vortex4borg 391 Napisano Avgust 23, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, stari roker je napisao: zna li neko koliko se placa putarina za motore na onom cuvenom putu od Trebinja do H. Novog? ja vozio tuda pre mesec dana i ne secam se da sam platio putarinu. a AKO je i bilo, sigurno je bila neka sica jer da je bilo skupo ostalo bi mi u secanju mozda nekih 2-3 maraka? ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2655 Napisano Avgust 23, 2017 Vozac A kategorije :D, 946 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, stari roker je napisao: zna li neko koliko se placa putarina za motore na onom cuvenom putu od Trebinja do H. Novog? 1.5 evrica za motor, 3 evra za automobile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2645 Napisano Septembar 1, 2017 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan A kakvi su predlozi za smeštaj tu u Pljevlji ili negde u bližoj okolini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6268 Napisano Septembar 1, 2017 Drug član, 1399 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Idi u Savnik u hotel Djokovic. Renoviran ,a cini mi se da nije skupo.. Jedino sto je dosadno mestasce.. U Pljevljama ima par pansiona- vise lice na svalerska gnezda.. Mozda Zabljak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2645 Napisano Septembar 1, 2017 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam u Pljevlji široku ponudu, ali sam odabrao jedan hotel (da ne imenujem sada). Deluje okej, noćenje je 20€ (doručak je uključen, sopstveno kupatilo, klima i tv (mada je ovo sada nebitno)), utisci gostiju su jako pozitivni, pa sam rezervisao jednu sobu. A ko želi da se priključi vožnji, dobrodošao je. Idem najpre do Bajine bašte, pa Perućac i zatim do Zlatibora, a onda naniže ka Pljevlji. Dan posle toga Žabljak, Plužine, možda Nikšić, pa nalevo u krug i nazad za Niš najkraćim putem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Septembar 2, 2017 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz do Crnog jezera na Žabljaku se plaća 3e, ali vredi svaku paru... Ako dođeš pre 8 proći ćeš bez plaćanja. Na prevoju Bobotov kuk (videćeš sigurno parkirana vozla i nekoga da stoji) će možda pokušati da ti naplate 3e za... nešto. Izvrdaj, reci da si u traznitu. A i imaćeš toliko lepih mesta za fotkanje na toj trasi da ne moraš uopšte da staješ tu. Put od Plužina do Morinja je vrhunski! Prvi put sam tuda prošao i stvarno sam uživao obarajući motor u svakoj krivini, put je čist, bez neravnina, zakrpa i sličnih gluposti. U Nikšiću obavezno preskoči klopu u Nutricia restoranu, ja sam se prevario i pojeo najgoru pljeskavicu ikada... Zbog nje neću jesti roštilj neko vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...