marko4522 246 Napisano Avgust 21, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem bočne vetrobrane za skodu octaviju A5, od proizvodjaca spider auto.Novi su, nikada korisceni, kupio sam ih za stari auto pa su sada visak.Sto se tice cene, ponudite koliko mozete,novac od prodaje ide kolegi Bojanu Androvicu 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 21, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Ja imam isto te bočne i jako sam zadovoljan s njima. Nisu bili ni jeftini, 134 eura, doduše prednji i zadnji. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Avgust 21, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su novi u radnji oko 30ak eur, koliko god da skupimo, dobro je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 21, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za gest! Ovi vetrobrani su minimum 70-80€ par. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...