Jovan652 0 Napisano Jun 6, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Piaggio Free Prijavi odgovor kao problematičan cao ja sam jovan i imam problem motor ne pali na dugme samo vergla nikako da sastavi ,na kurblu pali ali iz 20 puta ,to je prvo paljene ,posle pali iz prve druge na kurblu a na dugme nece nikako,uz to jos da prilozim da to sve radi na pola gasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jun 6, 2017 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Fali ti malo kompresije..Klascni simptomi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan652 0 Napisano Jun 6, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Piaggio Free Prijavi odgovor kao problematičan kako da namestim bolju kompresiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan652 0 Napisano Jun 6, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Piaggio Free Prijavi odgovor kao problematičan teze ubrzava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eraser 6 Napisano Jun 6, 2017 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolju kompresiju namestas tako sto zamenis karike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jun 6, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije sami do potrošenih karika, biće ti potrebno bušenje cilondra za 0,5mm bar, veći klip i karike (specijala). Obično se tada i radilica zameni. Ne hvataj me za reč, ovo je sa automatika iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan652 0 Napisano Jun 12, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Piaggio Free Prijavi odgovor kao problematičan da nije nesto do struje,kada nece na alanser pre neki dan sam kupio oprugu kurble i novi sundjer za vazduh pali dobro na kurblu samo treba gasa kako da sredim karburator ,kako da namestim ler gas? kakav dim treba da izbacuje? zasto se auspuh ugreje u tom delu gde se nalazi onaj filter za ugljendioksid(nalazi se u auspuhu,na zadnjem delu )? eto to da pitam ako bimio neko odgovorio?Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...