vazlan 292 Napisano Jul 13, 2017 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Kacigu za suprugu veleicina S.Moze intgralna ili flip up.Estetski treba da bude u sto boljem stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 13, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/118873-exo510-ili-n87-sta-uzeti/#comment-1980949 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 13, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan navedi cifru do koje ides...da bude lakse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Jul 15, 2017 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo da olaksam ponudjacima.Cena oko 50 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Jul 16, 2017 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Za 50 eu ces kupiti neku starudiju iznosenu sto se samo zove kaciga,za 120 imas novu od mene Scorpion 510 Solid black,,vrhunska kaciga sa integrisanim suncanim naocarima,mrezom ispod brade i deflektorom za nos,kvalitetna kaciga nova nikad nije skupa,glavu cuva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22159 Napisano Jul 16, 2017 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan http://yamaha-barel.com/kacige/mt-helmets/mt-mugello-white.html Narucio sam za suprugu, minimalno ti premasuje budzet a nova... NOVA! Niciji znoj niti dah nije u njoj bio... Magli do duse, spreman vizir za pinlock. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jul 16, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan imam bmw evo4 kacigu flip up 55 56cm bordo boje kao nova 50e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Jul 16, 2017 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: http://yamaha-barel.com/kacige/mt-helmets/mt-mugello-white.html Narucio sam za suprugu, minimalno ti premasuje budzet a nova... NOVA! Niciji znoj niti dah nije u njoj bio... Magli do duse, spreman vizir za pinlock. Pozdrav Nenad. Mozes li mi reci koji je sistem kopcanja posto mi se zena bori sa otkopcavanjem kacige koju trenutno ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jul 16, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan evo slika bmw kacige 55-56cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22159 Napisano Jul 16, 2017 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Slikacu kada kuci dodjem, nije duplo D vezivanje, mada ni to nije komplikovano...Sent from my GT-S7580 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22159 Napisano Jul 16, 2017 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kopcanje na mt kacigi, mugelo model. Bas jednostavno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22159 Napisano Jul 17, 2017 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da pojasnim, ne prodajem svoju vec govorim odakle sam narucio i po kojoj ceni. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Jul 17, 2017 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, N.F.S. je napisao: Cisto da pojasnim, ne prodajem svoju vec govorim odakle sam narucio i po kojoj ceni. Pozdrav Nenad. Jasno.hvala za informaciju i sliku.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevans 0 Napisano Mart 9, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CBR 600 F Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li potraznja jos traje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
twintower 193 Napisano Mart 9, 2018 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: kojekuda Motocikl: varadero xl125v Prijavi odgovor kao problematičan Ima li tko na prodaju dobru i ocuvanu Kacigu GIVI x 0.9 velicina M izvinjavam se ako upadam u temu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...