Jump to content

Moto Zajednica

KLR 650

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 196 postova
  • Motocikl: sve o nozevima

Napisao .!!! Gore tel. na koji ce te dobiti sve info. Ono sto znam je da trazi 1200e. I moze zamena za manji enduro. 063 207702 Ivan.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Neki osnovni red je da se nešto napiše o vozilu koje se prodaje - godište, kilometraža, šta je rađeno il šta bi trebalo da se uradi . . .  I sad mi treba da zovemo njega i da slušamo njegove hvalospeve o njegovom motoru i to na svoj račun .  A možda da mi zainteresovani ovde ostavimo svoje brojeve telefona , pa da on nas zove ? 

Al dobro, pošto se ne zna ništa o motoru, a dosta je star i neodržavan - lanac mu je suv ko barut ( nije video neko ulje odavno )  evo, ja nudim 150 evra u kešu ! 

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 169 postova
  • Motocikl: Honda CB500XA

Meni je poslao cenu 1200e... A onda za 3 sata poslao 1100e :sampion: S obzirom kojim intenzitetom opada cena, rekao sam mu da mi javi kada dodje na 700e. Odgovorio mi je da mu ne pisem vise :D

Ja bih ovakve oglase brisao. Nije cak ni godiste navedeno... Admini, dajte neki komentar, kakvo je vase misljenje?

OBAVEZNO PROCITATI PRE POSTAVLJANJA OGLASA

1. Zabranjeno je prodavati stvari koje nisu vase.
Zasto? Zato sto time povecavate broj oglasa i negativno uticete na oglase ostalih forumasa koji zele prodati svoju licnu stvar. Svaki oglas koji bude krsio ovo pravilo ce biti obrisan bez upozorenja.

8. Jasno opisite sta zelite kupiti / prodati.
Da bi predmet kupovine / prodaje ostali forumasi jasno shvatili i tako kupoprodaju ucinili mogucom, potrebno je da se potrudite da tu stvar lepo opisete i predstavite.

• Podržavam 2

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja