goja71 13 Napisano Septembar 22, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Kymco Agility 4t Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Midjo! Trebao mi je bas takav savet. Ne pise sve u knjizi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midjo 108 Napisano Octobar 3, 2017 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna stvar, moj skuterčić malo duže vergla od kako je zahladilo. Jedan trik koji mi pomaže je da rukom pokrijem air intake (plastični otvor na koji se usisava vazduh). Tako se izvodi manuelni čok (smanjiš mu dovod vazduha i onda će povući više benzina i lakše upaliti). I da, napisao si da je teže upalio jer si jednom zaboravio dugo svjetlo. I kod mene je teže palio kad sam zaboravio dugo svjetlo par puta, zato što moj skuter dobija struju za svjetla sa alternatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goja71 13 Napisano Octobar 5, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Kymco Agility 4t Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti. Meni za cudo kad je hladno upali ko mina na prekidac. Posle, kad je topao mora malo gasa uz verglanje i tad upali. Duga svetla su bila upaljena dok je verglao, mozda mi zato teze palio. Ne znam, ali je sad ok. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...