Andric_Ivo 9 Napisano Maj 30, 2017 U prolazu, 38 postova Lokacija: Krusevac, Beograd Motocikl: BMW 1200gs, Yamaha Fz1, dva puta Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Mnogo puta sam nailazio na razgovore u kojima se pominju faorvi Tenere, ali nisam zapamtio stvari koje su mi sada potrebne. 1. Potreban mi je savet, sta uciniti sa farovima(fenjerima) kako ih poboljsati i sta je sve potrebno kupiti. 2. Savet za maglenke, da li su potrebne i da li mogu da ih ugradim na moj motor. 3. Najvaznije, da li postoji covek u Bg-u koji to moze sve da mi odradi? 4. roll barove bih takodje ugradio, pa ako neki ima neku informaciju o tome moze da mi napise ovde, ili da me usmeri na neku temu gde je sve vec objasnjeno. Unapred se izvinjavam sto pisem ovo, a siguran sam da negde vec postoji samo nikako ne mogu da nadjem sve informacije. Motor je Yamaha ST 750 1996. Ja sam trenutno u ogromnoj guzvi oko ispita, i saveti poput ,,uradi sam'' ili ,,ako ne znas-nemoj'' mi nisu mnogo od pomoci. Jesu malo, ali to nije dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 31, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ako se razumes u elektriku, ugradi u farove ksenone,nije komplikovano,mozes sam. Ako se ne razumes,ima ko se razume. Roll barove pravi Seba. A svetla za maglu mozes montirati na rollbarove i to je odlicna stvar za dnevnu voznju. Uocljiviji si. Lako se povezuje,al se mora znati sta i kako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 31, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Andrija Djordjevic je napisao: Pozdrav svima! Mnogo puta sam nailazio na razgovore u kojima se pominju faorvi Tenere, ali nisam zapamtio stvari koje su mi sada potrebne. 1. Potreban mi je savet, sta uciniti sa farovima(fenjerima) kako ih poboljsati i sta je sve potrebno kupiti. 2. Savet za maglenke, da li su potrebne i da li mogu da ih ugradim na moj motor. 3. Najvaznije, da li postoji covek u Bg-u koji to moze sve da mi odradi? 4. roll barove bih takodje ugradio, pa ako neki ima neku informaciju o tome moze da mi napise ovde, ili da me usmeri na neku temu gde je sve vec objasnjeno. Unapred se izvinjavam sto pisem ovo, a siguran sam da negde vec postoji samo nikako ne mogu da nadjem sve informacije. Motor je Yamaha ST 750 1996. Ja sam trenutno u ogromnoj guzvi oko ispita, i saveti poput ,,uradi sam'' ili ,,ako ne znas-nemoj'' mi nisu mnogo od pomoci. Jesu malo, ali to nije dovoljno Ja sam moje farove, inače prilično loše vidim noću zbog čega sam izbegavao noćnu vožnju, poboljšao tako što sam u oba fara ugradio Philips X-treme Vision +130 H4 sijalice pa u oba fara imam i dui kratko svetlo. Mogu se nabaviti u Beogradu od firme ALTIOS d.o.o. (www.altios.rs). Za ovo je neophodna i ugradnja releja, zanemarljiv izdatak, ali pošto sam to uradio pre tri godine ne sećam se tačno koji relej, ali o svemu što se tiče struje konsultuj se sa Arakisom sa foruma. Naravno postoji i mogućnost ugradnje ksenona, o čemu bi takođe najbolje bilo da se konsultuješ sa Arakisom. Što se tiče rillbarova tu je Seba neprikosnoven budući da su njegovi, po mojoj skromnoj oceni, i estetski i funkcionalno, daleko ispred onih koji se mogu kupiti za STenere, a o ceni da ne pričamo. Uostalom evo fotke pa se sam uveri. Maglenk i ja planiram, ema sumnje da značajno povećavaju uočljivost motocikla na putu, tako da intezivno radim na odabiru i iznačaženju najboljeg mesta za montažu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andric_Ivo 9 Napisano Maj 31, 2017 U prolazu, 38 postova Lokacija: Krusevac, Beograd Motocikl: BMW 1200gs, Yamaha Fz1, dva puta Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, to su odgovori koji vrede novca, stedim i vreme i snagu. Hvala momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Maj 31, 2017 Andragog, 4959 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam na XTZu ksenone , rade odlično. Možda je bolja opcija staviti H4×2, ako planiraš putovati u EU, jer može biti problema sa Policijom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andric_Ivo 9 Napisano Maj 31, 2017 U prolazu, 38 postova Lokacija: Krusevac, Beograd Motocikl: BMW 1200gs, Yamaha Fz1, dva puta Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, srbac said: Ja imam na XTZu ksenone , rade odlično. Možda je bolja opcija staviti H4×2, ako planiraš putovati u EU, jer može biti problema sa Policijom. Pa da, gde god da krenem moram malo zakaciti EU.. onda idemo na H4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...