Nidža016 159 Napisano Jul 18, 2017 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Ova Michelin Starcross je užasno loša za to, za šta sam je ja koristio. Performanse su počele da se gube već posle 3-4 teže vožnje, tako da mi je dugotrajnost na prvom mestu. Ja sam planirao da uzmem Dunlop Geomax, koja je izvikana dosta po forumima i među vozačima, međutim, drugar je kupio i stradala mu je od kamena već posle treće vožnje, tako da sam i ja odustao i odlučio da se vratim na stari dobri Mitas. Do sada sam uvek vozio sa gumama koje imaju manje više standardni raspored krampona kao na svakoj MX gumi, ovo je nešto malo drugačije, pa zato i pitam za mišljenje. Da li uzeti fabričke dimenzije, ili šire, uže? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AmarBP 1 Napisano Jul 24, 2017 U prolazu, 13 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Suzuki DRZ-E 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, ja imam istog endura, DR-Z 400 E . Kod mene je skoro 2 mjeseca i odlično me služi. Slozio bih se sa Nidzom što se svega tiče oko ovog motora. Ali sam odlučio da mu stavim SM gume i felne jer ga vise vozim po cesti nego po brdu. Ako neko zna dje mogu nabaviti felne za njega promjera (3.50/17- prednji) i (4.25/17- zadnji) bio bih mu zahvalan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Jul 24, 2017 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kupi prednji točak 17 cola sa većim discom a zadnji 18 može da prodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AmarBP 1 Napisano Jul 24, 2017 U prolazu, 13 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Suzuki DRZ-E 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nevalja, hocu da mi bude full supermoto. Ako mu stavim prednji tocak a ostavim zadnji bice mi uska zadnja guma max do 120/70-r18 a meni odgovara (120/70-r17 prednji) i (150/60-r17 zadnji). Ali je problem jer ne znam dje da kupim tockove.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Jul 24, 2017 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi neko menjao SM za enduro točkove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AmarBP 1 Napisano Jul 24, 2017 U prolazu, 13 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Suzuki DRZ-E 400 Prijavi odgovor kao problematičan To bi najbolje bilo.. ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Jul 24, 2017 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan https://www.internet-prodaja-guma.com/dunlop-150-70-r18-trailsmart-69v-tl-tt-rear-634137.html Ima i 160 ali je skupa https://www.internet-prodaja-guma.com/metzeler-160-60r18-me-880-marathon-reinf-rear-76v-tl-1555800.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AmarBP 1 Napisano Jul 24, 2017 U prolazu, 13 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Suzuki DRZ-E 400 Prijavi odgovor kao problematičan A mogu ja gume da nadjem u Crnoj Gori nego me interesuju felne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Jul 24, 2017 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da vidis da ima 160 60 18 zbog eventualnig menjanja samo prednjeg točka. Naravno da je najbolje oba točka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AmarBP 1 Napisano Jul 24, 2017 U prolazu, 13 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Suzuki DRZ-E 400 Prijavi odgovor kao problematičan A ima ali ne moze tako siroka guma na usku felnu... Meni je ova guma sad zadnja 110 siroka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Jul 24, 2017 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Evo točkovi za 100e mogu se srediti http://www.kupujemprodajem.com/Supermoto-felne-i-gume-sa-lancanikom-diskovima-i-osovinama-48757910-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Jul 24, 2017 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Uh ima tu posla vise nego ti mislis . A kako ga vozis na te tockove neces puno bolje na sm. Uzivaj sa endurom , Bijelo Polje je raj za enduro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AmarBP 1 Napisano Jul 24, 2017 U prolazu, 13 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Suzuki DRZ-E 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj oglas je iz 2012 a i male su.. @srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AmarBP 1 Napisano Jul 24, 2017 U prolazu, 13 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Suzuki DRZ-E 400 Prijavi odgovor kao problematičan A nema, ako nadjem original točkove samo ih namontiram i to je to. A dosadila mi brda vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Jul 24, 2017 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je aktivan a taj tip je član sajta od 2012. Drz ima felnu 2,15 cola moze guma 140 nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AmarBP 1 Napisano Jul 24, 2017 U prolazu, 13 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Suzuki DRZ-E 400 Prijavi odgovor kao problematičan Stari su ovo točkovi, meni treba da je promjer lagera 20mm a ovi očigledno nisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Jul 24, 2017 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AmarBP 1 Napisano Jul 24, 2017 U prolazu, 13 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Suzuki DRZ-E 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti @srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Jul 25, 2017 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko prodaje svoj DRZ 400 E neka me kontaktira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AmarBP 1 Napisano Jul 25, 2017 U prolazu, 13 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Suzuki DRZ-E 400 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ja @MaRRe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
porky 6 Napisano Jul 25, 2017 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vienna Motocikl: Aprilia Tuono 1100RR, KTM EXC 450 SixDays Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ja [mention=1378]MaRRe[/mention]cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AmarBP 1 Napisano Jul 25, 2017 U prolazu, 13 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Suzuki DRZ-E 400 Prijavi odgovor kao problematičan 4000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Jul 28, 2017 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Avgust 7, 2017 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je do asfalta i ako su ti brda dosadila, samo stavi gume pogodne za asfalt i preporodićeš se toliko da neće biti potrebe za SM točkovima. Ako ti je želja SM, onda menjaj sve, šaltaj oglase, ili naruči original za njega od preko, cena je 700-900e. Nemoj da budžiš od nekih kvazi SM motora male kubikaže, smrviće ih odmah kao od šale. Ili nešto iz te klase što se uklapa bez mnogo prepravki, ili original. Inače prelep ti je motorčić, ali ovu cenu nema šanse da izvučeš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Avgust 18, 2017 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima ideju kako popraviti km/h, puz i sajla su mi otisli. Kad sam u nekom servisu pitao da mi to srede javili su mi da je nov puz tipa 180e nesto mi se nije davala ta suma tada. Neki polovni od drugog motora ili nesto tako, nemam pojma sta bi stimalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...