. Krenem da smanjujem i smanji do četvrte. Samo četvrta i peta brzina u radile. Odvezem se nekako do kuće četvrtom brzinom, ugasim motor i uspem da spustim brzine. Sada rade samo prva i druga a menjač iz prve u neutralnu a zatim drugu veoma lagano preleti kao da nema nikakav otpor. U treću neće, kao zid da ga sprečava. O čemu se ovde radi, želeo bih čisto da znam da me u servisu ne oderu i da mi izmisle svakojake probleme. Unapred zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 30, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa, za početak bi mogao da se predstaviš u temi " predstavljanje članova " da saznamo ko si, odakle si i slično. Što se tiče tvog problema sa menjačem, nećeš dobiti nikakav pametan odgovor ovde dok ne napišeš tačan model i oznaku motora a i godište proizvodnje jer to tvoje " Yamaha cross 125 cc " ne znači ništa jer takvih Yamaha od 125 ccm ima gomila. Primera radi samo model DT 125 se proizvodio dvadesetak godina i imao desetak modela ( prvi je bio vazdušno hlađen, a poslednji hlađen vodom ) i svi imaju različite mašine . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 30, 2017 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Možeš početi sa provjerom-zamjenom ulja u mašini, mjenjaču, kada je zadnji put mjenjano, da li ga ima dovoljno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 2, 2017 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dali imaš tubeless gume ili sa zracnicom? šalim se. po meni bi trebao otici do nekoga moto mehanicara da ti to pogleda. ovdje ce biti svakakvih sugestija pa ceš se izblesaviti do kraja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 2, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Možeš početi sa provjerom-zamjenom ulja u mašini, mjenjaču, kada je zadnji put mjenjano, da li ga ima dovoljno?Neće skoditi svakako ali obično to je prekasno u stadijumu kad je već nešto dobro sjebano i kad neće ni da se mrdne. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...