nesdin 0 Napisano Decembar 2, 2024 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ćao ljudi, pojavile se na akciji u BGD-u ove gume. Pročitao sam sve vaše postove, malo ste me uplašili sa ovim vibracijama na prednjoj gumi. Skoro sam odustao od kupovine. Stiso sam ... i danas kupio i namontirao na MT 07 i mogu da potvrdim da nema nikakvih vibracija, sve super. Inače su obe gume 200 EUR i montaža za obe još 50 EUR. Kome treba vulkanizer u Jovanke Radaković ima akciju, da ne pišem ime da ne bude problema zbog reklame. Reklamiraju se i na instagramu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 568 Napisano Decembar 2, 2024 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, nesdin said: Ćao ljudi, pojavile se na akciji u BGD-u ove gume. Pročitao sam sve vaše postove, malo ste me uplašili sa ovim vibracijama na prednjoj gumi. Skoro sam odustao od kupovine. Stiso sam ... i danas kupio i namontirao na MT 07 i mogu da potvrdim da nema nikakvih vibracija, sve super. Inače su obe gume 200 EUR i montaža za obe još 50 EUR. Kome treba vulkanizer u Jovanke Radaković ima akciju, da ne pišem ime da ne bude problema zbog reklame. Reklamiraju se i na instagramu. Upravo i ja gledam tu akciju i mislim da cu kupiti jedan set za FJRa, da se ne propusti cena a taman i da se isproba da vidim kako ce se ponasati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11005 Napisano Decembar 2, 2024 Hronični Motociklopata, 7532 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, nesdin je napisao: Ćao ljudi, pojavile se na akciji u BGD-u ove gume. Pročitao sam sve vaše postove, malo ste me uplašili sa ovim vibracijama na prednjoj gumi. Skoro sam odustao od kupovine. Stiso sam ... i danas kupio i namontirao na MT 07 i mogu da potvrdim da nema nikakvih vibracija, sve super. Inače su obe gume 200 EUR i montaža za obe još 50 EUR. Kome treba vulkanizer u Jovanke Radaković ima akciju, da ne pišem ime da ne bude problema zbog reklame. Reklamiraju se i na instagramu. 50 evra za montažu guma i nije baš neka akcijska cena, naprotiv. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 27 Napisano Januar 3 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su ove gume za jace i teze motocikle 230/40+ kila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19642 Napisano Januar 3 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2610 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Pelee je napisao: Kakve su ove gume za jace i teze motocikle 230/40+ kila Drze kao zvaka ali traju 3000-4000 km max...barem su toliko meni trajale na Hayabusi. Takodje, ima ih samo u profilu /50...(190/50 najsira) Promenio Januar 3 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 27 Napisano Januar 3 (promenjeno) U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, BokyBoy je napisao: Drze kao zvaka ali traju 3000-4000 km max...barem su toliko meni trajale na Hayabusi. Takodje, ima ih samo u profilu /50...(190/50 najsira) Razmisljam se izmedju njih i touring force i pireli angel st Promenio Januar 3 član Pelee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19642 Napisano Januar 4 Vozim motor, nisam BAJKER, 2610 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Pelee je napisao: Razmisljam se izmedju njih i touring force i pireli angel st Pisao sam vec, sa TF imam samo pozitivna iskustva, tri seta vozena takodje na Busi, nikad problem, Angel ST mislim da nije za teze motore vec GT, njih vozim na zzr1400 i zadovoljan sam (Pireli Angel GT2) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 27 Napisano Januar 4 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, BokyBoy je napisao: Pisao sam vec, sa TF imam samo pozitivna iskustva, tri seta vozena takodje na Busi, nikad problem, Angel ST mislim da nije za teze motore vec GT, njih vozim na zzr1400 i zadovoljan sam (Pireli Angel GT2) Za mitas cujem ili bas dobre komentare ili bas lose procitao sam da je par ljudi dozivelo pad i direktno krive touring force sad ne znam sta je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19642 Napisano Januar 4 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2610 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Pelee je napisao: Za mitas cujem ili bas dobre komentare ili bas lose procitao sam da je par ljudi dozivelo pad i direktno krive touring force sad ne znam sta je u pitanju Druze, ne moze Mitas TF na R motor od 180 kila ...neki sto tako misle da ustede na gumama su se zestoko zajebali ...a bolje neka krive svoje neznanje nego gumu zbog pada. Meni TF nikada nije kliznula a o padu i da ne govorim, a isla je do ivice...samo treba da budes svestan uslova na putu i da ne ocekujes nemoguce od gume, na losem asfaltu i na beloj ce da klizne svaka guma, i skuplja i jeftinija. Jedina mana TF je da rade posao savrseno kada su nove tj prve sezone, cim prezime na motoru, vise to nije to...medjutim, kod mene ni ne stignu da prezime jer ih potrosim za sezonu, i svake sezone idu nove, bolje svake sezone nove TF nego neke tri puta skuplje pa da se voze 5 godina. Promenio Januar 4 član BokyBoy 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 27 Napisano Januar 4 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, BokyBoy je napisao: Druze, ne moze Mitas TF na R motor od 180 kila ...neki sto tako misle da ustede na gumama su se zestoko zajebali ...a bolje neka krive svoje neznanje nego gumu zbog pada. Meni TF nikada nije kliznula a o padu i da ne govorim, a isla je do ivice...samo treba da budes svestan uslova na putu i da ne ocekujes nemoguce od gume, na losem asfaltu i na beloj ce da klizne svaka guma, i skuplja i jeftinija. Jedina mana TF je da rade posao savrseno kada su nove tj prve sezone, cim prezime na motoru, vise to nije to...medjutim, kod mene ni ne stignu da prezime jer ih potrosim za sezonu, i svake sezone idu nove, bolje svake sezone nove TF nego neke tri puta skuplje pa da se voze 5 godina. Pa meni je bitno da dobro drzi nekih 7/8 hiljada km tj dve godine posle toga svakako menjam gume kakve god bile 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 27 Napisano Januar 4 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, BokyBoy je napisao: Druze, ne moze Mitas TF na R motor od 180 kila ...neki sto tako misle da ustede na gumama su se zestoko zajebali ...a bolje neka krive svoje neznanje nego gumu zbog pada. Meni TF nikada nije kliznula a o padu i da ne govorim, a isla je do ivice...samo treba da budes svestan uslova na putu i da ne ocekujes nemoguce od gume, na losem asfaltu i na beloj ce da klizne svaka guma, i skuplja i jeftinija. Jedina mana TF je da rade posao savrseno kada su nove tj prve sezone, cim prezime na motoru, vise to nije to...medjutim, kod mene ni ne stignu da prezime jer ih potrosim za sezonu, i svake sezone idu nove, bolje svake sezone nove TF nego neke tri puta skuplje pa da se voze 5 godina. Koliko kilometara su tebi trajale TF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19642 Napisano Januar 4 Vozim motor, nisam BAJKER, 2610 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Pelee je napisao: Koliko kilometara su tebi trajale TF One su jos i najduze trajale, oko 6000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano Februar 19 U prolazu, 66 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ја намеравам да их купим за Хонду ВФР 800. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditnnnnn 1 Napisano April 18 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Guma je tesko sranje sto je i bilo za ocekivati 300e i prednja i zadnja, ja sam se zajebao nemojte i vi guma ne drzi nikako pri manjem obaranju zanosi,na ravnom pleše na gas i ako je "zagrejana" vozena 30 minuta 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14198 Napisano April 18 Integrisan, 7765 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Što je i očekivati za 300 evra? Ma to je sitno para za gume, daj od 500! GPR 300 je budžet guma, morate da budete toga svesni i da ne očekujete ne znam šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19642 Napisano April 18 Vozim motor, nisam BAJKER, 2610 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, nije do gume, do vas je... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11005 Napisano April 18 Hronični Motociklopata, 7532 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre će se nimfoman odreći sexa nego što ćeš naterati našeg motoristu da prizna da je sam kriv što je omastio, sizifov pos'o. Godinu dana sam cepao Dunlop GPR 300 na Fazeru i BAŠ nikakav problem sa gripom, a nisu ni bile nove gume kad sam uzeo motor, već su imale par hiljada km. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11799 Napisano April 18 Drug član, 1665 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Smatram da je osnovni uslov koji treba da ispuni guma to da bude pravilnog oblika, bez vidljivih i onih nevidljivih deformiteta. Znam više slučajeva da su kolege sa GPR 300 imali problema sa vibracijama volana pri određenim brzinama i voblingom. Meni je to dovoljan razlog da je nikada nisam uzimao u razmatranje pri kupovini guma bez obzira na povoljnu cenu. Zapravo, iskren da budem, ne bih je uzeo ni na poklon... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12108 Napisano April 18 Ne silazi, 2801 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je, da li je original ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 82 Napisano April 18 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Disko Nindža je napisao: Pre će se nimfoman odreći sexa nego što ćeš naterati našeg motoristu da prizna da je sam kriv što je omastio, sizifov pos'o. Godinu dana sam cepao Dunlop GPR 300 na Fazeru i BAŠ nikakav problem sa gripom, a nisu ni bile nove gume kad sam uzeo motor, već su imale par hiljada km. Lepo je to što ti nisi imao probleme, ali gomila drugih jeste. I to ne da su omastili, već tresu, ne mogu se balansirati i sl. Po meni sasvim dovoljno da niko i ne razmatra ovu gumu. Ono što takođe ljudi ne razumeju jeste pojam iz industrije "defect rate". Koliko proizvoda od 1000 izađe sa felerom. I onda kažu jeste, šta ti misliš, Mišelin nema škarta?! Pa mom ćaletu/paši/komši/dodajponahođenu nova mišelinka bila kriva bla bla bla. Jeste rođo, ali kod njih od 1000 budu dve felerične. A kod Tigra recimo 10. Šta to znači? Pa neće svaka da bude loša, ali 5 puta više je loših nego kod mišelina. I pet puta su mi veće šanse da zabodem lošu. 'ednostavno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1845 Napisano April 18 (promenjeno) Drug član, 1392 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Gpr 300 sam istrošio nekoliko setova na stazi. To je guma za stazu sa šarom.. Voze se na jako niskom pritisku, zadnja se vozi na 1.3 do 1.5 .. ne znam kome pada na pamet da te gume vozi na ulici .. inace na stazi drže kao blesave.. jedino je tesko pogoditi pravi pritisak da bi se lepo trosile.. obično se brzo uniṣ̌te Promenio April 18 član Gajo Sevojno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1845 Napisano April 18 Drug član, 1392 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ok, tek sad videh da je gpr touring.. ja sam vozio onda gp racer.. Zanemarite prethodni post.. A da ima losih guma ima, meni recimo Bridgestone nikada nisu legle..uvek sam nesto klizaao i padao sa njima.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditnnnnn 1 Napisano April 19 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gume ne tresu izbalansirane su dobro, samo je grip očajan dot 24 su trebale bi da su original kupljene u markos moto shop novi sad, a što se tiče da je do vozača nije jer sam vozio identični motor sa istim pritiskom samo sa pireli (mislim da su city angel) gumama i na gas se propinje sto je kod mene ne moguće sa gpr, i da naglasim nisam hteo puno ulagati jer planiram voziti samo ovu sezonu ,nisam puno ni očekivao al ovo je stvarno preloše i opasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...