Arakis 5747 Napisano Jul 22, 2017 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da li može u Srbiji da stranac polaže za B kategoriju na engleskom jeziku? Mislim na to da se i nastava i testovi održavaju na engleskom? Mislim se, gde ovi silni Kinezi položiše za B a veze sa srpskim nemaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 22, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Prijava prebivalista i lekatsko. http://www.obukavozaca.rs/auto-skola/o-nama/ Pa Afrikanac da nam se pridruzi i za A. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6543 Napisano Jul 22, 2017 Ne silazi, 6502 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Italiji morao sve iz početka, kao da nikada ništa nisam vozio...i to na italijanskom. To je doduše sada drugačije. Ako zemlje imaju bilateralne sporazume moguća je "zamena" dozvole. Za polaganje iz početka nisam informisan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7660 Napisano Jul 22, 2017 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Polazem za C... I sad u autoskoli mi dali nalog preko kog se logujem na sajt "euprave" da vezbam testove i posle polazem. Stoji izbor jezika pre pocetka testa, ali samo srpski (lat-cir), madjarski i albanski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...