IvanHr 9 Napisano Avgust 19, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Vinkovci Hrvatska Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav nisam znao gdje da se predstavim,inače sam iz Vinkovaca iz Hrvatske sam,nadam se da to nesmeta,kod nas su forumi toliko jadni jer što bolji skuter imaš ljudi više pljuju po njemu Inače imam 30 godina danas sam kupio Beverly 500,2008 godina,22 tkm,za 2200e Pozdrav ekipa Ako treba premjestite temu u predstavljanje jer nisam našao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanHr 9 Napisano Avgust 19, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Vinkovci Hrvatska Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se korisnim savjetima i dobrom društvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanHr 9 Napisano Avgust 19, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Vinkovci Hrvatska Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanHr 9 Napisano Avgust 19, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Vinkovci Hrvatska Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam se predstavio u određenoj rubrici za to pa možete ovo obrisati,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 275 Napisano Avgust 20, 2017 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Lijep ti je motor,samo malo kusast bez vizira ali vidim da već tražiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1908 Napisano Avgust 20, 2017 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Ovde ljudi nemaju problem po pitanju nacionalnosti i ima nas raznih odsvuda. A o sarolikosti motora da ne pricam i niko nikad nije prozivan zbog toga. Samo se ti opusti i kuckaj... Dobar Bev, odrzavaj ga kako treba i odvesce te gde hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 20, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1239 Napisano Avgust 20, 2017 Zainteresovan, 320 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi ikom smetalo to dal si iz Hrvatske ili sa Marsa, medju ljudima je to nebitna informacija. Valjda ces naci sta ocekujes, pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16107 Napisano Avgust 20, 2017 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ivane i dobrodosao, lepo mu stoji mat crna kombinacija sa niklovanim detaljima Imas temu o Bevu pa prelistaj, sta te zanima verujem da ces naci, ako ne nadjes pitaj slobodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...