GCB 42 Napisano Februar 4, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan Savrsen put , ja imam kucu u sjeverskom . Priroda, vazduh, voda treba osetiti... Uz Romaniju treba stati na Ruzinoj vodi , restoran Pogled ... Jos jednom bravo momci 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5682 Napisano Februar 4, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1752 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ti si nas brat sa Romanije. Ako bog da ja cu se truditi koliko vreme i obaveze dozvole da nam taj put do Borike za sv. Iliju postane tradicionalan. I da svakog leta osetimo cari voznje kroz Bosnu, mislim da je istinsko uzivanje pogotovo ko voli krivinarenje, od Vlasenice prema Han-Pijesku i ne treba nam Rumunija.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Februar 4, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2668 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, GCB je napisao: Savrsen put , ja imam kucu u sjeverskom . Priroda, vazduh, voda treba osetiti... Uz Romaniju treba stati na Ruzinoj vodi , restoran Pogled ... Jos jednom bravo momci Ja sam 2015 na putu za Mostar prošao ovuda. Pravili pauzu na nekom izvoru koji je uz serpentinu i pored neka pećina, baš veliki otvor pećine. Koliko se sećam pre ulaska u Han Pijesak. Pošto planiram još vožnji tom rutom zanima me gde je taj restoran i kako doći do njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5682 Napisano Februar 4, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1752 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sina druze ti si stajao na samoj pecini na izvoru, e sad 10-ak km visocije prema Han- Pijesku posle ski centra igrista, sa desne strane ti je Ruzina voda restoran kod mog druga Miljana Mitrovica, super mesto za odmor. Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1272 Napisano Februar 4, 2018 Zainteresovan, 325 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad ides od Vlasenice, posle serpentina i cesme Ruzine vode mozda jos koji kilometar sa desne strane . Zaboravih pravac ka Han Pijesku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5682 Napisano Februar 4, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1752 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Da se razumemo ima 2 restorana na tom potezu, Ruzina voda i par km iznad na Han- pogledu restoran pogled odakle smo postavili slike. I jedno i drugo mesto za preporuku sa tradicionalnim planinskim specijalitetima.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Februar 4, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2668 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo ovde napravili prvu pauzu uz kafu, ova kafanica je bila na izlasku iz Han P. sa desne strane ako se dobro sećam. Ne znam kako se zvala ali sam zapamtio da mi je konobar vratio kusur 4KM manje ako se dobro sećam. Mrzi me da se vraćam na moj putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano Februar 5, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, ZEMZEM said: 22 hours ago, GCB said: Savrsen put , ja imam kucu u sjeverskom . Priroda, vazduh, voda treba osetiti... Uz Romaniju treba stati na Ruzinoj vodi , restoran Pogled ... Jos jednom bravo momci Ja sam 2015 na putu za Mostar prošao ovuda. Pravili pauzu na nekom izvoru koji je uz serpentinu i pored neka pećina, baš veliki otvor pećine. Koliko se sećam pre ulaska u Han Pijesak. Pošto planiram još vožnji tom rutom zanima me gde je taj restoran i kako doći do njega. Vec ti je Nole objasnio gde je, meni su ta mesta vise navika jer idem vise puta godinje. U svakom slucaju neces pogresiti gde god da se odlucis da stanes i predahnes. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano Februar 5, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEM ovo je restoran Pogled pokusao sam da nadjem sliku Mitrovicevog restorana ali nisam uspeo. Cim je nadjem postavicu je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Februar 5, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2668 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Utefterisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 5, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan [mention=21120]ZEMZEM[/mention] ovo je restoran Pogled pokusao sam da nadjem sliku Mitrovicevog restorana ali nisam uspeo. Cim je nadjem postavicu je.To je ime restorana gde staje SAT-ova patrola . . . Hvala za podsetnik Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Februar 5, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2668 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam moju rutu, ja sam išao drugim putem ka Han Pijesku i zato nisam video ovaj restoran. Nisam išao na Vlasenicu već "ispod nje". Kad se budem vozio ovim krajevima ponovo pomeriću rutu naviše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano Februar 5, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim ima dosta interesanata za ovu rutu pa bi mogli da organizujemo neku voznju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 6, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim ima dosta interesanata za ovu rutu pa bi mogli da organizujemo neku voznju:moto2:Nole i ja svakako idemo ove godine, Bože zdravlja na više dana od dva. . .Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano Februar 6, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, Štef said: Nole i ja svakako idemo ove godine, Bože zdravlja na više dana od dva. . . Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Nadam se i na vise od 2 motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...