Jump to content

Moto Zajednica

BIJELJINA 19. DANI GRMLJAVINE 01.,02. i 03. avgust MK "K N E Z"

Recommended Posts

• U prolazu, 42 postova
  • Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system

pozdravljam sve koji su bili na skupu kod nas. nazalost nisam bio u prilici da budem sa vama . hvala svima na  podrsci hvala sva ima koji su stigli da me posjete.

Lijep pozdrav brate moj, nadam se da ti je svaki dan sve bolje. Mi smo se vratili nakon dobrog provoda u Bijeljini svakodnevnim zadacima, a u planu je ovu subotu moto susret MC Orel Slovenija, zatim Pula MC Twin Horn i tako naprijed. Ovu jesen počinjemo sa uređenjem club hausa, prostorijama kluba koje smo dobili na korištenje, u planu je i zimski party... Svako dobro ti želimo i nadamo se da ćeš uskoro biti s nama na nekom moto događanju !!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Lijep pozdrav brate moj, nadam se da ti je svaki dan sve bolje. Mi smo se vratili nakon dobrog provoda u Bijeljini svakodnevnim zadacima, a u planu je ovu subotu moto susret MC Orel Slovenija, zatim Pula MC Twin Horn i tako naprijed. Ovu jesen počinjemo sa uređenjem club hausa, prostorijama kluba koje smo dobili na korištenje, u planu je i zimski party... Svako dobro ti želimo i nadamo se da ćeš uskoro biti s nama na nekom moto događanju !!!

Reci Zzare!  Kad ga srochi-srochio ga je!  ;D

Pa nije on za dzabe El Prezidente!  ;D ;D ;D

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: HONDA SILVER WING 600

pozdravljam sve koji su bili na skupu kod nas. nazalost nisam bio u prilici da budem sa vama . hvala svima na  podrsci hvala sva ima koji su stigli da me posjete.

Hvala ti

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja