Gost Napisano Januar 11, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Bigor said: Jel to na mene mislis? Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Ako se osecas kao nabedjeni gazda da, na tebe mislim i na svakog nabedjenog gazdu. Poznavao ga licno ili ne, kao sto sam rekao, ne podnosim takve "gazde". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Januar 11, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si isfrustriran do krajne mjere, samo mi nije jasno sto ne das otkaz i sam sebi budes gazda?Ja sam svog napustio posle 8 godina jer su ga pare promijenile, znaci nije cak ni novac bio u pitanju i otvorio svoju firmicu.Nisam uzeo da kukam na sudbinu i pozivam na revoluciju protiv poslodavaca vec guram koliko mogu i dokle moguПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12748 Napisano Januar 11, 2020 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zato ja kažem da su radnici kao trava, treba im kosa i rosa. Kako kad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 11, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, Bigor said: Vidim da si isfrustriran do krajne mjere, samo mi nije jasno sto ne das otkaz i sam sebi budes gazda? Ja sam svog napustio posle 8 godina jer su ga pare promijenile, znaci nije cak ni novac bio u pitanju i otvorio svoju firmicu. Nisam uzeo da kukam na sudbinu i pozivam na revoluciju protiv poslodavaca vec guram koliko mogu i dokle mogu Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Ma necu da budem gazda covece ni sam sebi. Toliko sam frustriran i mrzim gazde da ni sam sebi ne bih mogao da budem gazda, hehehe Salim se malo ja u postovima, al sustina je ipak realna. Niko ne voli bahato i ponizavajuce ponasanje gazda, sefova, tzv direktora i drugih. I za kraj, svima na veselje, jedna narodna pjesmica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Januar 11, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam tu srecu da mi gazda dobar drug I naravno postujem i radim kao za sebe I pre bih kod njega radio za duplo manju platu nego kod bilo koga drugog za vecu vecu platu Naravoucenije Nije bitno za koliko radis vec kod koga radis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 11, 2020 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Bigor said: Vidim da si isfrustriran do krajne mjere, samo mi nije jasno sto ne das otkaz i sam sebi budes gazda? Ja sam svog napustio posle 8 godina jer su ga pare promijenile, znaci nije cak ni novac bio u pitanju i otvorio svoju firmicu. Nisam uzeo da kukam na sudbinu i pozivam na revoluciju protiv poslodavaca vec guram koliko mogu i dokle mogu Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Ako nije tajna, odakle si (mislim vidim da si napisao Beograd)? ime firme, čime se baviš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Januar 11, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Masinskim malterisanjem, a firma mi se nesto i ne reklamira ovdeПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 12, 2020 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Bigor said: Masinskim malterisanjem, a firma mi se nesto i ne reklamira ovde Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Odakle si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Januar 12, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam iz Bg, vec desetak godina zivim ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 12, 2020 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Samo potvrdjujem teoriju mnogih, da osim smoga postoje i ljudi koji zagadjuju grad. Cmok i poz. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Januar 12, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da postoje ljudi koji misle da smo mi nacisti koji smo dosli u vas cisti grad da ga prljamo. Hvala za pozdrav, a cmokic ostavi istomisljenicima 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2630 Napisano Januar 12, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Samo potvrdjujem teoriju mnogih, da osim smoga postoje i ljudi koji zagadjuju grad. Cmok i poz. Pod šta se podrazumeva da si čistokrvni Beograđanin?? Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 12, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Krmco je napisao: Pod šta se podrazumeva da si čistokrvni Beograđanin?? Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Да не продаш човеку покварен мотор! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2630 Napisano Januar 12, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan To se zove karmaPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12748 Napisano Januar 12, 2020 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam veći beograđanin od mnogih iako sam smederevac. Živim bliže Beogradu godinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8782 Napisano Januar 12, 2020 Drug član, 1890 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kakve sve nebuloze čovek neće da pročitao, hteo ili ne.. Zato što je neko došao i zato što radi posao koji zna da radi, zagadjuje grad!?Imam primer iz svoje firme o onome o čemu pričate i da, nema uvek veze direktor ili poslodavac sa vašom platom, često je imate i sami..Na mestu mehaničara je bio dečko koji je od starta bio nezadovoljan fiksnim delom plate, mislim da je 55 000rsd plus bonusi, retko kad je uspevao da navuče 80 000rsd ( po njegovim rečima). Živeo je sa cimerom u rentiranom stanu i nije uspevao da se pokrije iz istog razloga što nije uspevao ni da zaradi više, 2 kutije cigara dnevno, 3-5 kafa i duplo više puš pauza samo za vreme radnog dana.Njega je zamenio dečko čija plata u zavisnosti od posla ide od 90 000 do 130 000, sa istim onim fiksnim delom.Uslovi rada nisu promenjeni, obim posla je više-manje isti, ali glava radnika nije ista. Ovaj je shvatio da tih 40 sati nedeljno mora da radi, da bi ostale sate živeo kako treba.Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Januar 12, 2020 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Gazda je tu, posao je tu, ti kao radnik si tu. Gazda ce platiti koliko smatra da treba bez obzira koliko ti radio. Jedan majstor se moze ubiti od posla, drugi majstor ceo mesec krivinariti te na kraju oboje prime istu platu. Jedan majstor (elektricar) zna raditi sve popravke na vozilu + zna ugraditi plin, muziku, alarm + cent. brave, gps tracker, ugr. hands free bluetooth uredjaja, parking senzora. Drugi majstor (elektricar) pola ne zna od ovoga sto zna prvi al zato zna sefu kad je rodjendan pa mu brze bolje jedne godine pokloni mob. telefon, druge godine sat, trece parfem, cetvrte god. neku ludacku lampu i tako godinama drugi majstor neznalica ima daleko vecu platu od prvog majstora koji daleko vise znao i vredi. Supruga gde radi ima 18 dusa, 1 gazda relativno mlad covek, 2 sefice smena i 15 radnica, sve zenske i on sam blazen medj njima zenama. Sefice smena imaju jednako istu platu, radnice medjusobno imaju mala odstupanja sem jedne (radnice) koja je povlascena. Ona ima nesto visu platu od radnice a nesto nizu od seficine, pride ne radi gotovo nista. Razlog takvog uspeha proizilazi iz sirenja njenih nogu kad god blazeni namigne. Retka je velika firma gde zaposleni imaju platu spram svojih mogucnosti. Sve se svodi na neko ulizivanje, podvladjivanje, lizanje guzcce uz siroki osmeh, ko se bolje proda za casicu para. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Januar 12, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna polemika samo izbacite to gazda,robovi su imali gazde,zivotinje takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Januar 12, 2020 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi robuju Gazdama i dan danas..... kad se to bude promenilo, mozda i sam prestanem da pisem Gazda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 12, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Satelis je napisao: Ona ima nesto visu platu od radnice a nesto nizu od seficine, pride ne radi gotovo nista. Razlog takvog uspeha proizilazi iz sirenja njenih nogu kad god blazeni namigne. Retka je velika firma gde zaposleni imaju platu spram svojih mogucnosti. Sve se svodi na neko ulizivanje, podvladjivanje, lizanje guzcce uz siroki osmeh, ko se bolje proda za casicu para. Loš gazda,loš po sebe . Pre dvadesetak godina drugar otvori minimarket ( ostavi državni posao i ode u privatnike ). Posle nekog vremena,odem da mu vidim radnju, sednemo u kancelariju ( deo magacina iza radnje ), pijemo kafu,ja gledam one radnice, kad nema posla na kasi, dopunjuju robu po rafovima,brišu flaše da ne budu prašnjave, one lepe, zgodne i ujednom trenutku ga ja ( mlad i glup ) pitam " jebeš li ti ovo " - misleći na ove dve radnice. Kad na moje iznenađenje drugar kaže " Ne i ne pada mi na pamet " Logično,pitam ga " A što " ? i onda mi on objasni : Kaže, ako bi imao bilošta sa nekom od njih, onda bi morao da joj gleda kroz prste za neki njen nerad, za manjak možda u kasi, za neku robu koju će ova odneti kući a da ne plati. .. A ovako. ona je tu da uradi svoj deo posla i zaradi svoju platu. Samim tim je zaradila i njemu njegovu.Što on kaže, kad stavi novac u džep i izađe u grad - može da bira koju će - bez naknadnih posledica vezanih za posao . Epilog: I dan danas mu rade iste radnice koje su radile u početku, u međuvremenu su se poudavale, izrodile decu . . . Drugar je kupio neki tavanski prostor koji je preuredio u veliki stan u kojem živi sa svojom porodicom . 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6101 Napisano Januar 12, 2020 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan "Gde jedem 'leba, ne jedem govna". Narodna mudrost. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Januar 12, 2020 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ili gde ja ruku u gaće ona u kasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Februar 21, 2020 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 12.1.2020. at 10:48, ProMaster je napisao: Kakve sve nebuloze čovek neće da pročitao, hteo ili ne.. Zato što je neko došao i zato što radi posao koji zna da radi, zagadjuje grad!? Imam primer iz svoje firme o onome o čemu pričate i da, nema uvek veze direktor ili poslodavac sa vašom platom, često je imate i sami.. Na mestu mehaničara je bio dečko koji je od starta bio nezadovoljan fiksnim delom plate, mislim da je 55 000rsd plus bonusi, retko kad je uspevao da navuče 80 000rsd ( po njegovim rečima). Živeo je sa cimerom u rentiranom stanu i nije uspevao da se pokrije iz istog razloga što nije uspevao ni da zaradi više, 2 kutije cigara dnevno, 3-5 kafa i duplo više puš pauza samo za vreme radnog dana. Njega je zamenio dečko čija plata u zavisnosti od posla ide od 90 000 do 130 000, sa istim onim fiksnim delom. Uslovi rada nisu promenjeni, obim posla je više-manje isti, ali glava radnika nije ista. Ovaj je shvatio da tih 40 sati nedeljno mora da radi, da bi ostale sate živeo kako treba. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk A koje je to radno mesto gde moze da se zaradi 90-130k za 40h nedeljno? Cisto me znatizelja ubi. Ja imam manje od 90 za 48h/ned i radim svoj posao vrlo savesno i posteno , sto bi rekli pun gas. A za ovakve ponude jos nisam cuo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 22, 2020 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto se u naslovu pominje C kategorija rekao bi da je taj posao da ubodes dobar u Srbiji ravan sedmici na lotou a preko moze da se radi. Ja sam detaljno upoznat sa radom u Gartneru pa ako nekoga zanima neka pita. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8782 Napisano Februar 22, 2020 Drug član, 1890 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan A koje je to radno mesto gde moze da se zaradi 90-130k za 40h nedeljno? Cisto me znatizelja ubi. Ja imam manje od 90 za 48h/ned i radim svoj posao vrlo savesno i posteno , sto bi rekli pun gas. A za ovakve ponude jos nisam cuo....Automehaničar u ovlašćenim servisu..Fiksna plata plus procenat od uradjenog posla..Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...