NedeljkoG 430 Napisano Avgust 22, 2017 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Graz Motocikl: BMW R1100 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam iskoristio priliku da se odamh nakon pristupanja predstavim, ali evo posto sam do sada bio samo pasivni posmatrac (citalac), nadam se da nije kasno.. Pisem iz Graca.. Vozio sam 2011-2012 Suzuki Maraudera u BiH, sada sam na BMW R1100 RT. Vec dugo unazad pratim grupu, citam forume i uvijek nadjem ponesto zanimljivo ovde. Drago mi je da pristupam , lijep pozdrav za sve!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Avgust 22, 2017 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao daj baci neku sliku tog BeMWejca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Avgust 22, 2017 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NedeljkoG 430 Napisano Avgust 22, 2017 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Graz Motocikl: BMW R1100 RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lijepo, bolje vas nasao Evo dvije fotkice. Malo je potrajalo dok sam nasao program sa kojim ih mogu smanjiti. A trebace mi, jer planiram ubaciti prvio dio putopisa veceras.. Inace, motor je 1998, ja sam mu cetvrti vlansik. Imao je 92.000 prije mjesec i po, sada je na nekih 98.000. Neki dijelovi su mu prefarbani u crno (nisam ja radio), a crna farba na vjetrobranu je sklonjena, nije mi bilo bas pregledno sa njom. Radi, dobar je za svoje godine. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Avgust 22, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15820 Napisano Avgust 22, 2017 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 23, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао.Провозах неки дан оваквог једног, па то је права лађа од мотора Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...