pit 237 Napisano April 10, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju 13.04 ja i AKI pecemo prase jer nam u goste dolaze cuveni BJB bajkeri na celu sa Paukem , Vladamirem,Ribolovcem,Izijem,Doesenom 1i ostalom ekipom sa susreta na GRZI.Koristimo ovu priliku da pozovemo sve koji su raspolozni za druzenje.Okupljanje je oko 11h na trgu vojske kod pekare ''TRG''.Nakon toga pravimo jednu obilaznu voznjicu po gradu i okolini do Niske banje a kad bude peceno prase nastavljmo druzenje s njim na izletistu kraj Nisa na 1000 m nad visine.kontakt tel.o637710 269 pit ili 063 8087355 aki. DOBRODOSLI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 10, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Xexe,jedva cekam ;D ;D ;D P.S. Naljutice se Aca Pn sto i njega niste imenovali,on je sada majstor Aca,a znate kakvi su majstori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 10, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Xexe,jedva cekam ;D ;D ;D P.S. Naljutice se Aca Pn sto i njega niste imenovali,on je sada majstor Aca,a znate kakvi su majstori Majstore Aco, imenujemo te za specijalnog gosta " bliskoistocne " turneje zvane "I mi prase za trku imamo" Pauke, spremaj sokocalo i kaci mu bisage za nedelju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 10, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan auuu prasence se okrece,,,pa vama ni 5 praseta nece biti dovoljno da zadovolji dolazak mnogobrojnih bjb vozaca,,,,, ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 10, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan auuu prasence se okrece,,,pa vama ni 5 praseta nece biti dovoljno da zadovolji dolazak mnogobrojnih bjb vozaca,,,,, ;D ;D ;D Sto vise to bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 10, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan auuu prasence se okrece,,,pa vama ni 5 praseta nece biti dovoljno da zadovolji dolazak mnogobrojnih bjb vozaca,,,,, ;D ;D ;D Umalo da zaboravim pa Svilajnac nije na kraj sveta ionako stalno pominjes prasence ....aj sad da te vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 10, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan dzaba,,rasprodat termin,,ides sa zenom i klinkom kod kumova da zakazem i dogovorim krstenje klinceze...al jedite i za mene....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1436 Napisano April 10, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm...ekipa koja je od pocetka godine svaki vikend na drumu razmislja o destinaciji za nedelju. Ova tema je, a nema veze sa prasetom ;D , interesantna tako da ce biti stavljena na razmatranje. Ako nas primate, nas se obicno okupi desetak. Jedini problem je sto ne volimo auto put a putevima koje volimo bi do vas stigli verovatno u ponedeljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 10, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm...ekipa koja je od pocetka godine svaki vikend na drumu razmislja o destinaciji za nedelju. Ova tema je, a nema veze sa prasetom ;D , interesantna tako da ce biti stavljena na razmatranje. Ako nas primate, nas se obicno okupi desetak. Jedini problem je sto ne volimo auto put a putevima koje volimo bi do vas stigli verovatno u ponedeljak Fala bogu da vas primamo ,zbog vas ce da pomerimo termin okupljanja ako ste zainteresovani samo mi potvrdite dolazak da pojacamo sa jos jednim prasetom.Nije problem za spavanje ja imam ednu praznu kucu sa 6 kreveta resto ce nadjemo neki pomocni ,znaci samo je potrebna dobra volja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 10, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Vladamirov "nastup" u nedelju je pod velikim znakom pitanja posto mu je FZR neregistrovan(istekla registracija) a R1 jos nije registrovan. Posto se moj dragi pasa (koga necu ovde da imenujem) nije ponudio da preveze ni svastiku a ni mene do Nis, tesko da cu moci da pomognem u ukanjanju posmrtnih ostataka tog mrtvog deteta svinje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 10, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Vladamirov "nastup" u nedelju je pod velikim znakom pitanja posto mu je FZR neregistrovan(istekla registracija) a R1 jos nije registrovan. Posto se moj dragi pasa (koga necu ovde da imenujem) nije ponudio da preveze ni svastiku a ni mene do Nis, tesko da cu moci da pomognem u ukanjanju posmrtnih ostataka tog mrtvog deteta svinje. I Imas ti i onaj crni audi pa dodji sa njim do Nisa a odatle ceti nadjemo nekog sa urala prikolicara da te voza okolo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano April 10, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm...ekipa koja je od pocetka godine svaki vikend na drumu razmislja o destinaciji za nedelju. Ova tema je, a nema veze sa prasetom ;D , interesantna tako da ce biti stavljena na razmatranje. Ako nas primate, nas se obicno okupi desetak. Jedini problem je sto ne volimo auto put a putevima koje volimo bi do vas stigli verovatno u ponedeljak sad ne treba lupati glavu gdje cemo u nedelju,jedino da ponesemo koje prase sa nama ako nas bude u veliko broju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 10, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm...ekipa koja je od pocetka godine svaki vikend na drumu razmislja o destinaciji za nedelju. Ova tema je, a nema veze sa prasetom ;D , interesantna tako da ce biti stavljena na razmatranje. Ako nas primate, nas se obicno okupi desetak. Jedini problem je sto ne volimo auto put a putevima koje volimo bi do vas stigli verovatno u ponedeljak sad ne treba lupati glavu gdje cemo u nedelju,jedino da ponesemo koje prase sa nama ako nas bude u veliko broju Ako nas bude preko pedeset "koljemo" po gradu jos nesto ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 10, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm...ekipa koja je od pocetka godine svaki vikend na drumu razmislja o destinaciji za nedelju. Ova tema je, a nema veze sa prasetom ;D , interesantna tako da ce biti stavljena na razmatranje. Ako nas primate, nas se obicno okupi desetak. Jedini problem je sto ne volimo auto put a putevima koje volimo bi do vas stigli verovatno u ponedeljak sad ne treba lupati glavu gdje cemo u nedelju,jedino da ponesemo koje prase sa nama ako nas bude u veliko broju Bila bi mi posebna cast da dodje ekipa iz Bijeljine samo kazite koliko vas dolazi da znamo .Ovde vazi na 10 bajkera 1 prase ,mada kad ste vi u pitanju neznam mozda mora menjamo normative Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1921 Napisano April 10, 2008 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Moz' da se desi da dodjem i ja, posto cu za vikend u KS kod mojih. Nego, gledate prognozu? Najavljuju kisu za Nedelju, pogotovo u Jugoistocnoj Srbiji... Nije da je to problem, ali moze da pokvari dogadjaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 10, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Ivane , ne bi trebala kisa da pokvari ovaj skup, u svakom slucaju imacemo rezervnu varijantu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 10, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je vremeska prognoza za bliski istok? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 10, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan prase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano April 10, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Eee pa kad ste vec navalili...dolazim! Posto je Aki napravio extra fotkicu ptretpostavljam da je Pit bio majstor za dekoraciju i mogu Vam reci da necu moci da odolim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano April 10, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Moz' da se desi da dodjem i ja, posto cu za vikend u KS kod mojih. Nego, gledate prognozu? Najavljuju kisu za Nedelju, pogotovo u Jugoistocnoj Srbiji... Nije da je to problem, ali moze da pokvari dogadjaj. ja ne vidim kisu u petak subotu i nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano April 10, 2008 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Xexe,jedva cekam ;D ;D ;D P.S. Naljutice se Aca Pn sto i njega niste imenovali,on je sada majstor Aca,a znate kakvi su majstori Majstore Aco, imenujemo te za specijalnog gosta " bliskoistocne " turneje zvane "I mi prase za trku imamo" Pauke, spremaj sokocalo i kaci mu bisage za nedelju ;D UUU kakva cast, sad ne mogu da se izvlacim, moram da dodjem makar sneg padao prase Pokrijte ga musemom da ga ne napljuju musice do nedelje Ponecu ja pastetu za svaki slucaj ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 10, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nije to to prase , ono nase za trku se pece u nedelju oko 10h tako da ce u 13h kada izadje iz Pitove pekare da bude vruce a u kombinaciji sa hladnim pivom ... leeeeleee ... ;D Evo ga nase prase za trku : ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 10, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Vladamirov "nastup" u nedelju je pod velikim znakom pitanja posto mu je FZR neregistrovan(istekla registracija) a R1 jos nije registrovan.... Imas ti i onaj crni audi pa dodji sa njim do Nisa ... Vladamire cekam te u Pojate i do Nisa ces imati motorizovanu pratnju ko onomad od Grze do Paracina ... crni AUDI sa motorizovanom pratnjom ... mislice Nislije da je dosao predsednik republike , ima da zaustave saobracaj da mi prodjemo ... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 10, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan A od Paracina imas pratnju od mene i Ace,pa ti vidi kako se pasa ceni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 11, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bili smo danas ja i Pit do izletista i mogu vam reci da je situacija vrlo zajebana sto se puta do tamo tice a sve to zbog kise koja vec nekoliko dana pada . Izletiste je u eko-etno stilu i lepo je uredjeno cak i za visednevno kampovanje, ima sve sto je potrebno i ekoloski je perfektno cisto. Pored izletista se nalazi jezerce i vodopad koji se u njega uliva. Problem je u tome sto je na vecoj nadmorskoj visini a deo puta od oko 2-3 km nema asfalta pa je tesko kada pada kisa izaci cak i sa hard enduro motociklima. Zbog svih tih uslova ovu lepoticu prirode ostavljamo za neki suncaniji vikend a u nedelju 13.04. (bez obzira na vremenske uslove) samo menjamo marsutu. Pravimo voznjicu do Niske Banje , zatim Sicevo,obilazak znamenitosti, voznja po okolini i na kraju naravo prase, pivce i sve sto ide uz to. Dobrodosli drugari Evo par slika izletista i dela neasfaltiranog puta do njega : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...