BigRider 1659 Napisano Maj 11, 2017 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Да ли неко има да прода овај део гране који повезује гране и отворени издув,а стоји на месту средњег лонца? Такође да ли знате неког ко то прави,а да није безобразан као поједини и тражи 70€? Хвала. Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 11, 2017 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Druže voziš BMW, a to je skup motor. Ja sam na mom oštetio nalepnicu, rehoh ajde idem do Radulovića da narućim originale, kad me šlog nije strefio 45 € za jednu nalepnicu, završio kod firmopisca obe strane za 1.500,00 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 11, 2017 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Druže voziš BMW, a to je skup motor. Ja sam na mom oštetio nalepnicu, rehoh ajde idem do Radulovića da narućim originale, kad me šlog nije strefio 45 € za jednu nalepnicu, završio kod firmopisca obe strane za 1.500,00 din. Парче прохрома је парче прохрома...то није оригинални део,лик треба да исече и искриви цев... не знам што би то коштало 70€!? Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 11, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je nesto slicno robert iy Ade napravio za 25 evra . Konkretno sada mi je za 1150gs napravio produzetak sa reducirom za 15 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 11, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Yavisi i koja je duzina , Moze ti i Andjelo iz Bele Crkve napraviti isto povoljno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 11, 2017 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je nesto slicno robert iy Ade napravio za 25 evra . Konkretno sada mi je za 1150gs napravio produzetak sa reducirom za 15 evra.Роберт је вазда био фер и коректан....него немам контакт,ако имаш био бих ти захвалан...Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 11, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan raceada@gmail.com , iskljucivo kontakt preko maila odgovara obicno uvece. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 11, 2017 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan raceada@gmail.com , iskljucivo kontakt preko maila odgovara obicno uvece.Послао сам му пре месец дана...још не одговара.Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 11, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno mu je promaklo. Meni je uvek odgovarao istog dana t.j. veceri . Vidi zovi i Andjela iz B. Crkve sa foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Maj 12, 2017 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Da li odgovara ovako nesto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Maj 12, 2017 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da sad mogu direktno da se postavljaju fotke na forumu pa sam koristio prvo drkavi photobucket koji brljavi pa je stavio 3 iste slike prvo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 12, 2017 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Da li odgovara ovako nesto? Не знам... синоћ ми се јавио један члан и решили смо проблем са све ауспухом... тако да је проблем решен хвала у сваком случају. Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...