DzoniCam 10 Napisano Maj 14, 2017 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki z750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Moje ime je Nikola, imam 29 godina i iz Beograda sam. Vozim Kawasaki Z750, koji je i moj prvi motor, i sa kojim sam presao tek oko 1000km. Vidimo se na putu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 14, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i puno srećnih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10625 Napisano Maj 14, 2017 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobro nam dosao, daj neku fotku masine, nista bez dokaznog materijala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniCam 10 Napisano Maj 14, 2017 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki z750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, evo i slika... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Maj 14, 2017 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pzdrav.. Dobaar!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 14, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan lep motorino 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNixon 27 Napisano Maj 14, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750 X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Odlican motor.Sent from my SM-N910C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3132 Napisano Maj 14, 2017 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao ...Kawa je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 14, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао, мотор је као бомбона Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Owl90 2 Napisano Maj 14, 2017 U prolazu, 11 postova Lokacija: Dubovac Prijavi odgovor kao problematičan Лепо, добродошао Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Maj 14, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo fabricki auspuh- kako god, mnogo mocno izgleda.. dobrodosaoSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniCam 10 Napisano Maj 14, 2017 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki z750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na svima na dobrodoslici! @zolaman03201da, auspuh je fabricki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xroad 26 Napisano Maj 14, 2017 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs xroad Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Maj 14, 2017 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, motoric je kao lutka, da se sit navozas sa njim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Maj 15, 2017 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ja ovde ne bih dirao, integrisani žmigavci, sekao podrep. Samo nove gume, i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniCam 10 Napisano Maj 15, 2017 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki z750 Prijavi odgovor kao problematičan @Jupitermmmmm, ali ja moram da cackam pa makar pokvario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniCam 10 Napisano Maj 15, 2017 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki z750 Prijavi odgovor kao problematičan @BanditVA @xroad Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano Maj 19, 2017 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao...lepo motorce. Vidimo se na drumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...