Savan 8689 Napisano Avgust 19, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima i on čovek nešto para tako da je to već blizu. Čeka se još nekoliko blagonaklonih osoba pa ako ne pre, tamo negde na prolece da se čoveku vrati vreme i život na momenat pre onog požara. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 19, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, shoyyka je napisao: Иде полако,још толико па да почнеш гледати огласе...позз Iz tvojih usta u bozje usi sto se kaze,ja vec zagledam polako sta i kako ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 19, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Savan je napisao: Pa ima i on čovek nešto para tako da je to već blizu. Čeka se još nekoliko blagonaklonih osoba pa ako ne pre, tamo negde na prolece da se čoveku vrati vreme i život na momenat pre onog požara. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Danas sam bio do Trstenika i kroz pricu bice i po nabavnoj ceni nesto samo mi receno da ne zurim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15964 Napisano Avgust 19, 2017 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vidim, da li je legla uplata (banka kaze da jeste)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 20, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Satelis je napisao: Samo da vidim, da li je legla uplata (banka kaze da jeste)? Proslo 16.08. hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 20, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/18/2017 at 15:15, vlajo965 je napisao: Ok stize uplata za sat dva. Ne javih juce u gradu podignuto,od vas odnosno vase cerke ,hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajo965 89 Napisano Avgust 20, 2017 U prolazu, 94 postova Lokacija: torino Motocikl: jin lin 250v Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bojan Androvic je napisao: Ne javih juce u gradu podignuto,od vas odnosno vase cerke ,hvala puno Nema na cemu Bojane.Veliki pozdrav i da kupis motor sto pre. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Avgust 20, 2017 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan bili u Kragujevcu kod batica svi kažu da si ok lik.drago mi da će ti se dobrim vratiti. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 20, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, rex je napisao: bili u Kragujevcu kod batica svi kažu da si ok lik.drago mi da će ti se dobrim vratiti. Sto me ne nadjoste da se druzimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 21, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan trenutno stanje +50eura i 5500 din kod mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Avgust 21, 2017 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan batica postao deda pa smo bili kod njih. neki drugi put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 22, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, rex je napisao: batica postao deda pa smo bili kod njih. neki drugi put. Obavezno ,a znam video sam vas sa na slikama . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4152 Napisano Avgust 22, 2017 Drug član, 477 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Treba da uplatim rukavice, al trenutno na od moru, pa ako nije kasno 29.. Unapred se izvinjavam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 22, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vex je napisao: Treba da uplatim rukavice, al trenutno na od moru, pa ako nije kasno 29.. Unapred se izvinjavam ma taman posla duze ce biti otvoreno ,treba ja da skupim jos a ima jos nekih uplata koje ce kasniti,obavesten sam za vas ne sikirajte se nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 22, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim,upravo stigao poklon iz okoline Zadra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 22, 2017 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bojan Androvic said: Da se pohvalim,upravo stigao poklon iz okoline Zadra. Хммм да, мапа Хрватске да не залуташ са новим мотором... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 22, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Sr3ck0 je napisao: Хммм да, мапа Хрватске да не залуташ са новим мотором... Hihihihi to sam se zarekao put moram zavrsiti tamo gde sam stao, jednog dana i obici divne ljude koje smo upoznali usput i koji su nas ugostili kao da smo im rod rodjeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgzigi 44 Napisano Avgust 22, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: All around the world Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim,upravo stigao poklon iz okoline Zadra.Jos da ti posalju more i taman Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 22, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, kgzigi je napisao: Jos da ti posalju more i taman Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka E da znas kako mi legla voda posle pozara,samo me uplasili oni avioni za gasenje pozara,uzimaju vodu tu gde smo se kupali,zamisli crnjak da me pokupio i izbacio u pozar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Avgust 22, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Bojan Androvic said: E da znas kako mi legla voda posle pozara,samo me uplasili oni avioni za gasenje pozara,uzimaju vodu tu gde smo se kupali,zamisli crnjak da me pokupio i izbacio u pozar. Pa tad bi bio BAKSUZ MAXIMUM LEVEL 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgzigi 44 Napisano Avgust 22, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: All around the world Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan I avion za gasenje bi ti pokvarioPoslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Avgust 22, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Just now, kgzigi said: I avion za gasenje bi ti pokvario Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka Mislim da bi taj avion zajedno sa Bojanom upao u pozar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 22, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Throttle Addict je napisao: Pa tad bi bio BAKSUZ MAXIMUM LEVEL Samo da znas cim sam ih video da se spremaju da slete pobegao sam iz vode,sto je sigurno sigurno je,smejali smo se kao ludi.Moracu Vladu da teram da napravi putopis ili cu ja kad stignem,da skupimo sve slike i snimke i izbacujemo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Avgust 22, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Mogu misliti, nego, moj ti savet a verujem da ce se dosta kolega sloziti sa mnom, kad se budu skupile pare nemoj sve stuci na motor, imam ja prijatelje u Koni plamen-u, zavrsicemo ti neki PP aparat upola cene 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgzigi 44 Napisano Avgust 22, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: All around the world Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Mogu misliti, nego, moj ti savet a verujem da ce se dosta kolega sloziti sa mnom, kad se budu skupile pare nemoj sve stuci na motor, imam ja prijatelje u Koni plamen-u, zavrsicemo ti neki PP aparat upola cene Kakav je baksuz bolje da kupi ceo kamion od vatrogasacaPoslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...