ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 29, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Pop84 je napisao: K+D lijepak sam koristio, od januara mjeseca do danas nisam imao problema, jedino sto mi je vulkanizer rekao da mu je bilo malo teze da nabaci gumu jer sam komplet kanal koi se nalazi na felni napunio sa lijepkom. I naravno treba ti jos i tubeles ventil Ja neke konkretne velike prednosti tubeles gume uopšte ne vidim u odnosu na gumu sa unutrašnjom, osim kada natrčiš na neki šraf ili trn pa da ti neispusti guma baš odma (ali i to nije neka baš velika prednost da bi me nateralo ovo da radim sa točkom), a ovaj točak je sada potpuno neservisabilan kada bude trebalo da se centrira jer si lepkom zalepio i matice žbica... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Septembar 29, 2017 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, ThePainkiller je napisao: Ja neke konkretne velike prednosti tubeles gume uopšte ne vidim u odnosu na gumu sa unutrašnjom, osim kada natrčiš na neki šraf ili trn pa da ti neispusti guma baš odma (ali i to nije neka baš velika prednost da bi me nateralo ovo da radim sa točkom), a ovaj točak je sada potpuno neservisabilan kada bude trebalo da se centrira jer si lepkom zalepio i matice žbica... Uvjek mogu da skinem K+d lijepilo i izpoliram felnu ako pocnu problemi, i da vratim unutrasnju gumu. Videcemo stace vrijeme pokazati...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Octobar 12, 2017 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Prava restauracija, uzivao sam citajuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Novembar 1, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 13.7.2017. at 15:11, Pop84 je napisao: Zanima me koliko si dugo vrteo rezervoar u mesalici i koliko sone kiseline su upotrebio za taj kapacitet rezervoara? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Novembar 1, 2017 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Dominator96 je napisao: Na mjesalicu sam oko 45min rezervar drzao, a sipao sam anti ros u nji 1,5litara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Decembar 28, 2017 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Decembar 29, 2017 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Odličan posao, a verujem i da je bilo pravo zsdovoljstvo. Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Decembar 29, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan A ovamo kao nije majstor i kao nije radio nikada ništa slično Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Decembar 29, 2017 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Druze jesi mozda racunao, koliko te izaslo sredjivanje DR-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Januar 1, 2018 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan On 12/29/2017 at 23:47, Rodic je napisao: Druze jesi mozda racunao, koliko te izaslo sredjivanje DR-a? Pozdrav i sve najbolje u novoj godini, racunao sam sve na papir zapisivao, kupovina Suzukija Dr 900e Carina, spedicija i porez 250e Registracija 300e + svi djelovi , gume(Pireli), lanac(Did zlatni), lancanici prednji i zadnji, akumulator(Unibat), tapaciranje sjedista(kozna varijanta), sva ulja(motul), svecice(Iridijum), semerinzi na viljuske, reparacija amortizera,harmonika gume na viljusku,dihtunzi na dekla, pasta za dihtunge,stelovanje ventila, kontrola agregata, farbanje(Boja original), priprema, pravljenje tubeles felne, svi prohromski sarafi, sva creva ,matice, gumice na kociona klesta, disk plocice prednje i zadnje(Brembo) , reparacija karburatora,reparavija alansera, nove cetkice na alanser,sajle,lezajevi na prdnji i zadni tocak, konusni lezajevi na viljusku, rucke volana, brendiranje motocikla, anti ros, smirgle, k+d ljepilo, filteri od ulja, goriva, vazduha,epoksilni prajmer za rezervar(Cr4) , dva lonca za auspuhe,azbesna traka za granu auspuha,maglenke, sredjivanje kofera, crash bar,elekro instalacija,sve buksne, limunska kiselina, sve sijelice ( wurt) plasticne vezice i jos dosta sitnica. To je sve kostalo 1520e.Za sve navedeno imam foto dokumentaciju. Znaci ukupno je sve kostalo 2970e ,do sada sam presao 3000 kilometara, potrosnja goriva 24litra na 400kilometara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 1, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je ispalo. Svaka cast na trudu. Ujedno je i odlican pokazatelj razlike izmedju nekog savršenog primerka i nekog zapustenog. I sa tim koja je razlika u ceni i zbog čega. Edit: a ujedno ruke i utrošeno vreme nisi ni računao. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Januar 1, 2018 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Savan je napisao: Odlicno je ispalo. Svaka cast na trudu. Ujedno je i odlican pokazatelj razlike izmedju nekog savršenog primerka i nekog zapustenog. I sa tim koja je razlika u ceni i zbog čega. Edit: a ujedno ruke i utrošeno vreme nisi ni računao. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Hvala kolega, naravno da nisam racunao ruke i utroseno vrijeme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Januar 4, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru kolega!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...