marko_theboss 0 Napisano Jun 27, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vranje Motocikl: KTM Duke Prijavi odgovor kao problematičan Samo treba jos da napomenem da mi je budzet 2000e Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Jun 27, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha ybr 125. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jun 27, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, hard_rock je napisao: Yamaha ybr 125. I naravno Honda CB(R) 125... Uvek su ova dva motocikla preporuka za 125ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Jun 27, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Mali je izbor motora do 125 kubika. Sada, sve zavisi sta te interesuje. Po meni je za tu kategoriju najbolje uzeti skuter jer ces voziti sezonu dve i preci na nesto jace. Moja preporuka je da ulozis dobar novac u opremu, to je broj jedan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Jun 27, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Meni je uzeti skuter totalni promasaj ako covek hoce da vozi motor! Pogotovo ako je pocetnik ... I nije mali izbor uopste, mislim da si nesto pomesao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Jun 27, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, hard_rock je napisao: Meni je uzeti skuter totalni promasaj ako covek hoce da vozi motor! Pogotovo ako je pocetnik ... I nije mali izbor uopste, mislim da si nesto pomesao... To je licno moje misljenje. Ja mu pisem kao pocetnik jer to i jesam. Prosle sezone sam uzeo nov Hondin skuter od 50 kubika, sa 18 godina. Po preporuci caleta krenuo sam postepeno. Sledeceg meseca kod Jasminka u Viru treba da polazem za A2 i imam u planu kupovinu Naked motora u toj klasi do 35kw. Skuter ostaje caletu zbog PSP-a a ja nastavljam svoj moto put. Motore zaista volim, pored skole, uskoro i faksa sam zaradim za polaganja pa cu postepeno i za motor, ima vremena.. Napomena, fizikalisem nisam od onih klinaca sto odu na posao a roditelj ga dovede do posla i da 1000 kinti za rucak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Jun 27, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Na kupovini i prodaji ybr-a nece izgubiti mnogo. Ima menjac, steci ce iskustvo neko a razlika je velika izmedju 125 i skutera od 50 kubika. U svakom slucaju, pozdrav i dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Jun 27, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, hard_rock je napisao: Na kupovini i prodaji ybr-a nece izgubiti mnogo. Ima menjac, steci ce iskustvo neko a razlika je velika izmedju 125 i skutera od 50 kubika. U svakom slucaju, pozdrav i dobrodosao Komentar je na mestu. Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...