DućaTemerin 66 Napisano Maj 20, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem sta citam.. Kakav imbecil moras biti da uradis tako nesto Valjda nije nesto veliko... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IgorNS91 74 Napisano Maj 20, 2017 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2006 Husqvarna SM610 Prijavi odgovor kao problematičan Razni neandertalci šetaju planetom još uvek. Pukla je dekla, treba da se zavari, baš ću ga kod Monze tereti u Temerin u ponedeljak, samo da se čujem sa njim. Ride safe, share love, live happy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matador97 6 Napisano April 25, 2020 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan kakva je potrosnja kod tog motora ? ovi noviji ako si sa direktnim ubrizgavanjem bi trebalo da svakako manje trose ako se ne varam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1952 Napisano April 25, 2020 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zna da trosi i manje od 5 litara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 28, 2020 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A zna i 9 da potrosi na stazi...Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matador97 6 Napisano April 28, 2020 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan ma kad ga przis max onda ok...i tih 9 pa super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Octobar 30, 2021 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode. Već neko vreme šmekam da uzmem lepu Husqvarnu SM 610 , gledao sam jednu u aprilu ove godine u Kikindi ali mi se nije svidela niko je nije štedeo baš je bila izvozana, znam da taj motor nije da se štedi ali opet nije ni da se uništi do kraja.Našao sam jednu lepu na oglasima 2008 godište,prešla svega 11000 km . Pa me zanima vaše mišljenje i pomoć , želeo bih da čujem opet kakav je motor, prednosti ,mane...Kakav je ovaj model sa elektronskim ubrizgavanjem .Čuo sam se sa vlasnikom motor je kupljen nov kod nas, mašina nije nikada otvarana,servis je radjen na vreme,nije padano sa motora.Već sam zagrejan samo je pitanje dana kada ću sesti i otići da je pogledam i kupim ako mi se svidi. Hvala svima na pomoći Husqvarna SM 610 I.E WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Husqvarna SM 610 I.E, 2008. godište, Supermoto, vozilo prešlo 11000 km, Kladovo. Cena 4.200 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Februar 5, 2022 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan uzeta juče,motor je kao lutka 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1413 Napisano Februar 5, 2022 Zainteresovan, 272 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam i puno sretnih km želim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Februar 7, 2022 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepo izgleda , ako nije tajna pošalji na PP koliko te izašla. Vidim da se na oglasima opet pojavila ona sa žutim nalepnicama išarana , samo je sada skoro 1000evrića skuplja nego prošle godine. Inače gledam neku igračkicu za grad da pazarim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Februar 9, 2022 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi da je stanje što bi rekli izvorno ,ja nisam video očuvaniji motor ,nije našminkan nego baš očuvan i malo vožen,prešao pravih 11000km ,nikad padano itd...Napisaću javno nije tajna pošto sam je tek uzeo i ne planiram da je prodajem cena je bila 4200e na oglasima,otišao sam na 3800e ali sam ipak uspeo da je uzmem za 3650e 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Maj 20, 2023 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da prodaje Te 610ie ili SM610ie? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Jun 28, 2023 (promenjeno) U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan prodajem ja moju ,cena za kes dogovor i moze ispod Husqvarna SM610ie WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Husqvarna SM610ie, 2008. godište, Supermoto, vozilo prešlo 14000 km, Šabac. Cena 4.500 € - Motori - Polovni Automobili Promenio Jun 28, 2023 član Sinisa-Sabac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Jun 28, 2023 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Zar tako brzo vec na oglasu koliko se secam prosle godine si kupio motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Jul 14, 2023 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan nije mi hitna prodaja...stavljen je onako na oglas pa ako se proda proda.Pa vec drugu sezonu vozim,motori su za menjanje kao i ostale stvari.Necu ga voziti 100 godina ,zelim i druge marke da probam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...