shoyyka 10248 Napisano Maj 17, 2017 Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Mali žuti ga pravio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno68 9 Napisano Maj 19, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Borca Motocikl: TakoDobarMotor Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak sve odtalo je gvozdje i plastikaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10248 Napisano Maj 19, 2017 Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pustili me iz bolnice,kući sam na oporavku,ok sam...osim što sad sve boli,ohladilo se...malo mi je glupo,čudno da tip što me pljasnuo nije došao,ni barem nazvao da se izvini...jbg brate dešava se,bla,bla...navodi me da ga tužim,pa nek se puši...ipak je ljudski da se izvini barem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Maj 19, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak...bice motora...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 19, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemaš razloga da ga ne tužiš i ne nadoknadiš štetu ako već može. Zapitaj se da li bi on ili njegova firma ili šta već propustila priliku da te odere da si kojim slučajem ti kriv a oni imali štetu. Još bi ispljuvali nas ostale dvotočkaše ni krive ni dužne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Maj 24, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan On 19.5.2017 at 19:55, shoyyka je napisao: Pustili me iz bolnice,kući sam na oporavku,ok sam...osim što sad sve boli,ohladilo se...malo mi je glupo,čudno da tip što me pljasnuo nije došao,ni barem nazvao da se izvini...jbg brate dešava se,bla,bla...navodi me da ga tužim,pa nek se puši...ipak je ljudski da se izvini barem... Druze, pre nekih 19 god imao sam isto iskustvo sa krivcem. Nijednom nije dosao, pa ni pitao kako sam. Cak sto vise i razminuli smo se ubrzo nakon toga kod policije, nije bilo vise od mesec dana jer jos uvek sam imao gips, i covek se napravio ko da me ne vidi. Ovo sam iskoristio u procesu sudjenja, policija ga je sluzbeno tovarila za ugrozavanje bezbednosti, i ja ko svedok dao izjavu u koju sam naveo da se moze pogresiti (bio isti komentar, nisam te video, odakle si se stvorio?), ali nikako ne mogu da prodjem pored toga da nijednom nije dosao i pitao kako sam. UF, kako se samo sudijka naljutila, kaznila ga je max sto je mogla. ZELIM BRZ OPORAVAK!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 30, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Samo o dozivljajima u saobracaju iz prosle nedelje bi mogao da napisem roman. Srecom svaku mogucu situaciju sa ishodom nesrece sam uspeo da izbegnem. Ja ne znam o cemu se radi ali cini mi se da ljudi u Novom Sadu voze kao divljaci, totalno u nekom svom svetu. Isecanja, promena trake bez migavca, nagla kocenja bez potrebe su svakodnevnica, jednostavno svaki izlazak na ulicu gledam kao da sam jednom nogom u grobu. Da li je doslo vreme da narod vise nesvesno cini ove greske u saobracaju ili jednostavno su ljudi umorni i ne obracaju dovoljno paznju ili je nesto skroz trece. Ne znam, evo samo prosle nedelje bar 10 saobracajki je bilo u gradu i okolini, mahom vezanih za motocikliste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 30, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Jedan moj prijatelj nekad reče da kad god izađe na ulicu motorom, ostale vozače posmatra kao da svako hoće da ga ubije i čuva se svih. Tad sam mislio da preteruje, ali vremenom sve češće se setim tih reči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8562 Napisano Maj 30, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kada ti rade procenu štete, ukaži ima na oštećen rezervoar, on mora da se proceni kao da treba nov, jer se rezervoar ne popravlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 30, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, jboban je napisao: Jedan moj prijatelj nekad reče da kad god izađe na ulicu motorom, ostale vozače posmatra kao da svako hoće da ga ubije i čuva se svih. Tad sam mislio da preteruje, ali vremenom sve češće se setim tih reči. Tačno tako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...