Skyrunner 4739 Napisano Jul 18, 2017 Drug član, 1858 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Auto je 2006. godište, uvezen je iz nemačke 2009. godine Kilometraža je prava i iznosi 245000km. Motor ima 2000kubika i nekih 110ks. Auto je redovno servisiran i registrovan je do Nove Godine. Automatski menjač, fabrički parking senzori, električni panorama krov, tempomat, fotohromatski retrovizor, senzori svetla, grejači sedišta, maglenke itd. Alu felne sa letnjim gumama + set zimskih guma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4739 Napisano Jul 18, 2017 Drug član, 1858 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cena je za forumaše niža nego na oglasima i glasi 5100€, ali ja sam fleksibilan tip, dođite, pogledajte auto, pa kad vam se svidi, dogovorićemo se nešto. Za grad teško da ima boljeg auta, ultra je pregledan, sa automatskim menjačem(komfor i sport mod+mogućnost manualnog menjanja brzina) i parking senzorima i napred i pozadi. Moj broj je 064/297-4994 Miloš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12375 Napisano Jul 18, 2017 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupice ga neko ko bas hoce A klasu i nista drugo. U suprotnom tesko. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8688 Napisano Jul 18, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Otac mi ima isti takav i ekstra je autoVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4739 Napisano Jul 19, 2017 Drug član, 1858 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupiće ko prvi dođe da vidi auto. Ako je kilometraža velika nije problem, mogu da smanjim kilometre a da povećam cenu Kad smo kod cene, sad je 4950€, da se ljubitelji A klase lakše odluče Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12375 Napisano Jul 19, 2017 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima mnogo boljih izbora za te pare, mladje, sa manjim agregatom sa 4/5 vrata. Ne shvati me pogresno, govorim ti kao neko ko razmatra neki manji gradski auto. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8688 Napisano Jul 19, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Automobil na koji ti misliš možda nije svakome bolji izbor. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4739 Napisano Jul 24, 2017 Drug član, 1858 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan On 19.7.2017. at 8:18 PM, Alekre said: Ima mnogo boljih izbora za te pare, mladje, sa manjim agregatom sa 4/5 vrata. Ne shvati me pogresno, govorim ti kao neko ko razmatra neki manji gradski auto. Znači i ti se slažeš da bi trebalo da ga polijem benzinom i bacim Zippo. Scena bez koje nema dobrog holivudskog filma. Ali pošto me sad trenutno mrzi da kupim kanticu, a iz motora da istačem nisam lud, to će ipak morati da sačeka. Tako da u međuvremenu Mercedes je i dalje na prodaju. Ti samo kaži koja cena je u tvom dometu. Za druge aute koji su jeftiniji i ja znam, kao što je moj Klio 1.5dci 2004 koji je 1600€, ali ta dva(A180 i Klio) nikako nisu ista klasa. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4739 Napisano Avgust 9, 2017 Drug član, 1858 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Novo je da se vratio sa servisa, apdejtovan softver i stavljen novi Exide akumulator sa valjda 3 godine garancije. Pošto je kupljena nova Tojota Korola, na ovog Mercedesa ide popust. Znači ispravan, održavan, sve menjano na vreme, sa još jednim setom zimskih guma, novim akumulatorom i registrovan do kraja godine je sad 4500€. To sve ko se premišlja da se lakše odluči. I svaka ozbiljna ponuda će biti razmotrena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4739 Napisano Januar 18, 2018 Drug član, 1858 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pitao me je jedan kolega koliko auto troši. Evo, nije izašao iz Beograda, automatski menjač, klima i ostalo, na uzorku od preko 2000km je sad prebacio na 6,6l/100km Inače, ako neki znaju epizodu sa mojom moralnom dilemom oko vraćanja kapare, Aca zavodnik(lik što je hteo ribi da kupi auto) časti registraciju od pre neki dan i daje još popust na cenu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...