bugiman 725 Napisano Jun 27, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna nekog proverenog majstora koji ispravlja felne, a da je iz Beograda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21637 Napisano Jun 27, 2017 Integrisan, 9436 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Provereno mogu reci da radnja "Princ" iz gornjeg Milanovca i vlasnik iste sigurno nisu u stanju da ti isprave felnu, naprotiv iskrivice je dodatno i taj ce ti rad naplatiti... Cisto da ne dodjes u iskusenje da im felnu na ispravljanje das! Eto suzismo malo izbor, hhhh.... Pozdrav Nenad. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Jun 27, 2017 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dum, Jovanke Radakovic 25 Mirijevo I Moras odneti tocak, ne vrse komplet celu uslugu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Jun 28, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Avgust 29, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan @bugiman druže, jesi li ipravio felnu? Zveknuo sam prednju u neku rupu, pa sad tražim proverenog majstora da mi ispravi to lepo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Octobar 3, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je majstor Dragan najbolji samo ne moze brzo jer ima 70 i kusur godina 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Octobar 3, 2017 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Dobro su radili u vulkanizerskoj radnji na Plavom mostu na strani Konjarnika, Beograd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Octobar 4, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja moju ispravih kod Duleta harlejca iz Nisa, ok je odradio posao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Octobar 5, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan On 8/29/2017 at 19:09, Milanče019 je napisao: @bugiman druže, jesi li ipravio felnu? Zveknuo sam prednju u neku rupu, pa sad tražim proverenog majstora da mi ispravi to lepo. Tek sad videh poruku, ispravio sam felnu kod https://www.m.011info.com/auto-gume-beograd/auto-i-moto-gume-profil-plus-vulkanizerska-radnja, odradili su skroz ok, i nisu mi ostetili farbu. Kako su mi objasnili oni rade hladno ispravljanje na nekoj presi, dok vruce ispravljanje nije dobro jer menja strukturu aluminijuma. Naplatili su mi 5000rsd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Octobar 5, 2017 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio auto i primetio kako trese po malo na bas ravnom tj novom asfaltu, i pri 90+kmh.. odvezem kod vulkanizera tu blizu stana, tj pored plavog mosta i ispostavi se da zu sve 4 felne krive :s Znaci skidanje felni, demontaza guma, ispravljanje, montaza guma, balansiranje, montaza tockova i centriranje trapa je bilo 13100 dinara.. Auto je sad prav kao strela, na 170kmh nikakvih vibracija nema.. inace u pitanju je punto sporting Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Octobar 5, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre jedno mesec dana, servis Adam u Zemunu, ispravljao 2 felne. Zasluga dobrih puteva po Beogradu i šire. Nisam ni primetio u vožnji dok mi majtor nije skrenuo pažnju da su malo pokrivljene, ništa strašno ali bi bilo dobro ispraviti. Mislim da je ispravljanje felne bilo 900din. Nisam 100% siguran jer sam menjao prednje gume, balansirao ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 6, 2017 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 10. 2017. at 19:00, duledjo je napisao: mislim da je majstor Dragan najbolji samo ne moze brzo jer ima 70 i kusur godina Најбољи! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Octobar 6, 2017 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, gojko said: On 10/3/2017 at 7:00 PM, duledjo said: mislim da je majstor Dragan najbolji samo ne moze brzo jer ima 70 i kusur godina Најбољи! +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano April 8, 2022 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Radi li neko skuter felne? Okrenuo sam 10 brojeva, svi me olade kao da je kanta govana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4186 Napisano April 8, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan SMS wheels na Žarkovu. Nađi ih na Fb...Ja sam radio kod njih za kola ali sam video da rade i moto felne...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 616 Napisano April 8, 2022 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan SMS je trenutno preopterećen poslom i ne prima nove porudžbine. Inače, rade kao zmajevi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano April 9, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Saradjivali smo vec u vezi farbanja i ispravljanja auto felni. Prezadovoljan sam ali su zauzeti propast. Tako da trazim dalje Promenio April 10, 2022 član Zigi011 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano April 9, 2022 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan DO sada nisam uspeo naci majstora za ispravljanje felni kod skutera jer je problem u zadnjoj, nazubljena je. Sa druge strane ne razuem sto je problem kupiti po osovinu za par modela i resena stvar. Recimo jedna osovina moze pokriti od 200 do 350ccm, druga 400-500ccm za piaggio, jedna osovina za Burgera..... sve se to moze nabaviti povoljno u motoklinici i resen porblem. Bice, da nece time da se bave 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano April 9, 2022 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj Tiku iz Koracice(Kosmaj) 011/8219-777 (mobilni nema, old school) Sto se tice Al i ostalih legura nema sta ne moze da uradi(naravno za sta garantuje). Postoje stvari koje ne mogu(drugar je otkinuo krak od petokrake felne, zajedno smo bili kod njega rekao mu je vidi mogu da ti uradim ali ne mogu da ti garantujem da nece opet puci) . Inace Tika ima 60+ godina. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano April 12, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga Dare, totalno si neupucen sta ti se desava po komsiluku Covek koji ispravlja skuter felne se zove Dobrica. Mali mokri lug, Partizanska 38. 0645064972. Nosi se gola felna bez gume i diskova. Instagram @farbanje_felni_bgd, 0616271429 I ovaj covek mi je napisao da radi ispravljanje ovih skuter felni ali se nisam cuo sa njim. Promenio April 12, 2022 član Zigi011 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...