Astral 6236 Napisano Jul 4, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, brkicNS je napisao: Na bmw-u sam imao maxiu sa ovakvom plocom, isto je monokey ali je drugacijeg oblika. e 'vaka je ova moja,samo da je pronadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Jul 5, 2017 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan @brkicNS jel ta tvoja ima ono sace ispod da moze da ide na razlicite nosace? Ima jedna slicna na bosanskom OLXu za 30e ako nekom treba i voljan je da se iscima za transport, mada i nije neka usteda od nove. Obratite samo paznju kakvi su vam nosaci ja skoro kupio ovu sto je Astral postovao ali mi nosaci imaju rupe za 4 srafa, a ona ide samo na 2. Ova na sace mozda da se prilagodi vecini nosaca ali valjda orginalnim Givi-jevim ne moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 5, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu, samo bi je trebao naći ( tu je negde, al je odavno nisam video ) . Cela je metalna : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jul 5, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Da, ima to sace... Dobijes i taj set za montazu - 4 kvadratne platne, 4 srafa, 4 matice i one cik cak metalne stanglice za montazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jul 5, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam nov kofer sa pločom od Lakija za 30e, ploča super paše, završen posao.Hvala svima na pomoći.Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...