Sith 66 Napisano Maj 16, 2017 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Tu Motul pastu imam ja. Dobio sam je pred proslu sezonu i jos mi traje, a mazem je na dva motora. Podmazuje dobro i dobro se drzi na lancu. Jako je gusta i mora malo da se razmaze, ali zato bas dugo traje. Do sad sam koristio Motul sprej u Bardahl sprej i bio sam zadovoljan sa oba i ne bih odustao od spreja ali sam pastu dobio na poklon pa rekoh ajd' da probam - i meni je super. E da i jos jedna stvar. Pasta opusteno staje ispod sedista tako da je zgodna i za koriscenje na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 16, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako. Mazes je tek toliko da izadje pasta, a ne kao sivonja k'o mast na lebac Cetkica na samoj tubi pomaze da se to lepo razmaze, jos kad bi bila pod 90 stepeni, bila bi izum stoleca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JJEDAN 9 Napisano Maj 17, 2017 U prolazu, 9 postova Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Samo WD40 svakih sedam dana i nakon svake kiše (koja me u zadnje vrijeme stalno "hvata"). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 17, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan WD koristis za podmazivanje ili pranje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan_011 18 Napisano Maj 18, 2017 U prolazu, 42 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Virago xv 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi mogao da se koristi wd 40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 18, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Za ciscenje DA, za podmazivanje NE.Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4184 Napisano Maj 18, 2017 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan M900 je inženjer tehnolog u Fuchs-Silkolenu, Dukatijevac: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 18, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, rboban said: Za ciscenje DA, za podmazivanje NE. Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Za ciscenje DA, za podmazivanje NE. mozda bolje tako da pise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Turn & Burn 20 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: 2002 Suzuki V Strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto koristim Ipone Chain Lube Racing, prvo dobro ocistim lanac sa WD40 i cetkom, pa onda prebrisem sa krpom, pa onda nasprejam sa Ipone Chain Lube Racing sprejom. I tako svaki 700-1000 kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Maj 29, 2017 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan I ja koristim Ipone Chain Lube Racing vec 3 sezone i stvarno je super. Ako ga naprskam na vruc lanac i ostavim preko noci koliko god da sam naprskao nista ne spadne i ne umaze felnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurista 30 Napisano April 7, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim ovo za ciscenje, zadje skroz u lanac i istera svu prljavstinu iz lanca. A za podmazivanje sam koristio Motul sprej, nisam mnogo zadovoljan pa se razmisljam da predjem na ipone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2594 Napisano April 7, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim Ipone sprej već treću sezonu i zadovoljan, možda ima i bolji ali meni odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vikac 0 Napisano Mart 19, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav citam da nije dobro vodom cistiti lanac. Kako recimo da operem motor penom/samponom putem kompresora i posle da isperem vodom a da ne ode na lanac? Lanac cistim motul cleanerom i cetkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5541 Napisano Mart 19, 2020 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, Vikac said: Pozdrav citam da nije dobro vodom cistiti lanac. Kako recimo da operem motor penom/samponom putem kompresora i posle da isperem vodom a da ne ode na lanac? Lanac cistim motul cleanerom i cetkom. A kad pada kisa onda se ne kvasi lanac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Mart 19, 2020 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Umotas lanac celofanom i operes, posle za svaki slucaj malo ga izduvas kompresorom ako je koja kap slucajno pala na njega. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Mart 19, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da se provoza nego da duva kompresor A za ove ranije postove Da li se i vama cini da ipone neuporedivo manje prlja felnu od motula bolje mi se nekako zalepi za lanac bas je velika razlika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vikac 0 Napisano Mart 19, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako generalno perete motore? Ove puske pod pritiskom nece skinuti nalepnice itd svakako bi prao motor bas iz daljine. A lanac prekriti necim da se ne pokvasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Mart 19, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Vikac said: Kako generalno perete motore? Ove puske pod pritiskom nece skinuti nalepnice itd svakako bi prao motor bas iz daljine. A lanac prekriti necim da se ne pokvasi. Motor možeš slobodno mašinom za pranje pod pritiskom, ne moraš ni izdaleka, generalno ga perem svaki dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vikac 0 Napisano Mart 19, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Acko017 je napisao: Motor možeš slobodno mašinom za pranje pod pritiskom, ne moraš ni izdaleka, generalno ga perem svaki dan Tako cu onda samo moram lanac nekako zastiti i udri. Koju hemiju/aktivnu penu koristis za pranje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 699 Napisano Mart 19, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Nemoraš lanac štititi ni sa čim,samo ga posle pranja izduvaj kompresorom ili prebriši nekom krpom. Inače posle svakog pranja motora čistim i lanac. Nikada nisam imao problem i uvek mi svaki lanac i lančanik izdržao kilometara i kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Mart 19, 2020 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak ti stavi foliju, pusti djavolaПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Mart 19, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Vikac said: Tako cu onda samo moram lanac nekako zastiti i udri. Koju hemiju/aktivnu penu koristis za pranje? 5 hours ago, Vikac said: Tako cu onda samo moram lanac nekako zastiti i udri. Koju hemiju/aktivnu penu koristis za pranje? Ima kod nas da se kupi neki šampon za auto, plave boje, košta oko 140 din 1L, Što se lanca tiče, koristim C4 Motul, pa pranje lanca ne predstavlja problem, razmišljam da kupim šamponjerku pa ću i taj problem da prekratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 20, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre pranja (motor redovno perem u samouslužnoj praonici) naprskam Akra K2 cleaner (i lanac) i onda operem motor. Provozam do kuće da se lanac osuši, naprskam Fuchs chain (sintetički) sprej, plastike i rezervoar izvoskiram tečnim voskom i uglancam krpom, crne plastike naprskam mlekom za enterijer vozila, prebrišem i milina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnahonda 57 Napisano Mart 20, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: BL Motocikl: Honda CBR 1000RR SC59 Prijavi odgovor kao problematičan Podmazivanje lanca vrsim iskljucivo uljem (SAE 90), preporuka fabrike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Mart 20, 2020 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj lanac da prskaš velikim pritiskom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...