markoradic 0 Napisano Avgust 6, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, imam 14 godina i voleo bih da kupim skuter od 50 kubika, pa mi treba savet. Bitno mi je da je mala potrosnja ida je sto jeftiniji. Ako mozete da izdvojite malo vremema da mi pomognete, hvala. Pozdrav, Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12692 Napisano Avgust 6, 2017 Ne silazi, 7361 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo sta a da je od proizvodjaca koji zna sta radi, Piaggio, Gillera, Aprilia, Malaguti, Yamaha, stari Peugeot... Dobra alternativa uz kompromise je Kymco, Keeway, eventualno SYM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Avgust 6, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia, Aerox, Runner...sveto trojstvo...ako imaš tehničku podršku (0-24h), DiTech ili Purejet, prvenstveno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2534 Napisano Avgust 6, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia, Aerox, Runner...sveto trojstvo...ako imaš tehničku podršku (0-24h), DiTech ili Purejet, prvenstveno...Nisam razumeo "Ako imas tehnicku podrsku"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Avgust 6, 2017 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako budes kupio shvatices to sta znaci Skloni se ti od tog direktnog ubrizgavanja, samo kurbla i nakrivi kapu Moja neka preporuka bi ti bila da gledas da ti sto manje trosi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2534 Napisano Avgust 6, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Ne kupujem ja motor, vec sam samo pitao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Avgust 6, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Kymco super 8,aprilia sr50...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Avgust 6, 2017 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sr50, ima jaču potrošnju, izuzev toga kako izgleda(po meni najlepši skuter u tom rangu "50",ali ona starija verzija sa dva okrugla stop svetla) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2534 Napisano Avgust 6, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze i jare i pare... da bude lep, brz, kvalitetan i da trosi 2l, pa nema takav... svako zadovoljstvo mora da kosta na ovaj ili onaj nacin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2222 Napisano Avgust 7, 2017 Drug član, 977 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Za nekog ko ima 14 godina i verovatno ti je ovo prvi skuter,ne znam bas dal da se slozim sa predlozima gore.Sr,Aerox ili Runner...Pogotovo di tech.To su cvaje koje u dobrom stanju sa rezonom hvataju i 90kmh i jace. Moj savet,za pocetak piaggio free ili fly tako neki koji ide do 60. Malo da steknes osecaj za skuter itd. Takodje free malo trosi a nije komplikovan za odrzavanje. Moze da se nadje po ceni malo boljeg bicikla. Nisam dugo gledao 50 ice ali verujem da za 350-400€ moze dobar free da se uzme.Mozda jos bolja varijanta liberty 50 ali je skuplji dosta.Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljko Jovic 0 Napisano Avgust 9, 2017 U prolazu, 21 postova Lokacija: Negotin,Srbija Motocikl: Gilera Runner 50 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Preporucio bih ti Sprint Exactly,mali potrosac,jeftini delovi,odlican za pocetnike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano Avgust 9, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Kinez cetvorotaktni neki i vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...