Laki 086 5 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko ima da mi preporuci smjestaj na Plitvice? Idemo za Umag na moto skup, pa pošto nam je mnogo da vozimo iz cuga, probali bi da ukomponujemo posjetu Plitvičkim jezerima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano April 11, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne bude kise u nedelju sam na jezerima pa ti prenosim informacije ....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne bude kise u nedelju sam na jezerima pa ti prenosim informacije ....... Super! Molim te raspitaj se da li ima garža ili tako nešto radi motora... Odgovara nam svaki vid smještaja samo da je uredno i bezbjedno za motore. Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 603 Napisano April 11, 2008 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Super! Molim te raspitaj se da li ima garža ili tako nešto radi motora... Odgovara nam svaki vid smještaja samo da je uredno i bezbjedno za motore. Hvala!!! Nema frke za smještaj - oko Plitvica ima toliko puno pansiona , motela, soba za iznajmit i hotela, da trebaš samo vozit glavnom cestom i birati gdje hoćeš biti, tako da se ne trebaš smarati brigom oko smještaja ili garaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano April 12, 2008 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti može pomoći, ovo je moje iskustvo sa puta do Plitvica... Pošto nas čeka još najmanje 200 km do Plitvica, odmah nastavljamo dalje i preko Bihaća prelazimo u Hrvatsku. Put je monoton, zato što ima malo sabraćaja a na granici skoro da nema nikoga. Zanimljivo je da se kućice sa pograničnom policijom i carinicima za obe države nalaze ispod jedne velike nadstrešnice - praktično na par metara jedne od drugih, pa nema "ničije zamlje". Negde oko 14h stižemo na Plitvice i odlučujemo da prvo pronađemo prenoćište a da tek nakon toga krenemo u šetnju kroz nacionalni park. Iz teme koju je pre par meseci postavio Joseph.B sam saznao da u blizini postoji odličan auto kamp (Korana). Pošto nismo nosili šator, nadao sam se da će bar jedan od bungalova biti slobodan. Na sreću, kamp je bio skoro poluprazan, pa smo bez problema dobili na raspolaganje drvenu kućicu sa dva kreveta. Ispostavilo se da je to veoma dobro opremljena soba, sa strujom, osvetljenjem, terasom i svim potrebnim komforom. Jedino što se kao i u svakom kampu koristi zajednički sanitarni čvor, koji je u ovom slučaju takođe bio besprekoran - tuševi, topla voda u svako doba dana .... Cena? Pa, moglo bi se reći da je povoljna - ukupno 32 Eur za jednu noć. Detaljnije.... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9291.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti može pomoći, ovo je moje iskustvo sa puta do Plitvica... Pošto nas čeka još najmanje 200 km do Plitvica, odmah nastavljamo dalje i preko Bihaća prelazimo u Hrvatsku. Put je monoton, zato što ima malo sabraćaja a na granici skoro da nema nikoga. Zanimljivo je da se kućice sa pograničnom policijom i carinicima za obe države nalaze ispod jedne velike nadstrešnice - praktično na par metara jedne od drugih, pa nema "ničije zamlje". Negde oko 14h stižemo na Plitvice i odlučujemo da prvo pronađemo prenoćište a da tek nakon toga krenemo u šetnju kroz nacionalni park. Iz teme koju je pre par meseci postavio Joseph.B sam saznao da u blizini postoji odličan auto kamp (Korana). Pošto nismo nosili šator, nadao sam se da će bar jedan od bungalova biti slobodan. Na sreću, kamp je bio skoro poluprazan, pa smo bez problema dobili na raspolaganje drvenu kućicu sa dva kreveta. Ispostavilo se da je to veoma dobro opremljena soba, sa strujom, osvetljenjem, terasom i svim potrebnim komforom. Jedino što se kao i u svakom kampu koristi zajednički sanitarni čvor, koji je u ovom slučaju takođe bio besprekoran - tuševi, topla voda u svako doba dana .... Cena? Pa, moglo bi se reći da je povoljna - ukupno 32 Eur za jednu noć. Detaljnije.... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9291.0 Ovo moze biti interesantno. Imas li mozda neki telefon? Nas bi trebalo 7-8 da ide,pa bih voli da rezervisem prije nego krenem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano April 12, 2008 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo moze biti interesantno. Imas li mozda neki telefon? Nas bi trebalo 7-8 da ide,pa bih voli da rezervisem prije nego krenem. Pogledaj na http://www.np-plitvicka-jezera.hr/page.aspx?PageID=55&parent=39 ili na http://www.croatia.hr/Hrvatski/Lokacije/Lokacija.aspx?idDestination=332&idLocation=6358&idLocationType=Camp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan care hvala!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 086 0 Napisano Maj 3, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Cetinje - Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Ko je ta ekipa koja ide, mozda znam nekoga :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...