boki_m 27 Napisano Jun 23, 2017 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Biker Q..fora je u kaljenju,znaci posle zagrevanja obavezno u vodu..a nisam siguran da plinski sporet moze da zavrsi posao..pola sata i na usijanoj ringli provereno moze. Prilikom stezanja tacno osetis pod rukom kad se zgnjeci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Jun 23, 2017 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...da nije zabune,pricam o ponovnom koriscenju stare podloske,ili koriscenju nove neokaljene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1653 Napisano Jun 23, 2017 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao za kaljenje tj vodu, ja je samo zagrejem i bude bas mekana. Ma na plinskom plamenu je drzim zakacenu na nekom parcetu zice da ne izgorim ruke, uzari se vrlo brzo, pocrveni kao zar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 23, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I ja Sam cuo za to zarenje stare bakarne podloske a inače nova košta ... 10 dinara?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Jun 23, 2017 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan E vidis zbog tih 10 ili koliko vec dinara nastane opasna problematika...plus strah da ce se sraf otpustiti u voznji i da ce se dogoditi filmski scenario opste propasti sa curenjem ulja i piruetama u vazduhu. Slicno se dogadja i svecicama, srafovima i maticama na tockovima...a o boraniji M5 M6 necu ni da pricam, to se cupa iz zezanja. Ne kazem da treba koristiti moment kljuc za svakakvu glupost, ali cesto se preteruje, a pise...moze da se nadje, koliko se sta steze. Konsultovati se za neku orijentaciju nije tesko. Nekoliko kila sa prosecnim kljucem 19 (recimo) moze ozbiljno da se premasi kad se dobro zapne. Nego, ovom slucaju je mogao da kumuje i kakav udarac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3498 Napisano Jun 24, 2017 Zainteresovan, 430 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan je l moze i ovo da se zavari Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 24, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Sve moze...I drvana pec, ali za jednu upotrebu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Jun 24, 2017 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Što je najludje neki ludak će da zavari...pa će da bude na prodaju, pao u mestu sa ćopave (na suprotnu stranu). Dunula košava jebi ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3498 Napisano Jun 24, 2017 Zainteresovan, 430 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa oce to, u mestu, a pukla dekla i blok i ram ko zna sta jos, nista strasno Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 24, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, pronto je napisao: Što je najludje neki ludak će da zavari...pa će da bude na prodaju, pao u mestu sa ćopave (na suprotnu stranu). Dunula košava jebi ga... Ako je kosava sa Dunava, onda je sve moguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1653 Napisano Jun 24, 2017 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Savan je napisao: I ja Sam cuo za to zarenje stare bakarne podloske a inače nova košta ... 10 dinara? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Bas novu i uzaris, to mi je rekao jedan proizvodjac tih podloski kad sam kupovao, bez obzira sto je nova bude jos meksa i jos bolja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5121 Napisano Jun 24, 2017 Drug član, 1526 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi , debela je danas gotova ! Sreca sreca rados ... stigao novi karter , namontirao , zadihtovao , ocistio , odmastio , sipo novo ulje ... top mislim da zbog 1500 dingera nije bilo vredno krpiti stari karter. Sve sam radio sam , tako da nisam imao nikakvih dodatnih troskova sem te diht mase u tubi ( oko 700 din ), i brake cleaner za odmascivanje ( oko 200 din )... nisam namontirao oklope da ispratim dan dva sta se desava dole , ali po svemu do sada - sve je ok 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 24, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Realno jedino pametno i trajno rjesenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...