lav45 4 Napisano Jun 27, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari. Koje su vase preporuke za motor do 35kw, znaci da moze da se vozi sa A2, u cenovnom ranku do 2000e za gradski tip voznje? Posebno me interesuje misljenje o Hondi CB500, Suzuki GS500 i Kawasaki ER5. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 28, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Moj sin vozi freewinda,moglo bi ti biti interesantno.On je prezadovoljan, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Jun 28, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, sashac je napisao: Moj sin vozi freewinda,moglo bi ti biti interesantno.On je prezadovoljan, Postovani, hvala. Suza je ko lutka, maltene ko stvorena za A2. Interesuje me cena registracije i delovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 28, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Moj sin vozi freewindaOdličan izbor. Evo ga jedan dobar na oglasima u Vrbasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Jun 28, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Cena i vise nego korektna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 28, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, lav45 je napisao: Postovani, hvala. Suza je ko lutka, maltene ko stvorena za A2. Interesuje me cena registracije i delovi. Registracija 19200,registrovali pre neki dan.Cena delova skroz niska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Jun 28, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Mene prva registracija sa prenosom, tablicom i saobraćajnom izašla nešto preko 23000 u agenciji. Od delova, barem po priči koju sam čuo, nema šta da se menja. Meni je on prvi motor, vozim već nekoliko meseci, prešao sam već oko 5000km i mogu da kažem da sam prilično zadovoljan kupovinom. Vrlo jednostavan motor, jednostavno i jeftino održavanje, lak za vožnju... Malo sam bio skeptičan prilikom kupovine, jer sam ipak tražio nešto malo mlađe, ali izdržljive su ovo mašine. Imamo i dosta opširnu temu o ovom motoru: Mene su iskustva ljudi iz te teme 'kupila', a inače sam isto gledao ER5 i GS500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Jun 28, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, vasa.93 je napisao: Mene prva registracija sa prenosom, tablicom i saobraćajnom izašla nešto preko 23000 u agenciji. Od delova, barem po priči koju sam čuo, nema šta da se menja. Meni je on prvi motor, vozim već nekoliko meseci, prešao sam već oko 5000km i mogu da kažem da sam prilično zadovoljan kupovinom. Vrlo jednostavan motor, jednostavno i jeftino održavanje, lak za vožnju... Malo sam bio skeptičan prilikom kupovine, jer sam ipak tražio nešto malo mlađe, ali izdržljive su ovo mašine. Imamo i dosta opširnu temu o ovom motoru: Mene su iskustva ljudi iz te teme 'kupila', a inače sam isto gledao ER5 i GS500. Hvala na odgovoru, znaci da ocekujem +200e nakon kupovine u agenciji. U opticaju su mi honda cb500, gs 500, dominator, cbr250 i suzuki freewind. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 28, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan litle bit of power sound. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Jun 28, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, sashac je napisao: litle bit of power sound. Jeremija pali topa zatresla se sva Jevropa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...