abarth_maniac 6036 Napisano Jul 6, 2017 Drug član, 2783 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehe, jel su to moji Zrenjaninci sa Srdjom Srafom uzeli prvo mesto! Uh da nije obaveza, kako bih se slatko prijavio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Jul 6, 2017 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Moze pored tomosa bilo koji moped, bio je i jedan Puh... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 691 Napisano Jul 7, 2017 Zainteresovan, 806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 691 Napisano Jul 7, 2017 Zainteresovan, 806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, to crank said: Uzmite nekoliko na listu čekanja ukoliko se popuni. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Opa ! Imas neke besne masine u garazi ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jul 7, 2017 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Opa ! Imas neke besne masine u garazi ?!Imam besnu ekipu!Sent from my SM-G920F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 691 Napisano Jul 7, 2017 Zainteresovan, 806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, to crank said: Imam besnu ekipu! Sent from my SM-G920F using Tapatalk Haha strava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Jul 7, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neke slike i još koji video...valjda je još neko ovekovečio ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasparevic 89 Napisano Jul 10, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam našao na netu, a biće još official snimaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 584 Napisano Jul 10, 2017 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Jul 13, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u ekipi ,,Jahaci magle" pa da probamo kako ce biti,uglavnom zabave i druzenja nece manjkati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasparevic 89 Napisano Jul 14, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo šta kažu vozači 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 691 Napisano Jul 15, 2017 Zainteresovan, 806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za ideju i organizaciju iste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasparevic 89 Napisano Jul 27, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Reminder - Trka u subotu od 23:00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Jul 27, 2017 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Pitaju omladinci da li se placa ulaz za gledaoce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasparevic 89 Napisano Jul 27, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne, besplatan je ulaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Jul 27, 2017 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5514 Napisano Jul 28, 2017 Ne silazi, 4894 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Gasparevic je napisao: Ne, besplatan je ulaz. Kolike su šanse da bud klasa sa APN ovima? Učestvoaću verovatno i sa automatikom mada ga ne volim nikakao. Bilo bi super ako budete imali klasu i sa APN om i da fino ograničite budženje kao i ovde sa automaticima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Jul 29, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Jovan Ristic je napisao: Kolike su šanse da bud klasa sa APN ovima? Učestvoaću verovatno i sa automatikom mada ga ne volim nikakao. Bilo bi super ako budete imali klasu i sa APN om i da fino ograničite budženje kao i ovde sa automaticima. Ogranicili budzenje,ne bih rekao.Matik iz mog tima vrti 13000rpm i na ravnom sa vozacem od 60kg postize 75km/h sa skracenim prenosom(sa originalnim prenosom 83km/h).Moze jos da se izvuce iz njega ali nisam hteo vise da ga radim,ipak je prva trka i traje 4h.Ako se pokaze da je sve ok pojacacu ga jos.Da kazem samo da ima jos nabrijanijih od ovog sto sam ja radio.Vidimo se veceras na stazi.Sto se tice trka sa Tomos brzincima(apn,t14,t15,bt) pa to vec postoji i vozi se vec godinama u klasi veterana.Pored ostalog na ovakvim stazama bi bilo jako glupo voziti motor sa manuelnim brzinama iz raznoraznih razloga da ne nabrajam sad sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1767 Napisano Jul 30, 2017 Drug član, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo? Niko nista! Neka se jave ucesnici. Ja sam kao gledaoc odusevljen. Ono sto sam video je prevazislo sva moja ocekivanja. Zestok tempo od samog pocetka, masine vrhunski spremljene a i vozaci vecinom imaju iskustva u trkama vidi se. Ispratio sam prvih oko 1 ipo sat trke gde su se uveliko odradile zamene vozaca. Tempo je bio jak pa ne znam koliko je ekipa uopste zavrsilo. Bilo je i padova, kvarova, ma svega.. Merio sam vreme jednom od brzih takmicara i ono je oko 55 sekundi po krugu sto je super ja mislim. Ajd neka se javi neko sa zvanicnim rezultatima, bas me interesuje. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcycle Emptiness 30 Napisano Jul 31, 2017 U prolazu, 95 postova Lokacija: BG Motocikl: sport i commuting Prijavi odgovor kao problematičan Bas je dobro bilo, svaka cast organizatirima evo ih rezultati http://mec.rs/rezultati/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasparevic 89 Napisano Jul 31, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim rečima Kao što Motorcycle Empatiness postavi, rezultati su na zvaničnom sajtu, a tu je i bodovanje, odnosno generalni plasman http://mec.rs/generalni-plasman/ U toku dana biće postavljen video, kao i još fotografija, za sada samo golicanje mašte I jedan timelapse boksa 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Jul 31, 2017 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je iznenadjujuce puno ljudi.Fali jos ovakvih dogadjaja.To su strategije,cuda.Profesionalci vozili punim srcem 50 kuba. Odlicno zezanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Jul 31, 2017 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan I naravno sve pohvale za organizatora i ucesnike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasparevic 89 Napisano Jul 31, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I još fotki https://www.facebook.com/pg/EnduranceMopedKup/photos/?tab=album&album_id=1253578014764522 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasparevic 89 Napisano Avgust 1, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i obećanog video snimka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...