XSR 62 Napisano April 12, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nadjem lajsne (bele) one sto idu oko tocka i ovakav drzac za tablicu kod nas.hvala unapred . . . http://youtube.com/watch?v=wnBEAA_IFPY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano April 12, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Slican drzac moze da se poruci iz louisa, ne znam da li ima kod nas da se kupi. Forumas acim je skoro napravio nesto slicno: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=16291.0 Sto se tice lajsni, nesto slicno sam radio na proslom bajku, uradio sam pripremu na kompu i odneo kod drugara da mi isece bele trake (tacnije polukrugove, po 2 za svaku stranu) od samolepivog tapeta na kateru. Zlepio sam ih na tockove i izgledalo je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano April 13, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Jun 21, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan jel se mnogo prljaju te bele??? jel imaju kao poseban deo da se kupe u nekoj radnji?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 21, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio samolepljive trake, i lagano ih zalepio na felne. Mislim da koštaju oko 120 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo tvoj motor na slici?? izgleda :o :o :o EXTRA!! jesu iz jednog dela,mislim mora da se skida tocak ili nisu,jel ima belih?gde ima da se kupi??? pricaj odma ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma brate, otidji to neke radionice gde prave reklame, i reci da oces da ti naprave trakicu od recimo 5mm, i da je bela, dodjes kuci, prebrises felnu, i zalepis polako, to je jeftino i dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachatzr 0 Napisano Avgust 1, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan jel se odlepljuju te trakice posle nekoliko pranja felni?? cuo sam, kao kad zalepis tu trakicu, da treba da izlakiras tu felnu... sad neznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 1, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ako napravis traku od samolepivog tapeta nema sanse da se odlepi ni posle xxx pranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Avgust 3, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Imam PRO GRIP-OVE tračice fluoroscentne bele,malo vuku na srebrnaste...koštaju dosta 1200 dinara uzimam ih iz Mađarske,to je baš za motore-6 metara jedne trake-za obe felne,a kad ih staviš...nema više skidanja...Imaš i jeftinije varijante koje su isto ok..al uloga tih trakica,jeste fluroscentni odsjaj u mraku kad ti neko dolazi sa boka,da te moze izdaljine lakše videti...nikakvo skidanje točka,uz traku se dobija i neka plastična smernica koja le obložena da ne grebe felnu,a i opisuje koncentrični krug... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachatzr 0 Napisano Avgust 7, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @vulekawasaki e jel imaju mozda zute?? i jel bi moglo nekako da se naruci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Dacatzr..............nemam pojma...pitaću pa ti javljam......nekad ima,a nekad nema... :-\ RS 125...evo ti neke fotke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Avgust 11, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan E hvala, super izgledaju, javicu ti se jos, posto ovaj motor verovatno prodajem pa necu sad da ga sredjujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...