lancia88 83 Napisano April 28, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, he, he, i ja sam dosao pred sam pocetak defilea, imam jednu sjajnu fotku skroz oglodanog bika ali odnekud se za moju ekipicu i mene stvorio ipak neki bik, vec sam pisao kako je bio dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano April 28, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan au....... pljesak -2 bona koka kola-2 bona one ribice-2 bona pivo 1-bon a od tog besplatnog vina rakije cuda ....nisam ni pomirisao ,ne ja nego mnogi ....a ja koliko znam na ulazu su non stop stojali i naplacivali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GILE84 1 Napisano April 28, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Klicevac Prijavi odgovor kao problematičan ovako stigao sam u petak negde oko 2, pola 3. s'kapije odma dezinfekcija unutrasnja a i spoljna posto sam imao bliski susret sa belom linijom (ona nocina ljuta pola sata nemoz da kazes fala )! sto se tice jela pa bilo je tu svega malo corbice pa girice pa pizza prelivena raznjicima i vesalicama pa neka silna prajcetina pa biketina pa za kraj opet neke kobasice sa rostilja i to me je dotuklo ;D . bilo je svega sto je obecano pa i vise od toga! Video sam puno prijatelja upoznao puno novih proveo sam se super toliko od mene! pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 28, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan au....... pljesak -2 bona koka kola-2 bona one ribice-2 bona pivo 1-bon a od tog besplatnog vina rakije cuda ....nisam ni pomirisao ,ne ja nego mnogi ....a ja koliko znam na ulazu su non stop stojali i naplacivali A si zapeo ko "luda na komad" ili ko "smrt na babu"!?!?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
psiho 1 Napisano April 28, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan sve pohvale otvaranje sezone 10+ neka se tako nastavi pozdrav i svaka cast.mnogi su ostali bez teksta normalno pozitivno bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 29, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan a jel moze malo slika a ne glupih rasprava!! sigurno je neko nesto slikao ;D Pa gde si ti druze u subotu Pa u Mailovcu! Bila je kompletna ekipa! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano April 29, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Troskovi skupa 10.470 evra; prihod 10.560 e; Rakiju je dobio svako na ulazu, a vino ko je mene upoznao (ili poznavao). Podeljeno (besplatno kao cast prijateljima kluba) 4 bureta piva,rostilj za dorucak i sokovi ( nedelja), 5 prasica, riblja corba i bik na raznju. Zao mi je ko nije stigao na vreme da jede. Opstina je finansirala sa 350 evra kamermana lokalne televizije. Od iznajmljivanja prostora naplaceno coveku koji je prodavao krofnice i pomfrit i zeni koja je prodavala kokice ( 4.000 + 1.000 din) braca koja su prodavala opremu za motore, platila su jednim pojasom i jednim sprejom za lanac - ukupno. Ukupno naplaceno 599 motora i 487 pesaka ( samo muskarci, zenama i deci besplatan ulaz) . Pivo prodavano po 50 din - 1 bon. Nabavna cena 30 din + gas + cast. Koka kola 0.33 - 1 bon nabavna cena 33 din . Uostalom , probajte i svi vi koji ne verujete pa se obogatite od ove organizacije. P.S.Ipak , najveca je zarada kada je vecina brace zadovoljna, a uvek ima ljudi koji bi rekli i da je sve besplatno da bi trebalo da im se i put plati...!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 30, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, bez mnogo pravdanja, ko je bio video je koliko je zaista truda ulozeno, sada su samo dobronamerne ali i konstruktivne kritike objektivne, ostalo je farsa. Da pojasnim ko ne razume konstruktivnost - to je osobina jedne kritike koja u toku kritike sadrzi i alternativno resenje ili resenja i ima za cilj da proba da hipoteticki resi kritikovanu poziciju za neko naredno desavanje. Kritika samo radi kritike koja je sama sebi svrha, neplodna je i u domenu demagogije. Ko god da se obogati a da svima unapred bude recena cena onoga na cemu ce se organizator "obogatiti", neka se obogatio. Negde treba podvuci crtu pa biti realan. Bilo bi korisno preneti ova iskustva ostalim organizatorima skupova, makar onima iz MAS-a, narocito vezano za diksusiju oko prostora za prodaju kojecega jer je usled reakcija na forumu ocito modifikovana do skroz prihvatljivih dimenzija, eventualno da se pripreme i ostali organizatori na reakcije prodavaca i alternativna resenja kakvo je ovde u hodu primenjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
psiho 1 Napisano Maj 1, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast ne vozise neko 15 godina uzalud. veliki pozdrav od svete ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...