Dexterr 1973 Napisano April 25, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan ..... Za prodaju razne robe (osim piva i pljeskavica0 izdavanje prostora je oko 4.000 din. A STO BRATE SLATKI ?? Jebes skup ako ne pazarim bar neku maramu ili podkapu. I prodavci su deo bajkerskog folklora, sto vise "standova" to je veselije,vise zezanja,cenjkanja,uzivanja. Sa 50 evrica po prodavcu ne verujem da ce biti prisutni na vasem skupu. Uz standardnu zaradu od 10% prodavac ce morati da obrne 500 evrica samo da bi Vas namirio. Zar ne mislis da je to malo preterano? Bolje da od svakog prodavca uzmete po nesto ipodelite bajkerima-ucesnicima u nekim igrama. Ne pisem ovo zato sto branim prodavce vec sve u stilu da bude zabavnije i opustenije. Sa ovom cenom za trgovce unapred ste izazvali protest kod doticnih,sto ne ide u prilog opustenoj atmosferi i dobrom zezanju. Kad sam procitao 4000 din kad nisam pao na dupe!!!!! Realna cena je kao 3 ulaznice ili 15 evrica. Kao predsednik MAS-a dajes los primer ostalima a sto kaze Doda ja svaki put kupim nesto na skupu. Ma ljudi ce stati pred ulaz i tu se montirati a organizatorima sipak. Ovo već nije lepo! Prvo, ne daje Noca nikakav loš primer, jednostavno je rekao cenu za koju ste pitali! 2. Koji to trgovac ima zaradu od 10%, smeh! Svi oni rade za 35-150% zarade u zavisnosti od artikla, i što se ne bi njih 3-4 skupilo na ''jednu ulaznicu'' od 50 Evra, svako proda po 50-100E robe i svima lepo, nego ajd da opljujemo nešto što nam se ne svidja (odma na prvu loptu ) Ako vam je skupo ili vam se ne svidja, dodješ ili ne dodješ, a ne odma šamar na forum. Al' dobro, dugo ste izdržali... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18170.msg236388#msg236388 Red bi bio da prvo citas i ostalo. Ono sto sam napisao je napisano na vreme da napravi korekciju i da procita ili da pita ostale organizatore!!!!! A koliko ko zaradjuje je bolest nas Srba pa i tebe ...ti ne moraš sve, pročitaj samo boldovano i sve u redu. Ali pročitaj Što se moje bolesti tiče, samo me boli ta kuknjava ''jadnih'' trgovaca, i bolest se zove dijareja, a ne tudja zarada... al odosmo do Majilovca preko Albukerkija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano April 25, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Dexter,moram da ti odgovorim. Nikoga nisam "opljuvao" nego sam samo izneo svoje misljenje. Bas me briga ko koliko placa,ali me je briga da kada odem na taj moto skup meni i mojima bude lepo. Evo,reci cu ti informaciju iz prve ruke: sada se vracam iz Mailovca a prethodno sam bio u Smederevu. I na jednoj i na drugoj "obali" sve isto!! Na oba skupa profi bine,profi ozvucenje,riblja corba se sluzi na veliko,dosta motora i na jednoj i na drugoj strani (bas dosta s obzirom da nije subota koja je udarni dan)! Prednost Smedereva je prelep ambijent na obali dunava pored bazena (Jugovo) i Kerber sutra uvece a prednost Mailovca je da su ulozili dosta para i da im je skup u zvanicnoj listi MAS-a. Ko je tu koga i zasto-- nemam pojma i ne zanima me. Jedino mi je zao sto nisu mogli da se dogovore i da objedine svoje napore i sredstva i naprave velicanstven skup koji bi se dugo pamtio.Da li je to srpsko prokletstvo,inat,ponos ,da komsiji crkne krava,zavist, -- nemam pojma i nista mi nije jasno (a pravo da ti kazem nemam nameru ni da pojasnjavam sebi takva stvari)!! U tom kontekstu posmatraj i moje zapazanje sto se tice cena za prodavce moto robe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano April 25, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno strasno ! Pa onda je bolje na ulazu napisati :TRGOVCI NEPOZELJNI, nego da ih ovako samarate. Pa uvek dodjem da bih nesto kupio, posto nisam u fazonu pivopija i divljanja, smatram da je cena previsoka. A sto se tice zarade trgovaca, pa ko jos u ovoj zemlji radi sa zaradom od 10% ? I sta bi taj zaradio sa marzom od 10%, koliko zaradjuju to je njihova stvar.Ali to nije razlog da ih admin foruma proziva kako zaradjuju 150%, pa neka zarade i 600%, jel to problem foruma ili i to spada u zadatak admina da vodi racuna koliko ko zaradjuje? Ako mi je nesto skupo ja to necu ni kupiti ,ako je cena ok pazaricu. Sto se tice vasara, pa zar nije svaki veci skup ljudi vasar? I zasto za vasar mislite da je nesto lose pa kazete da necete da pravite vasar? Do pre par godina se odrzavao na BG sajmu, Novogodisnji vasar na kome je bilo svega i svacega i svi su dolazili da nesto kupe ili bar vide sta to ima na tom vasaru. Ne vidim zasto dizati tenziju oko toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 25, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kako se uvek nadje neko ko sebi rastumaci stvari na najneobicnije moguce nacine? Ja ne vidim da neko proziva prodavce i njihove marze, takodje ne vidim da administratori vode racuna o tim zaradama, pa cak ni da je to nekakav problem foruma. I sta na kraju, administrator ne moze da napise svoje misljenje a da ono ne bude zvanicna uredjivacka politika foruma? Sta god napise, neka mu se ospori da kao administrator nema pravo na takvo misljenje, pa samim tim sto je administrator nema pravo vise ni na svoje misljenje??!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan uh bas tesko volim nocu volim dextera volim vas a volim da kupujem,sutra cu otici prvo u mailovac pa se provozati do smedereva pa se opet vratiti u mailovac i procijeniti gdje ima vise prodavaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 25, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan uh bas tesko volim nocu volim dextera volim vas a volim da kupujem,sutra cu otici prvo u mailovac pa se provozati do smedereva pa se opet vratiti u mailovac i procijeniti gdje ima vise prodavaca Pa izvesnog admina nek vole njegovi u kuci i nebi trebao da izlazi iz kuce zbog dijareje a Nocu neznam i nisam rekao nista licno da vredjam coveka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 94 Napisano April 26, 2008 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vec postavio novu temu u vezi prodavaca "prodavci na moto susretima". Ono sto mi najvise smeta kao prodavcu u vezi cene od 4000 je sta ja dobijam za te pare? Ako postoji pravilnik kako treba skup ili zurka da izgledaju zasto se ne doda stavka kako treba da izgleda prodajni deo? Kad platim za ulaz 5,15,25 eur nije problem sto cu staviti robu na zemlju i sto cu nositi moj suncobran i rasciscavati zbunje da bi mogao da parkiram auto. Ali ako treba da dam 4000 za te iste uslove onda na taj skup necu doci. 4000 za ulaz je mnogo ali ako vec placam za te pare ocekujem malo vise od organizatora, bar malo uredjenog prostora a ne "udji unutra pa nadji negde negde mesto". Ne mora da bude kao u indjiji gde dobijemo tezge sa osvetljenjem (ulaz 25-30 eur) ali ne mora ni "kad ste vec dosli udjite al i niste morali da dolazite" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 26, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, e ovaj zadnji post je sasvim, sasvim konkretna primedba. Opet bi mogao da se nekakav standard po tom pitanu pocne kreirati, mozda bas i ovakvom inicijativom. Ovo nije samo sa stanovista prodavaca vec i sa stanovista kupaca zanimljiva primedba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Da nebude zabune vise.Mailovac prosao, odlican skup iako je vreme bilo odvratno.Konacno nesto novo.Koncert uzivo od 15, igracice na bini,mislim da nikome nije bilo dosadno.Cene za prodavce,mislim da je noca mislio na prodavce kojekakve klope i tome slicno ne na prodavce opreme.Par dana pre skupa u razgovoru sa Nocom je taj nesporazum razresen i to smo znali svi koje je to interesovalo.Ulaz nam cak nije ni naplacen,pa smo morali da sami trazimo Nocu uvece i ostavimo svako ponesto za nagrade gostima skupa u mailovcu,sto je bilo pozdravljeno aplauzom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto,mozda bi ovo trebalo staviti kao posebnu temu,kada se uredzuju pravila za skupove,prodavce opreme,muzicare i sve ostalo mislim da bi trebalo urediti i voditelje programa.Mozda napraviti neku audiciju za neke nove mlade ljude koji bi uneli nesto novo u celu ovu pricu.Na zlatiboru je program vodio neki decko sa radia koji je bio toliko dobar da je gomila ljudi sve vreme bila ispred bine.Stvarno mislim da ovi dosadasnji voditelji vise stvarno nemaju sta da kazu,ajmo napred daj mo sansu novim facama.Fore tipa-jeli momak jel ti to motor ili produzeni polni organ -treba da su proslost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 27, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Тема о продавцима на мото скуповима постоји али о томе не воде рачуна ни уредници. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18170.0 Ово је тема о мото скупу Мајиловац па се тога и придржавајте. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tvmiric 1 Napisano April 27, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Yamaha FJR 1300 ,Piaggio Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan O neukusima treba raspravljati, zato ću vam reći sledeće: 1. Organizator određuje cene. :o 2. Kome ne odgovara- ne dođe. 3. Kad ne dođu prodavci, nema para od zakupa mesta. ??? 4. Svi odu na drugi skup gde je jeftinije i ima prodavaca. 5. Organizator ojađen. :'( 6. Sledeće godine jeftinije! ;D To su osnovi ekonomije, zakon tržišta i zdrava konkurencija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan I dobro da li je neko na kraju bio na susretu ???? Kako je bilo kakvi su utisci i ima li kakva slicica???? Ajmo ljudi malo da pisemo o TEMI......... Mikica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 27, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Da,hajde malo i o temi... Domaćinski skup,Noca nas je stalno "gnjavio" i bombardovao nekim mrtvim životinjama ;D Nisu bile samo mrtve,nego i pečene...reš Poslije navalili na bika...pečenog... i na moču i krompiriće u moči i... :o Ali da ne bude da smo samo krkali,bilo je i ugodnog druženja,mnogo dragih lica,baš prijatno prijatno i opet se pokazalo da manja mjesta mogu napraviti odlično druženje.Žao mi je što sam morao "skratiti boravak". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Bejah ja tamo i po mom sve je bilo O.K. Oni koji nisu bili a raspravljaju o skupu ........seru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 27, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, izuzetno korektno, mesto je pomalo tesno ali pitanje je da li je bilo alternativa pa je odziv motorista potcenjen, ili se nije ni moglo drugacije. U svakom slucaju, jedan zaista lep skup, sasvim dobar pocetak sezone skupova. Nekako se desilo da smo svo dolazeci u subotu kisnuli ali skup nije bas video te kise. Kako rece Obelix, draga lica vidjena u nekako prirodnom ambijentu sto se aspekta druzenja tice, to su stvari zbog kojih se i dolazi na skup kad ih vec jednom izredjas sve. Od "mrtvih zivotinja", bik/vo sa sve prilozima je bio zaista sjajan, nisam mogao da se cudom nacudim tom majstorstvu. Kako su "prilozi" bili odmah ispod raznja sa mesom, to je krompir i ostatak "safta" bio ispred samog mesa po ukusu (sto je za mene uobicajen plasman na kraju vecine jela pa mozda i nisam skroz objektivan), ali bukvalno "za grudi". Prepustanje mikrofona onome-koji-nije-za-mikrofon bilo je dovoljno kratko da ne pokvari zabavu a odrzi nekakav vid tradicije. Mali predlog je da to bude usvojeno i na ostalim skupovima, kratko obracanje od strane pomenutog, ne duze od nekoliko minuta po skupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano April 27, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog zapazanja. Prvo sam otisao do Smedereva pa onda u Mailovac (kao i u petak),prvo na pasulj a onda na vola na raznju. Na oba mesta organizatori su dali maksimum od sebe da sve bude kako treba. Jednostavno,nema zamerki. Evo par zanimljivih fotkica iz Mailovca i to oko 14-15h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan koka-kola 100din, kisela voda 100 din, hrana takodje...... komercijala braco , cista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan koka-kola 100din, kisela voda 100 din, budjave pljeskavice takodje,ulaz za motoriste 400din,za pesake 100 din, i doduse ja nisam ni omirisao to besplatno vino rakiju itd kao sto je navedeno pred moto skup... znaci cista komercijala.....da bih pojedinci strpali pare (moje misljenje). steta da na teret necije ljubavi neko zaradjuje....verujem da je tako i na ostalim skupovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 27, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ah, ami zapenismo ovde o nekakvim standardima, kad ono - ako se ISTA placa, onda ne valja. Dobra argumentacija, nema sta. Samo udri, valjda je bitan broj poruka, sta li. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan koka-kola 100din, kisela voda 100 din, budjave pljeskavice takodje,ulaz za motoriste 400din,za pesake 100 din, i doduse ja nisam ni omirisao to besplatno vino rakiju itd kao sto je navedeno pred moto skup... znaci cista komercijala.....da bih pojedinci strpali pare (moje misljenje). steta da na teret necije ljubavi neko zaradjuje....verujem da je tako i na ostalim skupovima Ma da i benzin 100 dinara i Rafineruja Zaradjuje ! PROPAST ! Ja licno sam bio oba dana na oba skupa i sve ukupno sam uspeo da platim dve pljeskavice i to u petak kasno u Smederevu pa u subotu nocu tj nedelju u 2h ujutru jer valjda za 15ak god voznje po skupovima steknes toliko prijatelja koji ce te docekati na domacem terenu Recima ,NEMOZES NISTA DA PLATIS KOD NAS" sto ti automatski daje za Moralnu obavezu da na svom skupu u mom slucaju u SM sve ce se to Iznivelisati! a da se trosilo svih ovih godina JESTE al se nezalim LEPO JE TO KAD TE LJUDI PRIHVATE I ONDA TI NJIH tj kad nisi Anonimus koji samo kenja KAO ,bilo je dosadno bezveze itd! naravno i meni bi bilo takoda, nisam sve ove godine trosio vreme, benzin, gume i novac uzaludno vec Sklapajuci prijateljstva ! NAPRIMER ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 27, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan koka-kola 100din, kisela voda 100 din, budjave pljeskavice takodje,ulaz za motoriste 400din,za pesake 100 din, i doduse ja nisam ni omirisao to besplatno vino rakiju itd kao sto je navedeno pred moto skup... znaci cista komercijala.....da bih pojedinci strpali pare (moje misljenje). steta da na teret necije ljubavi neko zaradjuje....verujem da je tako i na ostalim skupovima Ma da i benzin 100 dinara i Rafineruja Zaradjuje ! PROPAST ! Ja licno sam bio oba dana na oba skupa i sve ukupno sam uspeo da platim dve pljeskavice i to u petak kasno u Smederevu pa u subotu nocu tj nedelju u 2h ujutru jer valjda za 15ak god voznje po skupovima steknes toliko prijatelja koji ce te docekati na domacem terenu Recima ,NEMOZES NISTA DA PLATIS KOD NAS" sto ti automatski daje za Moralnu obavezu da na svom skupu u mom slucaju u SM sve ce se to Iznivelisati! a da se trosilo svih ovih godina JESTE al se nezalim LEPO JE TO KAD TE LJUDI PRIHVATE I ONDA TI NJIH tj kad nisi Anonimus koji samo kenja KAO ,bilo je dosadno bezveze itd! naravno i meni bi bilo takoda, nisam sve ove godine trosio vreme, benzin, gume i novac uzaludno vec Sklapajuci prijateljstva ! NAPRIMER ! Bravo Majstor Zivota ,to je u stvari i poenta skupova stvarati prijateljstva,videcemo se u Mitrovici da popijemo po jedno pivo od 100 din........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma to je ok , NAPRIMER, ali nije bas tako ....sad ce da mi kazes da ovi ljudi koji su dosli sa strane nisu mogli da potrose novac zbog ljubaznosti domacina , to su price za decicu,....domacin je tu da bih ugostio a drugi korak zaradio! pricam otvoreno...to sto ti imas prijatelje koji ti sve placaju na skupovima pozdravljam, mislim da nisi bas shvatio poentu sta sam hteo da kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano April 27, 2008 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan koka-kola 100din, kisela voda 100 din, budjave pljeskavice takodje,ulaz za motoriste 400din,za pesake 100 din, i doduse ja nisam ni omirisao to besplatno vino rakiju itd kao sto je navedeno pred moto skup... znaci cista komercijala.....da bih pojedinci strpali pare (moje misljenje). steta da na teret necije ljubavi neko zaradjuje....verujem da je tako i na ostalim skupovima Ma da i benzin 100 dinara i Rafineruja Zaradjuje ! PROPAST ! Ja licno sam bio oba dana na oba skupa i sve ukupno sam uspeo da platim dve pljeskavice i to u petak kasno u Smederevu pa u subotu nocu tj nedelju u 2h ujutru jer valjda za 15ak god voznje po skupovima steknes toliko prijatelja koji ce te docekati na domacem terenu Recima ,NEMOZES NISTA DA PLATIS KOD NAS" sto ti automatski daje za Moralnu obavezu da na svom skupu u mom slucaju u SM sve ce se to Iznivelisati! a da se trosilo svih ovih godina JESTE al se nezalim LEPO JE TO KAD TE LJUDI PRIHVATE I ONDA TI NJIH tj kad nisi Anonimus koji samo kenja KAO ,bilo je dosadno bezveze itd! naravno i meni bi bilo takoda, nisam sve ove godine trosio vreme, benzin, gume i novac uzaludno vec Sklapajuci prijateljstva ! NAPRIMER ! Bravo Majstor Zivota ,to je u stvari i poenta skupova stvarati prijateljstva,videcemo se u Mitrovici da popijemo po jedno pivo od 100 din........ Mislis 60. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...