Marko 1992 4 Napisano Avgust 23, 2017 U prolazu, 86 postova Lokacija: Kumane Motocikl: Sprint prlser 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi , planiram da kupim bandita 400cc pa me interesije kava iskustva imate sa tim motorom ? Najvise me zanima sam agregat da li se kavari i kava je situacija oko nabavke delova ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2609 Napisano Avgust 23, 2017 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne 600cc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko 1992 4 Napisano Avgust 24, 2017 U prolazu, 86 postova Lokacija: Kumane Motocikl: Sprint prlser 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam dovoljno para za 600 cc, a ovi od 400 cc se krecu tu oko 1000 eura pa mi to vise odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 24, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @bokilic ima jedan komad, mozes videti sa njim ako hoce da ti proda. Za delove ne bih previse brinuo, u Baji (HU) imas sve ako vec u Srb ne uspes da pronadjes. A tu je i ebay. P.S. Taj mali bandit je izuzetno mali, ne znam koliko si visok al da znas da nije za goleme ljude. 600 je vec mnogo prakticnija naprava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 24, 2017 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Za sad ne prodajem zenin motor; odlican motor zolja od motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko 1992 4 Napisano Avgust 24, 2017 U prolazu, 86 postova Lokacija: Kumane Motocikl: Sprint prlser 200 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovorima @bokilic mozes li mi reci nesto vise o samom agregatu kako se pokazao msm da li se cesto kvari ili ima neku manu (na sta da obratim paznju kad budem isao da kupim ) ? Motor mi se svidja kako izgeda , zvuk mu je lep i odgovara mi sto je manji jar sam nizak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 24, 2017 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Možeš svratiti do mene, pa da probaš. Moja žena ga vozi Čisto da vidiš kako ti leži. Možeš me i nazvati, pa ću ti objasniti šta te zanima... 063-697-094 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Avgust 25, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, bokilic je napisao: Možeš svratiti do mene, pa da probaš. Moja žena ga vozi Čisto da vidiš kako ti leži. Možeš me i nazvati, pa ću ti objasniti šta te zanima... 063-697-094 danas mi žena polaže test za A. Možda ti se najavim ovih dana dođe da vidi, proba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 25, 2017 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Avgust 25, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan položila malo pre kod Jasminka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 25, 2017 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko 1992 4 Napisano Avgust 25, 2017 U prolazu, 86 postova Lokacija: Kumane Motocikl: Sprint prlser 200 Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, bokilic said: Možeš svratiti do mene, pa da probaš. Moja žena ga vozi Čisto da vidiš kako ti leži. Možeš me i nazvati, pa ću ti objasniti šta te zanima... 063-697-094 Vazi , hvala zvacu te pre nego sto budem isao da kupim , moram prvo da prodam ovaj moj motor pa onda odmah da kupim drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...