icatenej 2435 Napisano Avgust 17, 2017 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vest sa Blica: http://www.blic.rs/vesti/hronika/oboren-sa-motora-frontmen-yu-grupe-zika-jelic-povreden-u-udesu/wpgkdds Oduzimaje prednosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Avgust 17, 2017 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan U njegovim godinama sve je opasno. Nadam se da ce se brzo opraviti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Avgust 17, 2017 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sve ok sa Zikom, eno ga kod kuce....malko ugruvan... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17210 Napisano Avgust 17, 2017 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3649 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, amos011 je napisao: Sve ok sa Zikom, eno ga kod kuce....malko ugruvan... Normalno da mu nije ništa! On je od onih generacija kada su deca pravljena od kvalitetnog materijala (i plus se nisu depilirali i čupali obrve). 26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 17, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak Sent from my MI MAX using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 17, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdilo se moje nedavno zapažanje da na putevima i ulicama veoma često divljaju vozači Yuga, starih golfova i sličnih starovremenskih automobila, da li leče komplekse, imaju potrebzu da mere kitu ili je nešto treće u pitanju, tek često radi tog njihovog "hobija" najebe neko drugi. Ovo mi je upalo u oko na Ibarskoj pre nekoliko dana kada sam se vraćao sa odmora i kada sam u nekoliko navrata bio svedok želje vozača Yuga da se trka ili samnom ili vozačem nekog malo besnijeg auta koji se pridržava propisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10382 Napisano Avgust 17, 2017 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan https://www.srbijadanas.com/vip/vip/nista-ne-zaustavlja-rnr-zika-iz-yu-grupe-posle-udesa-povreden-stigao-na-svirku-na-bir-festu-2017-2017-08-17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 17, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Neunistivi Žika. Sent from my MI MAX using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 17, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sve Zike su izgleda neunistive Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 17, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8226 Napisano Avgust 18, 2017 Solo Rider, 3163 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, draki je napisao: U njegovim godinama sve je opasno. Nadam se da ce se brzo opraviti!!! Uzeću komentar kao dobro nameran, ali kakve veze godine imaju sa time. Žika baš zbog godina i vrste motora nije bio "nevidljiv" i da je brzo vozio. Definitivno sankcionisanje "oduzimanje prednosti" trebalo bi drastičnije sankcionisati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Avgust 18, 2017 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, BaneVuk58 je napisao: Uzeću komentar kao dobro nameran, ali kakve veze godine imaju sa time. Žika baš zbog godina i vrste motora nije bio "nevidljiv" i da je brzo vozio. Definitivno sankcionisanje "oduzimanje prednosti" trebalo bi drastičnije sankcionisati Naravno da nisam nista lose mislio. Poznajem Ziku i znam da se jako dobro drzi za godine ali da se razumijemo nije isto kada se povrijedi neko sa 27 i neko sa 70 godina... Slazem se da kazne, ne samo za taj prekrsaj, moraju biti strozije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8226 Napisano Avgust 18, 2017 Solo Rider, 3163 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, draki je napisao: Naravno da nisam nista lose mislio. Poznajem Ziku i znam da se jako dobro drzi za godine ali da se razumijemo nije isto kada se povrijedi neko sa 27 i neko sa 70 godina... Slazem se da kazne, ne samo za taj prekrsaj, moraju biti strozije Naravno nego se setih kako sam ćale govorio kad sam bio mladji. Ne bih da se još predam samo zbog godina imamo mi još štofa tu plus kao što Žika56 reče nismo se depilirali pa da se predamo lako . Živ bio u zdravlju se vozio 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Avgust 18, 2017 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, BaneVuk58 je napisao: Naravno nego se setih kako sam ćale govorio kad sam bio mladji. Ne bih da se još predam samo zbog godina imamo mi još štofa tu plus kao što Žika56 reče nismo se depilirali pa da se predamo lako . Živ bio u zdravlju se vozio Svako dobro i tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Avgust 18, 2017 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Oko celog tog udesa, verovatno se najvise nasekirala njegova porodica kad je procitala vest : ) Novine su mozda malo sve preduvale ... : ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8226 Napisano Avgust 18, 2017 Solo Rider, 3163 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ево слике са фејса.... све ок Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17210 Napisano Avgust 21, 2017 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3649 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan On 17.8.2017. at 21:00, Savan je napisao: Sve Zike su izgleda neunistive Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Izgleda! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...