AArnold 84 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam TV Panoniju i kazu saobraćajna nezgoda na Futoškom Putu prema Veterniku kako sam čuo,101 pravi polukruzno i dečko sa plavom R1 ili R6 nisam video dobro motor udara u prednji blatobran ,odneli ga u urgentni centar . Ako neko zna nesto vise neka opise ! :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano April 14, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi sa automobilima stvarno nisu normalni.Voze kao da nepostojimo i kad te udare samo kazu isvini nisam te videoi posle ko te sisa.Pogotovo taksisti.Nadam se da je sve u redu sa tim mladicem da su samo lakse povrede dosadilo mi je vise da gledam teme u Crnoj Hronici.Ovo je strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 14, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Vas u NS bas bije maler.Malo po malo pa neki udes u NS.Cuvaj te se ljudi.Decku zelim brzo ozdravljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma u NS je katasrofa od vozaca, danas isteram motor (nisam vozio par dana) i posto sam imao obaveza nisam mogao nigde u voznju van grada, pokupim devojku i vozali se po gradu... Ne mogu da vam opisem sta mi se sve dogodilo za ukupno par sati voznje po gradu, znaci pravi horor... Toliko puta su mi izletali i iseca li me da sam mislio da su se svi urotili na mene, pazi kad mi je i devojka (koja je mnogo fina i stalozena) kad smo stali na raskrsnicu pored jenog majmuna koji nas je predhodno zamalo oborio, pokazala vozacu srednji prst... I ja sam jednom morao da reagujem pa je jedan dobio nogu u vrata pa ce morati malo kod limara... Ne mogu da vam opisem kako sam se iznervirao, prosto me strah da se vozim po gradu, ali ozbiljno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a ja mislio da je u NS bezbednije voziti nego ovde u BG ali izgleda da je postalo obrnuto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 14, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro. nije bas tako crno, ali ima izuzetnih situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano April 15, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Budale i ludaci su, na nasu zalost, pravilno rasporedjeni, u svakoj uici, na svakom parkingu i na svakoj raskrsnici po jedan primerak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano April 15, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan POVREĐEN MOTOCIKLISTA 10:21 - Vozač motora jamaha Robert L. iz Futoga teže je povređen juče popodne u saobraćajnoj nesreći na raskrsnici Novosadskog puta i ulice Somborske rampe. Prema nezvaničnim podacima, motociklista se kretao iz pravca Futoga prema Novom Sadu kada je naleteo na crvenog stojadina novosadskih registarskih oznaka, koji se spremao da skrene polukružno. (021) IZVOR : www.radio021.info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano April 15, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan POVREĐEN MOTOCIKLISTA 10:21 - Vozač motora jamaha Robert L. iz Futoga teže je povređen juče popodne u saobraćajnoj nesreći na raskrsnici Novosadskog puta i ulice Somborske rampe. Prema nezvaničnim podacima, motociklista se kretao iz pravca Futoga prema Novom Sadu kada je naleteo na crvenog stojadina novosadskih registarskih oznaka, koji se spremao da skrene polukružno. (021) IZVOR : www.radio021.info NIJE LI NJEMU ODUZETA PREDNOST PRILIKOM POLUKRUZNOG OKRETANJA?!? ali o tome nema tko svjedociti kad decko lezi u bolnici....brz oporavak i pravdu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 15, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ma u NS je katasrofa od vozaca, danas isteram motor (nisam vozio par dana) i posto sam imao obaveza nisam mogao nigde u voznju van grada, pokupim devojku i vozali se po gradu... Ne mogu da vam opisem sta mi se sve dogodilo za ukupno par sati voznje po gradu, znaci pravi horor... Toliko puta su mi izletali i iseca li me da sam mislio da su se svi urotili na mene, pazi kad mi je i devojka (koja je mnogo fina i stalozena) kad smo stali na raskrsnicu pored jenog majmuna koji nas je predhodno zamalo oborio, pokazala vozacu srednji prst... I ja sam jednom morao da reagujem pa je jedan dobio nogu u vrata pa ce morati malo kod limara... Ne mogu da vam opisem kako sam se iznervirao, prosto me strah da se vozim po gradu, ali ozbiljno! posle ovih skorasnjih sranja koja su se desila nasim kolegama... bogami 'vata me strah, a do sada se nisam plasio. Dal' sam ja omatorio ili su ovi za volanom bas poludeli... ne znam, al' rek'o bih da nisam toliko mator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 15, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Nisu omatorio, nego ovi ne znaju da voze a i tolika je korupcija u saobracaju da niki nikog ne sisa.Ja bih sve takve po dzepu zestoko pa bez dozvole jedno 6 meseci pa da vidis kako se uvodi red. Ali ko mene jos slusa,kad sam jos jedan od onih bajkera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 50 Napisano April 15, 2008 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je drugi ili treci slucaj da se scenario ponavja u poslednjih 5-6 dana, i to samo na ovom forumu, a gde su situacije za koje ni ne znamo, a desavaju se... Bukvalno bih promenio zakon da se za polukruzno preko pune linije zauvek oduzima dozvola iil da kazna bude bolesno skupa, reda velicine 500000 ili milion dinara, jos kada bi to moglo striktno da se primenjuje!! Znas kad bi se jedan glupi i ne promisljeni taksista* okrenuo gde ne sme?! Nikad jer sa tom dozvolom hrani sebe i porodicu! A mi kao glineni golubovi, samo nas skidaju! Strasno.... Vozacu zelim brz oporavak... * - Kazem taxista, jer najcesce oni imaju potrebu za naglim promenama pravca i smera, ali generalno vazi za sve ucesnike u saobracaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano April 15, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan Vozač motora jamaha Robert L. iz Futoga teže je povređen juče popodne u saobraćajnoj nesreći na raskrsnici Novosadskog puta i ulice Somborske rampe. Prema nezvaničnim podacima, motociklista se kretao iz pravca Futoga prema Novom Sadu kada je naleteo na crvenog stojadina novosadskih registarskih oznaka, koji se spremao da skrene polukružno. (021) e ovo pise u novinama i ovako se prica na televiziji.... TO NIJE TACNO!!! OVAKO GLASI ISTINA: MOTOR JE OSTAO BEZ ZADNJEG TOCKA!!! STOJADIN JE UDAREN KOD PREDNJG LEVOG FARA....I KAKO SAD MOZE DA JE MOTOCIKLISTA KRIV?????????? AUTOMOBIL STOJADIN JE UDARIO U MOTOCIKLISTU OD POZADI KOJI JE CEKAO DA IZ SUPROTNOG PRAVCA VOZILA PRODJU PA DA NAPRAVI POLUKRUZNO. ROBERT JE MOJ JAKO DOBAR DRUG I ENO SAD LEZI U BOLNICI ZATO STO SE NASLA BUDALA SA STOJADINOMKRIVO MI JE STO NIJE NOSIO KACIGU,DA JE NOSIO NEBI MU LICE BILO UNAKAZENO,BICE U BOLNICI NAREDNIH NEKOLIKO DANA DOK MU SE STANJE NE POBOLJSA. U OVOJ DRZAVI IMA VISE NE ISPRAVNIH AUTOMOBILA NEGO MOTORA,AL STO LJUDI NE OBRACAJU PAZNJU NA NAS MOTORISTE ....TO MI NIKAD NECE BITI JASNO!!! ZELIM TI BRZ OPORAVAK DRUZE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano April 15, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan a evo i slike od njegovog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan I meni bas nije bilo jasno kako je moguce da je motorom udario u auto a da mi je prednji deo skoro neostecen a da mu je zadnji deo toliko razvaljen. Prvo sam pomislio bas na to da je njega neko udario od nazad. Zelim mu brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak , i brzo nazad na tockove! I opremu, bez obzira da li ides i 100 metara ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam jednom morao da reagujem pa je jedan dobio nogu u vrata pa ce morati malo kod limara... Tako se radi... Da pokazemo kretenima da nas vide.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...