aca-pn 6296 Napisano Avgust 13, 2017 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Teska srca sam odlucio da prodam svog ljubimca, druzimo se 7 godina i prosli smo mnogo toga, imamo mnogo lepih zajdnickih uspomena. U pitanju je DRZ400S, 2000 god. Trenutno na satu ima oko 30.000km, ja sam ga kupio sa 8800km. Motor ima gomilu dodatne opreme, neku od nje je vrlo tesko ili skoro nemoguce nabaviti u danasnje vreme. -Alu stitnik motora CRD (firma koja ga je napravila vise ne postoji) -Karbonski stitnik rama -Alu stitnici deklova -Auspuh MRD sa (ili bez) db kilerom -Automatski podmazivac lanca -Nosac kofera/prtljaga -Manuelni spaner lanca bregaste, sigurnije resenje od fabrickog automatskog, ali uz motor dajem i taj automatski, uvek moze da se vrati, ispravan je. -Rezervne bocne plastike kod rezervoara -Podizaci kormana -nesto sam sigurno zaboravio Od kad je kod mene odrzavan je vrhunski, sav potrosni materijal je menjan i pre vremena, preventivno, jer sam uvek gledao da bude 100% siguran i pouzdan, ulje menjao na 3000km. Imam spisak sta je sve menjano i na kojoj kilometrazi od kad je kupljen. Za sve vreme od kad je kod mene, ni jedan jedini kvar (osim tekuceg odrzavanja), sem sto sam zamenio stator jer je fabricki slabo punio. Stator sam narucio iz USA(made in USA) i jaci je od fabrickog(fabricki 160w, ovaj zamenski 200w), pa je moguce prikljuciti vise elektro potrosaca. Drugo nista, cak nije bilo potrebno stelovati ni ventile. Sto se tice estetike, tragova upotrebe i oziljke od terenske voznje ima jer je uglavnom vozen po terenu. Zadnje 3 godine nemam vremena da se vozim, pa sam za to vreme presao ukupno 2000 km, zato sam i odlucio da ga prodam. Od ulaganja u motor trenutno nema nista-plocice su dobre, lanac i lancanike promenio pre oko 1000km,mozda cak i manje, gume su dobre. Ulje i filter cu promeniti ovih dana, tako da kupcu ostaje samo da sedne i da se vozi. Ubacicu ovde par starijih slika sto sam nasao na kompu, a za dan, dva cu postaviti detaljne slike aktuelnog stanja. Cena 2700e, tel 064 255 96 26, Aca Prodaja je aktuelna oko mesec dana, ako se do tad ne proda povlacim ga iz prodaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 13, 2017 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 13, 2017 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Tad je imao 10.000 km. Znam da ga Coa mnogo voli, mazi i pazi. Reci ljudima ako smes cemu sluzi crna tkanina na sedistu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 14, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu kakva mašinica za zvrndanje po off-u... Srećna prodaja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Avgust 14, 2017 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Crna tkanina uz jos jedan gadžet sediste pretvara u fotelju Za sad sam ga oglasio samo ovde, voleo bi da ga uzme neko poznat jer je motor dobar, a i da ga imam na oku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1060 Napisano Avgust 14, 2017 Hard Enduro, 1531 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Gde si bio pre mesec dana kad sam kupovao motor, lomio sam se izmedju afrike i drz-a... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Avgust 14, 2017 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti DRZ motor za putovanja, mada moze, bio sa sa njim po Rumuniji na Transfagarasan i Transalpinu, ipak je Africa bolja za putovanja, narocito dugacka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Avgust 16, 2017 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si bolje da opises motor npr kakvo mu je vesanje ako se vozio po off-u....koliko su mu sabijene opruge u prednjoj viljusci,kad je menjano ulje u njima i semerinzi...pa zadnji amortizer kad je remontovan...jel je moze da tera jos ili je dobar..jel su podmazane sve sajle ...malo se potrudi nije ti ovo Afrika da se lako proda☺☺ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Avgust 16, 2017 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hehe sad smo 1:1 Sve je dobro, ulje u viljuskama menjano pre oko 5000km, ipone fork 5w, semerinzi nisu menjani nikad, a ni zadnji amortizer nije repariran jer je motor presao 30.000, a ne kao neke Afrike 150.000 km. Motor kad se ne vozi uvek stoji na dizalici, tockovi su u vazduhu, pa se ni ogibljenje nije sabilo. A ako se ne proda tim bolje, ostaje meni. Danas kupio ulje, filter i zadnje plocice koje su ipak bile pri kraju. Oglas je aktuelan jos 20tak dana. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2369 Napisano Avgust 16, 2017 Andragog, 4935 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Motor ima druge dizne za malo vise snage, koliko se sećam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Avgust 17, 2017 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tacno, ne mogu svega ni da setim, ima vece dizne i K&N filter. Uz motor dajem i set za ciscenje i uljenje filtera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Avgust 17, 2017 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj malo ...kolika mu je potrosnja sad ? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2369 Napisano Avgust 17, 2017 Andragog, 4935 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Aco ne radi to. Kad ga budes prodao vec za sat vremena ce ti biti mnogo žao. Ako ti nije frka za lovu ostavi ga malo, pa kad te uhvate pundravci ponovo onda pravac Grza i sreca, sreća, radost itd  Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Avgust 17, 2017 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Aj nadji za te pare ili za jos 1000e nešto slično. Isto sam krenuo da uradim sa mojim motorom i onda sam se sabrao i odustao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Avgust 17, 2017 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Shuster je napisao: Cekaj malo ...kolika mu je potrosnja sad ? 5l/100 km prosek, od kad ga imam nikad mi nije trosio preko 6l ma gde i ma kako ga vozio. Hvala vam na podrsci za neprodaju i zena me udavi da ga ne prodajem, tako da cu najverovatnije da odustanem, al neka ga oglas jos neki dan. P.S. danas zamenio ulje, filter i plocice i evo slika od danas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Avgust 18, 2017 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor nema sta i cena je korektna. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 18, 2017 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ja navijam da ga prodas, sto samo ja da budem bivsi bajker u kraju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 27, 2017 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li interesovanja za motor Aco? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Avgust 28, 2017 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne lipsi magare do zelene trave Ima interesovanja, samo sto ga ja prodajem nezainteresovano Oglas aktuelan jos koji dan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Septembar 28, 2017 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Motor se povlaci iz prodaje, hvala na interesovanju. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Octobar 2, 2017 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Los si trgovac Aco da si ga malo detaljnije opisao mozda bi ga prodao u roku☺☺ POZZ I VIDIMO SE NA ZIMSKOJ ZURCI Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3048 Napisano Octobar 2, 2017 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/14/2017 at 4:28 PM, aca-pn said: Crna tkanina uz jos jedan gadžet sediste pretvara u fotelju Dobro da si odustao od prodaje, takvi motori se tesko nalaze. Podeli i sa nama tajnu u vezi sedista, ima nas jos sa osetljivim donjim ledjima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Jul 12, 2019 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja ponovo aktuelna, cena i dalje ista. Ono sto je novo, stavljeni novi hand guardovi sa aluminijumom. Za sad je motor oglasen samo ovde. I molicu bez zamena, samo kesh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4754 Napisano Jul 12, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 8/17/2017 at 3:37 PM, JankoR said: Aj nadji za te pare ili za jos 1000e nešto slično. Isto sam krenuo da uradim sa mojim motorom i onda sam se sabrao i odustao isto i ja uradio pre mesec dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Jul 16, 2019 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jedna slika u radnom okruženju od juče. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...