srbenda 513 Napisano Jul 4, 2017 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem odlivak od poliestera masku originalnu od BMW R90S...Uspeo sam doci do ORIGINALNE na pozajmicu i odlio kalup i komad,,,,ugradio na moju bivsu Honda cb 750 sevenfifty......ako nekom treba za neki projekat ili preradu eto lepe prilike . Masku mogu da odlijem u poliesteru a vase je farbanje ...vizir naravno kod Ivana u BG. providan ...zatamnjen ili skroz crn ...po zelji vasoj Stavio sam i gumeni keder po rubu maske ...mada iskreno farbar je fantasticno odradio same ivice tako da nije imalo potrebe realne za kederom ali meni je taj detalj delovao bas retro.. gornje krajeve maske sam povezao sa Givijevim nosacima za guvernalu i leglo je kao kec na 10. To sve pricam jer ce mozda nekom zatrebati ideja ako nista drugo Na slikama su i dimenzije itvora fara ,,,,razmak izmedju krajnih ivica i visine Slike sam stavio iz 4 segmenta .... 1. od originalne maske i starim prilicno izbledelim i ostecenim vizirom ali originalnim 2. odlivena i sa zatvorenim fabrickim rupama za zmigavce i u gornjem delu zatvorenim rupama za sat i votmetar 3.namontirana na motoru....mom bivsem... 4.sa interneta slike BELE maske Cena bi bila 120e. Kontakt telefon 0638129618 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4266 Napisano Jul 6, 2017 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko izadje kod Ivana vizir,da se kompletira poluoklop? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Jul 6, 2017 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, stari roker je napisao: Koliko izadje kod Ivana vizir,da se kompletira poluoklop? momak kojem sam radio masku se cuo sa Ivanom za vizir i treba da mu uradi do kraja sledece nedelje jer je u guzvi. Cim mu uradi javljam i cenu koliko je kostao vizir,jer i mene interesuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Avgust 24, 2017 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan evo da odgovorim na pitanje kolegi ali i ostalima u vezi vizira. Situacija je sledeca,,,Ivan nemoze da napravi taj vizir ali kolega koji je narucio masku i ugradio na motor je kupio MRA originalni vizir bas za tu masku i ima ih u 2 varijante ..providan..zatamnjen i zatamnjen ali na vrhu povijen...kostao ga je 74.90 e. evo i slika od pre dva dana kada mu je stigao vizir i kada ga je ugradio na moju masku ... LINK ka MRA viziru sa cenom https://www.mrashop.de/com/selection-by-model/bmw/r-60-s-cockpit/alle-bj/5792/r-60-r-100-s-cockpit-originally-shaped-windshield-o-all-years?number=I4025066587421 NAPOMENA Vizir se kaci bez ikakvog secenja, brusenja ,prepravljanja....sto bi rekli sraf na sraf.....naravno to je tako iz prostog razloga sto je maska uzeta kao model prilikom izrade u fabrici MRA.pa su stoga i kompaktibilni jelte ,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Septembar 19, 2020 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa maska video sam je uživo.I ja sam tragao za moj sevenfifty i hteo ovakvu sličnu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Septembar 19, 2020 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljan sam skroz retro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...