Skols 25 Napisano Avgust 9, 2017 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Nerado, stavljam Bugija u oglase. Dosta ljudi ga ovde i zna, uzet od SuperPopa pre 4god, od tad presao jedva 13-14000km, od toga 2000km u poslednjih godinu i po..malo dete, posao u drugom gradu = voznja jok. Pre 3god stavljene nove gume Dunlop Scootsmart, presle 6-7k, pre 2meseca novi accu sa garancijom (uzet u Komppu), jer je stari ispustio dušu od stajanja. Bio je 2x kod Bokilića na redovnom pregledu, pali, radi ide, kais ok (meren metodom 6k obrtaja=100kmh). Stanje isto kao kod Popa, sa kojom ogrebotinom od prolaženja kroz uska vrata kapije. Km: oko 42k, provericu tacno Cena 2000e. Kontakt na pm. Dajem uz njege i 2 LS2 kacige (xxl moja, gđina je l), jaknu Bolder (xxl). Idu i Givi bisage (uzete kod Markonea) koriscene mozda 3-4 puta, Tucano Urbano kecelju.. Razlog prodaje: odlazak iz Srbije. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 31, 2018 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Da dignem oglas iz mrtvih, cena nije fiksna.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 25, 2019 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Da probam da ozivim oglas, cena 1500€. Motor se nalazi u Golupcu trenutno.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Maj 25, 2019 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan kazi mi molim te koliko je tezak u kg....koliko ti pise u saobracajnoj...imao sam jednu neboluzu, prilikom tehnickog pregleda prilikom registracije jednog od mojih bivsih motora izbog pogresne upisane kilaze da menjam saobracajnu i vadim neki COC dokumenat koji me kostao svetog Petra u kojem pise tacna kilaza ....kakve su rolnice,zvono i lamele...dali si menjao a ako jesi kada? Dali je to godiste karburator verzija...ili je indjeksn Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 25, 2019 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan kazi mi molim te koliko je tezak u kg....koliko ti pise u saobracajnoj...imao sam jednu neboluzu, prilikom tehnickog pregleda prilikom registracije jednog od mojih bivsih motora izbog pogresne upisane kilaze da menjam saobracajnu i vadim neki COC dokumenat koji me kostao svetog Petra u kojem pise tacna kilaza ....kakve su rolnice,zvono i lamele...dali si menjao a ako jesi kada? Dali je to godiste karburator verzija...ili je indjeksn HvalaMoram proveriti, mislim oko 180-190kg ako se ne varam.Poslednji put kad je bio kod Bokilica rekao je da moze jos sezonu da izgura. Ja od tad nisam presao 500km a motor stoji vec 2 godine, ne vozi se. Pali se svakih par dana. Verujem da bi izgurao ovu sezonu sa trenutnim stanjem.Dok nisam otisao u Nemacku, vozio sam ga bez ikakvih problema svakodnevno.Skromno znanje mi govori da je injection model (mislim da su od 2004-2005e krenuli sa inj modelima).Zbog stajanja je promenjen aku prosli mesec.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Maj 25, 2019 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na odgovoru....pitam te to sve jer sam licno u potrazi za skuterom ...nazalost prodao sam moj pre neki dan pa trazim ISKLJUCIVO PO KILAZI laksi skuter od moga .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...