Jump to content

Moto Zajednica

Majilovac 25.26. i 27. april

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 303 postova

a kako se krecu cijene u NS posto sam bio tamo 3 dana sajmu ,pa cak nisam uspio potrositi da kupim makar i cigarete  ;D ;D ;D

NEMAM POIMA ! Ali sam siguran da znas otprilike koliko sta kosta u tvojim krajevima ili se bar informisi jos samo par dana pa je red na tebe !!!    ;D ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 118 postova

Zivota uze mi reci iz usta.

Niko nije kitio bukliju za nekoga,sve je na dobrovoljnoj bazi ako hoces dodji a i nemoras al nemojte da kenjate sta koliko kosta i ko je zaradio para.Nema sociale,mi nismo rasa socialno ugrozena a onaj ko jeste nek vozi biciklu ili magare i dok odmara ono moze da pase pored puta t.j. da tankuje.Treba napraviti skup pa pricati posle

• Drug član, 1779 postova

koka-kola 100din, kisela voda 100 din, budjave pljeskavice takodje,ulaz za motoriste 400din,za pesake 100 din, i doduse ja nisam ni omirisao to besplatno vino rakiju itd kao sto je navedeno pred moto skup... znaci cista komercijala.....da bih pojedinci strpali pare (moje misljenje). steta da na teret necije ljubavi neko zaradjuje....verujem da je tako i na ostalim skupovima

Ma da i benzin 100 dinara i Rafineruja Zaradjuje ! PROPAST ! Ja licno sam bio oba dana na oba skupa i sve ukupno sam uspeo da platim dve pljeskavice i to u petak kasno u Smederevu pa u subotu nocu tj nedelju u 2h ujutru jer valjda za 15ak god voznje po skupovima steknes toliko prijatelja koji ce te docekati na domacem terenu Recima ,NEMOZES NISTA DA PLATIS KOD NAS" sto ti automatski daje za Moralnu obavezu da na svom skupu u mom slucaju u SM sve ce se to Iznivelisati! a da se trosilo svih ovih godina JESTE al se nezalim LEPO JE TO KAD TE LJUDI PRIHVATE I ONDA TI NJIH tj kad nisi Anonimus koji samo kenja KAO ,bilo je dosadno bezveze itd! naravno i meni bi bilo takoda, nisam sve ove godine trosio vreme, benzin, gume i novac uzaludno vec Sklapajuci prijateljstva !  ;)  NAPRIMER !

Bravo Majstor Zivota ,to je u stvari i poenta skupova stvarati prijateljstva,videcemo se u Mitrovici da popijemo po jedno pivo od 100 din........ ;)

Mislis 60. ;)

Ninja ja i ti cemo ga popiti u svakom slucaju.

• Drug član, 2786 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

koka-kola 100din, kisela voda 100 din, budjave pljeskavice takodje,ulaz za motoriste 400din,za pesake 100 din, i doduse ja nisam ni omirisao to besplatno vino rakiju itd kao sto je navedeno pred moto skup... znaci cista komercijala.....da bih pojedinci strpali pare (moje misljenje). steta da na teret necije ljubavi neko zaradjuje....verujem da je tako i na ostalim skupovima

Ma da i benzin 100 dinara i Rafineruja Zaradjuje ! PROPAST ! Ja licno sam bio oba dana na oba skupa i sve ukupno sam uspeo da platim dve pljeskavice i to u petak kasno u Smederevu pa u subotu nocu tj nedelju u 2h ujutru jer valjda za 15ak god voznje po skupovima steknes toliko prijatelja koji ce te docekati na domacem terenu Recima ,NEMOZES NISTA DA PLATIS KOD NAS" sto ti automatski daje za Moralnu obavezu da na svom skupu u mom slucaju u SM sve ce se to Iznivelisati! a da se trosilo svih ovih godina JESTE al se nezalim LEPO JE TO KAD TE LJUDI PRIHVATE I ONDA TI NJIH tj kad nisi Anonimus koji samo kenja KAO ,bilo je dosadno bezveze itd! naravno i meni bi bilo takoda, nisam sve ove godine trosio vreme, benzin, gume i novac uzaludno vec Sklapajuci prijateljstva !  ;)  NAPRIMER !

Bravo Majstor Zivota ,to je u stvari i poenta skupova stvarati prijateljstva,videcemo se u Mitrovici da popijemo po jedno pivo od 100 din........ ;)

Mislis 60. ;)

Ninja ja i ti cemo ga popiti u svakom slucaju.

Sitno !!

• Svrati ponekad, 106 postova

Miko ......,ma mi  svi motoristi ne znamo sta cemo s parama po tvojoj prici , sad posto vozim motor kisela voda moze  da bude i 500din,ko me jeb..vozim motor!!ocigledno si i ti jedan od organizatora skupova  cim tako pricas, ljudi dolaze na skupove iz ljubavi prema ovom sportu itd, a ne da ih deru muzu jos sa ulaza! uostalom ko organizuje moto skup neka ide malo i na teret kluba ili koga vec...nemora da zaradi 500% od ulozenog!!!

• U prolazu, 96 postova

Miko ......ocigledno si i ti jedan od organizatora skupova  cim tako pricas, ljudi dolaze na skupove iz ljubavi prema ovom sportu itd, 

Jeste,Mika je cuveni organizator moto skupova,a ovi sto idu po skupovima su  sve cisti sportisti ;D

Ajde,bre,vozi se malo,raspitaj se o nekim ljudima,neke upoznaj,pa onda tastaturu u ruke ;)

• U prolazu, 92 postova

Ti ocigledno si omasio nesto. Ili nisi ni bio tamo nego samo ke...  A ajde kazi na koliko si skupova bio kad znas tako da komentarises?

Miko ......,ma mi  svi motoristi ne znamo sta cemo s parama po tvojoj prici , sad posto vozim motor kisela voda moze  da bude i 500din,ko me jeb..vozim motor!!ocigledno si i ti jedan od organizatora skupova  cim tako pricas, ljudi dolaze na skupove iz ljubavi prema ovom sportu itd, a ne da ih deru muzu jos sa ulaza! uostalom ko organizuje moto skup neka ide malo i na teret kluba ili koga vec...nemora da zaradi 500% od ulozenog!!!

Citam i neverujem. Ha ha ha.

• Svrati ponekad, 299 postova

bio sam tamo i jedina zamerka koju imam (ne samo za ovaj nego za sve skupove na kojima sam bio) je da treba da bude malo vise kanti za smece,cisto da ne mora kad se slusa i uziva u muzici praviti i put od nekih 15-20m da bi bacio smece.cene u majilovcu su bile 1 bon uglavnom a to je 50 din,nesto je bilo i po 2 bona.pijem samo sokove tako da za njih znam.

lepo je fijuk (nekima ovde sigurno nepoznat) rekao u subotu "braco druzimo se,upoznajmo se,svi volimo isto,ovo je nasa sloboda".na putu do majilovca niko mu se cestito od BIKERA nije ni javio,mahnuo,blicnuo....

skupovi su stvar gde sama zarada nije u prvom planu nijednom klubu,nije da neki interes ne postoji ali nikada to nije razlog za organizaciju skupa.razlog je da se pokaze kao domacin,da umeju da ugoste.........da ne nabrajam sve jbg,mnogo je.kome je krivo ako neki klub napravi dobar skup a usput ima srece i da nesto zaradi neka i treba,ako neko misli da moze bolje i jeftinije neka se pokaze,niko mu ne brani.

• In memoriam, 69 postova
  • Motocikl: GS850G

Mailovac.Pice=1 bon,pljeska=2 bona.1 bon = 50 dindzi.Rakija + vino fraj,nisam ni video.Nema veze.Posteno nisam ni pitao.A i ne pijem ta pica.Goriva jedva dovoljno.Vratih se na isparenjima od benzina.Ko nije zeleo,voleo ili mogao da dodje,nema veze.Organizator se nece ljutiti.Ajd` u zdravlje.

ps.Veliki pozdrav Cika Miki,organizatoru skupova! ;D

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

AUUU. staga ovde lupetanja?? Kome se nije svidelo dogodine, neka sedi kuci! Nisam ni na cijoj strani, a sta mislite da je kisa tukla oba dana????

koliko da je ulozeno pa i 100 eu, sve propada kada je kisa??? Bio sam i u Smederevu i u Majilovcu. Bina  u SD mnooogo bolja nego u Majilovcu, takodje i izbor bendova! Nedopustivo je da se osim izvodjaca na bini penju nepotrebne osobe!!!! obezbedjenje bine  nula!!

p.s. mnogo bre male one pljeke za 100din. ;D

• Svrati ponekad, 118 postova

Mozda je na nekom skupu ponesto propusteno ali treba imati u vidu da smo mi jos u razvoju sto se tice ovih manifa.

Razumem i pojedine da je nesto skupo,kazem razumem ali treba imati osnovno na umu da tom kupovinom pica,majce ili slicno time pomazemo taj neki klub da ojaca.

Setite se pocetka ovih momaka iz Mailovca a to nije bilo odavno a evo ih vec se uokvirili kao pravi moto klub i ja se njima divim i zelim da napreduju jos vise.Oni su prisutni na svakoj manifestaciji bez obzira koja je daljina a siguran sam da ce sledece godine pokazati odnosno da uzvrate za poverenje koje smo mi njima poklonili ove godine.Ziveli bajkeri,ziveo motociklizam i budite tolerantni

Ma Miko, ne znam sta da mislim povodom svih ovih komentara, verovatno ljudi od skoro posecuju te manifestacije, ti si stari biker, glupo je da se prepucavas sa ljudima koji se voze ili idu na skupove tek par godina, oni iskusni cute i smeju se na ovakve komentare!!!

sto se mene tice meni je svugde ok,ali ako ima nekog propusta to treba reci, asto se tice Fijuka sto je isprozivao onog sto je pucao ako je ,( hehehe koliko pucao odvalio auspuh, ce kupi tata drugi ), i da jos nesto oko tog pucanja, pa samo neizivljena stoka moze da puca u 4 sata  medju satorima gde ljudi spavaju!!!!!!! j..bm li mu onoga ko mu dade motor!!! to treba nekako sankcionisati!!!!! na kraju i da se izbaci iz kampa!!!! pa nek puca pod njegov prozor kuci!! ma bas sam se iznerviro odoh u pm.

• Svrati ponekad, 303 postova

sto se mene tice meni je svugde ok,ali ako ima nekog propusta to treba reci, asto se tice Fijuka sto je isprozivao onog sto je pucao ako je ,( hehehe koliko pucao odvalio auspuh, ce kupi tata drugi ), i da jos nesto oko tog pucanja, pa samo neizivljena stoka moze da puca u 4 sata  medju satorima gde ljudi spavaju!!!!!!! j..bm li mu onoga ko mu dade motor!!! to treba nekako sankcionisati!!!!! na kraju i da se izbaci iz kampa!!!! pa nek puca pod njegov prozor kuci!! ma bas sam se iznerviro odoh u pm.

Pitaj ti tog pametnog fijuka koliko je on LICNO puta turirao svog BMWa ispod satora kroz guzvu izmedju ljudi ispred bine (nepodrzavam pucanje) ali nije ni fijuk cvecka ponekad kenjucka jer nije u prvom planu a ume pucanjima sebe da dovede u centar paznje sve zavisi koliko je popio !  ;)  pitaj starije ako sumnjas u moj komentar ! ;) 

ja ga poznajem jedno 15ak godina samo !

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

Slatko sam se nasmejao,onaj ko trazi dlaku u jajetu,uvek ce je naci,i moto skupovi nisu za njega.Ja se pored dobre ekipe uvek  lepo provedem,a dobra ekipa se ne upoznaje za godinu ili dve.Vozite,da bi vam bilo sve lepse,i manite se ovih tastatura,daj da se gledamo u oci,i da pravimo kilometre,zasigurno ce svima biti lepse

Pozdrav za moju bracu iz Majilovca,i hvala im na prelepom druzenju koji su napravili za PRAVE bajkere

To je klub koji se za jako malo vremena probio visoko,bas zato sto su stizali na sve skupove,na prvoj zurci(Srebrno jezero) pre samo 2-3 godine imali su nesto manje od 100ljudi,a ko je bio sada kod njih,video je koliko ljudi je bilo,i odakle su svi ti ljudi stigli

pozdrav bajkeri

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Za ono vreme koje sam bio na skupu, prezadovoljan sam!

Jedino sto mi se nije svidelo to je ono kamenje pa ne mozes sa R-om da prodjes kako treba.

• Svrati ponekad, 106 postova

ljudi ja kad okrecem prase i zovem goste naravno da racunam na trosak, i ne kazem gostima da okrecem slona i da ponesu svi po 1000 din , tako i moto klub, ako si domacin kroz cene pica hrane ulaza dovljno je da samo pokrijes troskove , a ne da zaradis 10 puta vise! o tome vpricam sve vreme...pa covek koji dodje iz BG-a npr. plati gorivo putarinu  sto i mora, ali da ga jos na skupu i oderu sto je uzeo 1 kiselu od 100din itd, po vasoj prici  ja kapiram da ste vi za jake cene ,ne razumem

• Svrati ponekad, 299 postova

nhe znam stvarno kome je gorivo bilo problem jer se benzinska stanica nalazi na par kilometara od kampa,siguran sam da turiranje i pucanje nikom ne smeta ali u pravilniku lepo pise da je to sve zabranjeno posle 2 uvece do tada niko ne brani.sto se same zarade tice cesto je klub na nuli ako ne ispod..ima tu sitnih troskova koji se nagomilaju a da posetioci ni ne razmisljaju niti imaju uvid u to,ko ucestvuje u organizaciji ili je organizovao zna

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

.....siguran sam da turiranje i pucanje nikom ne smeta ali u pravilniku lepo pise da je to sve zabranjeno posle 2 uvece do tada niko ne brani.....

Uh, slaba Ti ta sigurnost. Ja, naprotiv, nisam jos cuo ni od koga licno da mu ne smeta pucanje, cak stavise, vecinu nas makar pomeri sto dalje od samog pucanja, a neretko i sa samog skupa. Ne spavam po satorima/kampovima na skupovima pa ne znam kako bi to zvucalo nocu ali mi je previse i preko dana.

• U prolazu, 92 postova

ljudi ja kad okrecem prase i zovem goste naravno da racunam na trosak, i ne kazem gostima da okrecem slona i da ponesu svi po 1000 din , tako i moto klub, ako si domacin kroz cene pica hrane ulaza dovljno je da samo pokrijes troskove , a ne da zaradis 10 puta vise! o tome vpricam sve vreme...pa covek koji dodje iz BG-a npr. plati gorivo putarinu  sto i mora, ali da ga jos na skupu i oderu sto je uzeo 1 kiselu od 100din itd, po vasoj prici  ja kapiram da ste vi za jake cene ,ne razumem

Nekako mi tvoje pisanje veoma smesno. Ti mora da si bio mnogo pijan kad si platio kiselu vodu 100din. :D :D

Inace neka me neko ispravi ako gresim. Kisela voda-1 bon

Coca cola-1 bon

Pivo-1 bon                                                1 bon=50 din

Pljeskavica-2 bona

Ulaz-400 din i za te pare dobijas besplatno vino, rakiju, meso od bika i mislim da je bilo i pasulja i riblje corbe. Mozda i nije. Ali opet i to je dovoljno. Neki nisu probali nista od toga ali sta se tu moze. Kad su zalihe potrosene ulaz se vise nije naplacivao.

Ali opet ako mislis da su to jake cene onda.................... ::)

E pa Dexter tu si se malo zeznuo, ja sam dosao kada je defile krenuo , bikce oglodano, rakiju nisam ni onjusio, vino nisam ni video, a 400 dindzi uredno iskesirao, bez nekih suvisnih reci daj pare i prolazi. Pre toga bio sam u Smederevu, takodje iskesirao 400 dindzi, popio rakiju , popricao sa ljudima na ulazu, dali neku kesicu (poklonu se u zube ne gleda) pio pivo po istoj ceni 50din. slusao odlicne bendove na odlicnoj bini.

ne zalim se bilo mi je dobro i tamo i ovde, ali cinjenice su cinjenice.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja