Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 1, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da se nesto cudno desava,ajde na kafu sutra neradi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Avgust 1, 2017 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Kradem ideju od kolege Savana Ako nekome trebaju nove rukavice neka ponudi koliko moze, ja necu uzeti nista, izlicitiranu sumu ce kupac uplatiti kolegi na racun. Da nebi mnogo dugo razvlacili neka bude do petka pa koliko bude. Ako kolegi vrse posao u ovoj velicini neka ih uzme on odmah. Ajd pa nek je sa srecom. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 107 Napisano Avgust 2, 2017 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Uvek neko pametuje kad se skupljaju neke pare, ipak smo mi svi braca/sestre, drugari, kolege na 2 tocka... pomazemo ili prolazimo na nama je izbor..... Andovicu boze zdravlja pa ti ponovo jases uveliko do kraja Avgusta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 2, 2017 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Bojan Androvic said: Ljudi samo da vam kazem da je ovo otislo i u novine,nisam po imence nikoga pominjao ali celu BJB zajednicu u globalu.Stanje na racunu je +3000 din,devizni jos nista a nekoliko se javilo da je pustilo,veceras ili ujutru saljem stanje nemogu da stignem sad.Saznali ljudi sta se desilo i za akciju dosli da naprave reportazu.Jos ce od mene medijsku licnost da napravite ccccc.Salim se malo,ne dotice mene to mene samo ljudska dobrota gadja. Novine? Daj link... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 2, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan cekam da mi jave kad i gde izlazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 2, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Protulsr said: Kradem ideju od kolege Savana Ako nekome trebaju nove rukavice neka ponudi koliko moze, ja necu uzeti nista, izlicitiranu sumu ce kupac uplatiti kolegi na racun. Da nebi mnogo dugo razvlacili neka bude do petka pa koliko bude. Ako kolegi vrse posao u ovoj velicini neka ih uzme on odmah. Ajd pa nek je sa srecom. Hvala brate,ogromne su i za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 2, 2017 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno svaka cast na akciji! Po principu ko koliko moze, a opet s obzirom na velicinu foruma i cele zajednice, verujem da ces vrlo brzo doci do novog TDM-a. Srecno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Avgust 2, 2017 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzio se akciji.Dobro je da je proslo sve bez povreda,nekako se jezim od pomisli da jasem na buktinji.Kolega sa srecom i sto pre da jases nekog vranca.Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 2, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Eto i moj prilog sa drugog kontinenta:-))) One ladyboy ostavljam za bobija i gavru, to su njihove devojke Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgzigi 44 Napisano Avgust 2, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: All around the world Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Eto i moj prilog sa drugog kontinenta:-))) One ladyboy ostavljam za bobija i gavru, to su njihove devojke Sent from my iPhone using TapatalkShelle nisi napisao koja je cena za camac Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 2, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce pojedini i ovoj da nadju manu 🤣🤣🤣Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Avgust 2, 2017 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan IMA mana nisam blizu Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 2, 2017 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, SHeLLe said: Eto i moj prilog sa drugog kontinenta:-))) Razvratniče.... Šta to gledaš!? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 2, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Razvratniče.... Šta to gledaš!?Kod mene je mala granica izmedju gledanja i pipanja .... necu valjda da gledam one transformerse? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 2, 2017 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Imas i transformerse na plazi?! Ajd slikaj leba ti... Pisem sa telefona pa mi je malo komplikovano da ubacim smajli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16202 Napisano Avgust 2, 2017 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ako saznamo da si je navatavao tugaljivom pričom kako ti je motor izgoreo - propao si od zajebancije 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Avgust 2, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, drs said: Ako saznamo da si je navatavo tugaljivom pričom kako ti je motor izgoreo - propao si od zajebancije @SHeLLe provalio te covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 2, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hihihihihi ova je dobra ,SHeLLe brate samo cepaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 2, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ako saznamo da si je navatavao tugaljivom pričom kako ti je motor izgoreo - propao si od zajebancije Drs ne vatam transformerse, nisu moja cilj a grupa... ja sam jedini koji je otisao na tajland i opalio ruskinju. Ps. Nafatao je u avionu juce, sinoc odmah napad Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 2, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Eto pa se smejte malo...Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Avgust 2, 2017 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha sa tobom uvek neka akcija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16202 Napisano Avgust 2, 2017 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan @SHeLLe Dobro de; jesi ti inicijator akcije i sve to, ali... Lepo u putopisima otvori temu "Svuda pođi, k' ruskinji dođi" i da tamo nastavimo ovu zajebanciju; utrolovasmo temu načisto. @Bojan Androvic Osveži malo sliku sa računom; da se ne zaboravi zašto smo ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 2, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/27/2017 at 1:52 PM, Arakis said: Verujem da ste pročitali temu na našem Forumu gde je snimljeno kako našem članu Bojanu Androvicu gori motocikl na putu po Hrvatskoj http://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=cpJWMO236c8 Drage kolege SHeLLe i savan dali su lepu inicijativu da se udružimo, pokažemo bajkersku solidarnost kao članovi ove naše bajkerske BJB Zajednice i svojim prilozima pomognemo kolegi Bojanu Androvicu iz Kragujevca da nabavi drugi motocikl. Podaci za pomoć i uplatu: Bojan Androvic Desimirovac b/b 34000 Kragujevac Crediagrikole, dinarski 330-2300103670897-93 devizni 330-2330202025789-52 a ispod su instrukcije za devizni Pozdrav i srećno! abcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabc Moze ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 2, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ja to da vam isteram malo negativnu energiju. Poceli ste mnogo da mracite. Ja nervozan ocu da ubijem , vidim zensku zaboravim i gde sam poso u kud sam doso. Odmah okrenem pamet na neku stetu sexualne prirode Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 2, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...